Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 19:29, 21 lip 2014

Ozz napisał(a)
A co by do Twojej osobówki nie wlazło, he?

Ozzzi .. Noo przeca to mamy już przetestowane .. Że wlezie praaawie ffszytsko .. Jak kolejnym razem będziesz coś potrzebowała ze Śląska to niech to bedzie w wakacje ,plizzzz .. Będziemy miały wtedy dużo czasu dla siebie .. Ściskam
nicol21 19:29, 21 lip 2014

gierczusia napisał(a)
Krótki meldunek co tam w mikro

Klon juz posadzony
Na burdelnik uprasza się nie patrzeć

Fajny klonik! Polubił salon?
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
gierczusia 19:31, 21 lip 2014

bartek_luberda napisał(a)
Też niedawno kupiłam sobie takiego klona Pozdrawiam A katalpę szczepioną złamał mi wiatr w trakcie burzy Tej straty nie mogłam przeżyć

Byłam zobaczyć ... Naprawdę szkoda tej katalpy.. One są take urokliwe .. Sama o niej myślałam , ale jednak jest sporo większa ńiż mój klonik ( i mam nadzieję ,że już tak zostanie ).., pozdrowionka
gierczusia 19:33, 21 lip 2014

Juzia_G napisał(a)
POkaż klona na rabacie!!!!

Noo mam nadzieję ,że już wylukałaś i że Cię zadowolił .. Bez podtekstów ma siem rozumieć .. Teraz rabata zaczyna ewaluować , ale to za moment

Buziaki .. Mistrzyni Mebli Paletowych .. Jesteś wielka
gierczusia 19:35, 21 lip 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Eluś, koleżankę mus pocieszyć, a właściwie bardziej z nią być, bo to chyba najbardziej jej teraz potrzebne. Klon "wypasiony", czekam na foty wsadzonego na rabatkę, chociaż w salonie zupełnie nieźle się prezentował. Pozdrawiam

Pocieszam jak mogę Aguś .. Ale jest po operacji , sama się nabija ,że morfinka gratis .. Podobno jest okej .. A mnie już tez lżej , w związku z tym

Melduje ,że klon na rabacie ..buziole
gierczusia 19:36, 21 lip 2014

Sebek napisał(a)
Uprasza się o fotkę klona już w ziemi, bo klon w salonie to przecież codzienny widok dla każdego

Seba .. Oplułam ekran , wiesz .. Twej prośbie już zadość uczyniłam
gierczusia 19:39, 21 lip 2014

Kasya napisał(a)
chyba juz pytalam ale nie wiem czy, co i gdzie mi odpowiedzialas

jakie sa wymiary tych drewienek na obrzeze rabatki i jak gleboko sa wkopane ? ?

Juz melduję

Od góry jak patrzysz jest prostokąt o wym 10na 15.. Na wysokość mam dwa rodzaje klocków : 30 cm i 15 cm wysokości, bo one są wkopywanie na różną wysokość..nad poziom trawnika najmniej wystaje 5 cm ,a najwięcej 25..

Jak jeszcze będziesz miała pytania , to wal śmiało

Buziaki
gierczusia 19:41, 21 lip 2014

nicol21 napisał(a)

Fajny klonik! Polubił salon?

Cosik tam marudził ,że by wolał w pomieszczeniu ogrzewanym zimą pomieszkać , ale dyskusji nie było

Buzi Ewelinka
gierczusia 19:45, 21 lip 2014

Milka napisał(a)
ale sie uśmiałam z tego klona w salonie...żadnego bajzelu nie widać...

Irenko .. Mnie wcale do śmiechu nie było..z tym klonem w salonie , wiesz.. Ledwo już żyłam , serducho mi waliło , jak 90 - letniej babci dwa dni przed śmiercią .. Ale się zazięłam ,że go zawlokę aż na miejsce docelowe ..bo ja taka zosia samosia..echhhh.. Kobity

A jak bajzelu nie widać ,to sie cieszę , bo mi zawsze wstyd przy tych Waszych ogrodach wupucowanych

( tzn.po naszemu " wyczyszczonych elegancko , zadbanych , wielęgnowanych )

Buziaki
gierczusia 19:53, 21 lip 2014

dorciabe napisał(a)
Ela muszę się przyznać, że bałam się o klona został okrutnie potraktowany, stracił dach nad głową ale teraz tak po królewsku, na samym pośrodku no uspokoiłam się

Witaj Dorotko u mnie.. Ty chyba po raz pierwszy .. Rozgość sie

A klonowi to znowu wieeelka krzywda się nie działa.. Zabrałam go z punktu sprzedaży , gdzie stał niemliłosiernie stłoczony, a na dodatek zabrałam na przejażdżkę całkiem niezłą bryką .. nawet kllima działała .. Mówił ,że zawsze jeździ bez pasów , a teraz pierszy raz je przetestował