Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

baraga1904 10:59, 13 lip 2014

...nie wyszłabym od Kapiasa z pustymi rękami... dlatego nie jeżdzę, nie kupuję - mam odwyk!!!......ciekawe tylko na jak długo....
JulkAd 16:38, 13 lip 2014

Mala_Mi napisał(a)
A ja sie chichram na widok bosych ogrodniczek... Kindzia zakazała deptania persa???

Miło Was widzieć I fryzurę masz jak zawsze czadową

Ela po prostu wyczesana i wystrzyżona, jak rasowa Ogrodniczka...ślicznie Jej w tej fryzurce

Aniu dywan (pers) z trawy, czy trawa z dywanu, no nie dało się inaczej trza było poczuć bosą stopą
gierczusia 18:34, 13 lip 2014

Mala_Mi napisał(a)
A focie ze spotkanka gdzie ???? Ale u Kindzi coś widziałam... i JUleczke osobiście poznałaś... super ..
Nie coifam do ostatniego wpsiu.. coś namodziła na swoje jrabacie.. jakei drzewko ma być.. daj info u mnie bom ciekawa

Echh focie ..jakie focie ??.. Wargi se byłam obtrzaskać ...z Julaczka to mi szkoda ,że sie wiecej nie nagadałam , ale mam nadzieję ,że to nie nasze ostatnie spotkanie .. Zresztą Juleczka super kobitka

Drzewo ma być crimson ..jak ho w końcu drapnę
gierczusia 18:59, 13 lip 2014

nicol21 napisał(a)
Szkoda, że pojechałaś po nic... no ale zawsze fajne widoki miałaś. Ale zdradź mi tajemnicę, jak to robisz że wychodzisz z ogrodniczego z pustymi rękami?? Ja tak nie potrafię!

Ewelinko ... Ty spójrz na mój ogródek.. .. Już nie ma gdzie...nie maaaaa .. Wiec teraz najmniejsze cudo trza kupować zgodnie z planem ... Klon , tak jak pisałam został przez obsługę pomylony.. Tzn. dzwoniłam wcześniej żeby sprawdzili czy mają i cenę podali.. Mieli i to w fajnej cenie ..ale na miejscu się okazało ,że to nie crimson tylko royal red..też niby czerwony , ale rośnie jak wariat i liściory ma wileelgasne..wiec nie wzięłam.. Została mi jeszcze odrobinka rozśadku

W każdym razie gdybym specjalnie tyle kilosów jechała i " pocalowała klamkę " to bym chyba wściku pępka dostała .. Mają szczęście ,że byłam po drodze
gierczusia 19:04, 13 lip 2014

Kindzia napisał(a)
Gierczuś dziękuję, za wszystko
Nawet nie wiesz jaką radochę mi sprawiłaś I za marmoladkę dziękuję, i za vanilkę

Jutro obfocę Sadzonko będzie, rozumiesz, w niedzielę na wsi sadzić???

Kasiu . Ja się też bardzo ciszę ,że wreszcie udało mi się dotrzeć ..pięknie u Ciebie , chyba z tego zachwytu nawet Ci tego nie powiedziałam ,stąd teraz nadrabiam

Sadz Kobito nawet w niedziele , bo Ty mialaś niedziele w sobotę , co nawet rolady mogą potwierdzić .. Choć moja juz chyba strawiona .. Mniammmmmm .. Oblizuję się do tej pory .. A przepis na to cudo z mascarpone , które mi już się zmieścić koło tej rolady nie kciało to bardzo poproszę
Buziolki ..

Dziękuję jeszcze raz za wszytsko
gierczusia 19:16, 13 lip 2014

JulkAd napisał(a)
Elu dzięki za fantastyczne spotkanie, jesteś dokładnie taka jak Cię czytam w postach, czy Ty mnie w ogóle rozumniesz?

buziam mocno

Oczywiście ,ze rozumie .. Przeca my , wspólnota dusz i małych ogródczków

Julciu .. Ja również dziękuje .. Mało się zToba nagadałam , ale myślę ,że jeszcze kiedyś to nadrobimy

Fajnie ,że nie jestem jak Dżekyll end Hajd ... Tylko fffariatka i wirtualnie i na żywo .. Ściskam Cię mocnoooo
JulkAd 19:32, 13 lip 2014

gierczusia napisał(a)

Oczywiście ,ze rozumie .. Przeca my , wspólnota dusz i małych ogródczków

Julciu .. Ja również dziękuje .. Mało się zToba nagadałam , ale myślę ,że jeszcze kiedyś to nadrobimy

Fajnie ,że nie jestem jak Dżekyll end Hajd ... Tylko fffariatka i wirtualnie i na żywo .. Ściskam Cię mocnoooo

Ja Ci dziękuję, za te kilka godzin, fakt mało, i za to ciepłe przyjęcie
ewsyg 23:08, 13 lip 2014

Elu, ja ostatnio też byłam u Państwa Kapiasów i to dwa razy. Zapewne tam wrócę bo i tak czuję niedosyt Fajne spotkanko miałyście u Kasi.
Juzia 23:29, 13 lip 2014

Elu przechwaliłam swojego Crimsona...po tych deszczech już ma białe naloty
Kindzia 00:03, 14 lip 2014

Jutro Ci Ela przepis podeślę, dzisiaj już padam...