Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Gocha 00:57, 22 cze 2014

grazyna_olszewska napisał(a)

DZięki Gosiu za opis dobrze że nie przemarzają bo tu u mnie jest z tym problem w tym roku u mamy zmarzly prawie wszystkie róże az zal patrzeć jak teraz niezdarnie próbuję odbić a chopen ma cenę z wysyłkowych że hej popatrze jeszcze w szkółkach

Dobrej nocki

Witaj Grażynko. A jaka jest cena z wysyłki bo ja nawet nie jestem zorientowana? Ja róże zawsze kupowałam w Końskowoli- tam jest zagłębie rózane.Płaciłam chyba w pojemnikach takie bardzo duże krzaki w lipcu dwa lata temu 25 zł. To nie wiem czy to drogo.Pozdrawiam.
Betka 01:33, 22 cze 2014

Dwie żurawki w tym miejscu i jeszcze jedną z innego miejsca musiałam wyrzucić, miały zjedzone korzenie i zamierały

No właśnie... u mnie też coś żurawki padają już mi 5 padło . Opryskałam a raczej podlałam od "robaka" podlałam też jakimś ekologicznym specyfikiem ( grzyb) który ma chronić korzenie przed grzybami no i zobaczę co będzie się działo .

grazyna_olsz... 07:25, 22 cze 2014

Gocha napisał(a)

Witaj Grażynko. A jaka jest cena z wysyłki bo ja nawet nie jestem zorientowana? Ja róże zawsze kupowałam w Końskowoli- tam jest zagłębie rózane.Płaciłam chyba w pojemnikach takie bardzo duże krzaki w lipcu dwa lata temu 25 zł. To nie wiem czy to drogo.Pozdrawiam.

Witam o poranku

U mnie od rana polało a teraz słoneczko wychodzie ale jest zimny wiatr
Róża 34 zł tyle że z poleconego źródła i juz z kwiatkiem > Jedna to niech tam ale ja chcę dopiero zakładać mini poletko różane ale z 10 potrzebuję
Musze jeszcze sie rozejrzeć
Miłej niedzieli

KasiaWB 10:49, 22 cze 2014

Cześć Gosiu,
napisałam wiadomość na priv.
Mi coś podżarło 2 żurawki, wczoraj wykopałam i reanimuję, ale u nasady rośliny znalazłam wielkiego czarnego ślimaka bez skorupy...fujj...
Pozdrawiam
KasiaWB 10:50, 22 cze 2014

Gocha napisał(a)

Witam Kasiu. Bukszpany wymagają przycinania ale nie mam teraz czasu na ogród . Moi synowie mają jutro i pojutrze koncerty- rano próby , po południu koncerty i cały dzień w mieście. Obaj tańczą w Zespole Pieśni i Tańca Lublin im. Wandy Kaniorowej. Jeżeli chodzi o róże to najbardziej lubię Chopiny, są niezawodne,gorąco polecam.Pozdrawiam.

też tam kiedyś tańczyłam 13 lat
Gocha 12:14, 22 cze 2014

KasiaWB napisał(a)

też tam kiedyś tańczyłam 13 lat

Witaj Kasiu. O to czuję, że mnie zrozumiesz. W tem weekend są koncerty te kończące rok w zespole- Lublin-Lublinowi. Mój jeden syn tańczy 9 lat a drugi 12 lat. Jeden miał wczoraj rano próbę a po południu koncert a starszy dzisiaj. Jest teraz na próbie a o 17 koncert. Tylko ta pogoda niezbyt przyjazna. Wczoraj na koncercie na szczęście nie padało, tylko się zanosiło na deszcz. Na próbie 3 razy lunęło. Nie mam w związku z tymi koncertami narazie czasu na pracę w ogrodzie i nie bardzo mam siłę na czytanie forum- nie nadążam za czytaniem wszystkich wpisów. Pozdrawiam gorąco. Napisałam na pv
Gocha 11:06, 23 cze 2014

Najnowsze zdjęcia kwiatów na tarasie.

Gocha 11:09, 23 cze 2014

Róże, niestety znam tylko z nazwy Chopina

Gocha 11:12, 23 cze 2014

dorciabe 11:16, 23 cze 2014

Piękne masz róże taras kwitnie jak szalony
jak tam po tańcach?