ano brak, ale będą
Pienne róże super, dla mnie za wysoki poziom wtajemniczenia.
Tego czasu to chyba większości z nas brakuje, ja też do wielu wątków, zaglądam,oglądam...Zimą się wygadamy
Ty robisz zakupy hurtowo
Skąd ja to znam. Kasa ach ta kasa ..
Staram się nie wydawać za dużo i muszę cieszyć się tym co mam. Rozsadzać , ukorzeniać samemu lub z udziałem taty
Kasy na siebie nie lubię wydawać dla innych nie mam problemu. A ogród traktuję jak siebie
Mirella, Modra Sowa wstawię jak wrócę z pracy. Wprawdzie wczoraj pstryknęłam trochę fotek jak wróciłam ale było już za ciemno.Dzisiaj obfocę i wstawię wieczorem. Pozdrawiam.
Gosiu róże piękne czy na tym pierwszym zdjęciu pomiędzy różami masz pęcherznice Diabolo ??ona rośnie bardzo duża ,nie obawiasz się,ze przesłoni róze ???według mnie ona tam za bardzo nie pasuje ,ale może to tylko moje odczucie pozdrawiam serdecznie
czekam na fotki zakupów
Jagoda chyba masz rację to jest taka pęcherznica . Ja mam już ją ładnych parę lat ale ja ciągle ją przycinam więc mi nie przeszkadza jej wielkość faktyczna. Jeżeli chodzi o róże to jeszcze nie wiem czy docelowo tam będą. Jeżeli róże miałabym wsadzić do gruntu to w tym miejscu nie będę miałą jak przyginać- brak miejsca. Pozdrawiam.
Mam prośbę , doradźcie co mam posadzić przed bukszpanami. Tam będzie kamień kremowy drobny. I chyba chcę żeby rośliny nie były za duże i kolor inny od zielonego.
Moje najnowsze zakupy -penstemon, pysznogłówka, zawilec, szałwie niebieskie
Różne i byliny. Jagody, borówki, hortensje i inne
Przypadkowo uchwycony torf- to nie reklama- kupiłam pod borówki