Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

JulkAd 18:15, 14 lip 2014

gierczusia napisał(a)

.. Aaa dzięki Julciu .. Jak rasową ogrodniczka..hmmm...czyli ta co pod kosiarkę wpadęłaaaa ??....

A tak na poważnie .. To poczucie trawki pod stópkami to jedna z kwestii dla której upieram się przy trawniku .. I jak tu było nie przetestować który dywan lepszejszy : mój czy Kindzi .. Oczywiście Kindzi .. Jeszcze 100 litrów biohumusu i 2 worki jaramili i możeeee wtedy

hmmmm Ta co sama kosiarką i sekatorem nieźle operuje

a ja czekam na ten szybki efekt dywanowy u siebie i....ni ma, jak szybki to 5 dni to chyba już długo co?...jak mnie zawiedzie to wrócę do jaramili , a biohumus jaki dajesz?
gierczusia 21:01, 14 lip 2014

anna_g napisał(a)
Ela - ogród pokazowy, wycacany, wydmuchany, wypieszczony i wygładzony... I ten leżaczek, ehhh i parasol... oj jak Wam dobrze

Aniu .. Do pokazowego to mu jeszcze brakuuuuje aaa brakuje , ale dzięki ... Ten leźaczek czeka na Ciebie , bardzo mi szkoda ,że pracujesz i nie możesz wpaść rankiem na kawę albo na śniadanko..echhhh. Ściskam
gierczusia 21:07, 14 lip 2014

Juzia_G napisał(a)

U mnie tyyyyż...ale kości łamią

U mnie nie łamią .. U mnie cialko się cieszy ,że wreszcieezyzwoita temperatura jest i trząść się z zimna nie musi .. Mam nadzieję ,że popryskałaś i że klon będzie zdrów
gierczusia 21:08, 14 lip 2014

JulkAd napisał(a)

To ja też proszem, może być u Eli to znajdę

Czekaj , zaraz Ci prześlę , bo Kaśka privem posłała
Juzia 21:21, 14 lip 2014

gierczusia napisał(a)

U mnie nie łamią .. U mnie cialko się cieszy ,że wreszcieezyzwoita temperatura jest i trząść się z zimna nie musi .. Mam nadzieję ,że popryskałaś i że klon będzie zdrów

Właśnie wróciłam...taka duchota, że mało nie padłam
Ale 13km dalej padał deszcz
gierczusia 21:25, 14 lip 2014

JulkAd napisał(a)

hmmmm Ta co sama kosiarką i sekatorem nieźle operuje

a ja czekam na ten szybki efekt dywanowy u siebie i....ni ma, jak szybki to 5 dni to chyba już długo co?...jak mnie zawiedzie to wrócę do jaramili , a biohumus jaki dajesz?

Ja nie wiem co gorsze .. Sekator czy kosiarka ??.. Kosiarką to przynajmniej w miarę równo by było

Czyli mówisz ,że efekt dywanowy ffcale dywanowy nie jest ??.... Echhhh... Jara jednak jest dybest .. My z Beatką kupiłyśmy worek na spółę ( bo wiesz , na ten mój mikro trawnik niewiele trzeba , i ten worek by mi starczył na 100 lat i zajął pól garażu )

Biohumus leję z butelki skoncentrowany.. Z takim chłopakiem roztropkiem jest butelka biała , on jest według mnie najlepszy ... Jak nie będziesz wiedziała o który mi chodzi to rozejrzę się i Ci podam dokładniejsze namiary.. Bo akurat butelka mi się skończyła a firmy ,hhhmmmm nie pamietam .. Miałam tez w zielonej butelce ale ten był ciaaaanki

Ściskam

gierczusia 21:34, 14 lip 2014

Juzia_G napisał(a)

Właśnie wróciłam...taka duchota, że mało nie padłam
Ale 13km dalej padał deszcz

U nas troszku pokropiło ...

A te 13 km , to ja myślę ,że Ty masz nadzieję ,że jutro te chmurzyska do Ciebie też dotrą .. Czy wręcz przeciwnie , nie chcesz ??
gierczusia 22:02, 14 lip 2014

Oczywiście w życiu ogrodnika to rzadko spokój jest .. Myślę ,że to wiecie ... Choć w sumie życzę Wam ,żebyście nie wiedzieli .. Ja w każdym razie mam ostanio wrażenie ,że non stop coś się dzieje , czyli na zasadzie " jak nie urok to sra...ka "

Tak więc dziś ,żeby mi sie przypadkiem w wakacje nie wpadło na myśl , by się nudzić strzelił mi wąż kroplujący z automatycznego nawadniania... Noo i się znów akcja zaczęła.... Kupno węża , trojnika, rabata rozwalona , bo wąż był pod ściółką ...aaaa..... Zaś atrakcje

Ściskam Was .. I życzę dobrej nocy
bleebla 22:20, 14 lip 2014

Kupiłam efekt dywanowy i wczoraj sypnęłam. Dam znać jak działa.
Juzia 22:43, 14 lip 2014

gierczusia napisał(a)

U nas troszku pokropiło ...

A te 13 km , to ja myślę ,że Ty masz nadzieję ,że jutro te chmurzyska do Ciebie też dotrą .. Czy wręcz przeciwnie , nie chcesz ??

Jutro może popadać, bo idę do pracy
hehe