Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 19:57, 21 lip 2014

Urszulla napisał(a)
Klonik doskonały, reszta też
Ty wrócisz ja pojadę.....więc do usłyszenia w sierpniu

Mam nadzieję ,że to coraz lepiej wygląda, bo u mnie wszytsko tak zastraszająco blisko i tak na widoku ,że nic się nie ukryje .. Ostatnio przejeżdzałam koło Twojej miejscowości ,ale mi było miło

W sierpniu sie zgadamy , mam nadzieje

Ściskam , odpoczywaj
gierczusia 19:59, 21 lip 2014

JulkAd napisał(a)

No to odstresuj siem, wypocznij i nabierz siły do pracy w ogrodzie, miłego weekendu

To był naprawdę relaks stulecia .. Serdecznie Wszytskim polecam .. Nawet wracac mi się do domu nie chciało,a kucharz tak świetnie gotował ..achhhhh.. Ślinianki mi szaleją na samą myśl

Buzia Julka
gierczusia 20:00, 21 lip 2014

anna_studio napisał(a)
Bawcie się dobrze...
a Limce daj trochę miłości...
Miłość cierpliwa jest...
Pozdrawiam cieplutko...

Anulka .. Piękny awatarek

A limka chyba sie nie doczekała tej miłości zalecanej i zakwitła z tęsknoty

Ściskam moooocno
gierczusia 20:02, 21 lip 2014

anna_g napisał(a)

Nie no nie mogiem.... Dobrze że widzialam że już posadzony na rabacie bo myślałabym że się do salonu z ogrodem przenosisz... Ładny klonik Odpoczęłaś? Buziolki Eluś - dobrego tygodnia

Ale jazda z tym zdjęciem .. A ja już byłam tak wykończona włączeniem tego klona ,że musiałam przerwę sobie zrobić .. I wtedy wpadłam na pomysł ,że zdjątko zrobię

Achh odpoczęłam Aniu .. Dzięki za troskę .. Ściskam
danuta_szwajcer 20:04, 21 lip 2014

No i widze klon kupiony i posadzony) Niech dobrze rosnie Fajnie tak odpoczac chociaz na chwile w gorach, echh marzy mi sie tez, upal juz dzis nie do wytrzymania, ufff. Pozdrawiam i duzo luftu
gierczusia 20:11, 21 lip 2014

A teraz parę migawek z podróży

Szczyrk jest piękniejszy nocą niż za dnia.. Rzut oka na skwer , gdzie nawet nocą życie nie bardzo zamierało....

Po drodze do hotelu napotkałam budleję ..tak wiemmm ,że ja zwą motylimi krzewem, ale żeby ażżżż tak ??.. Na jednym krzocku siedziało chyba z 15 motyli..i to nie belejakich .. Ja się tam nie znam ,ale Bogdzia by raj miała .. Juz nawet wiem ,że jest jakaś mikro budleja jo takiego potfffora to już bym nie ucisnęła.. Ale tak mikro ??? Hmmm kto wie ??

W drodze powrotnej chciałam wykorzystać okazję i wstąpić do tych wszytskich reklamowanych pudelkowych szkółek...i jakiez byo moje zdziwienie , kiedy pocałowałam klamkę .. U nas Żurek ma czynne codziennie od rana do nocy..kiedy Ci sie zachce jechać , to jedziesz....a tu nie .. Jedyne co było czynne to ogrody i szkółka u Kubiczka .pospacerowalismy trochę po starym klimatycznym ogrodzie..szumiała woda , było bosko biorac pod uwagę ten piekielny upał

Łan liliowców powalił mnie na kolana

Miłośnicy wiązów camperdownii też mieli tam ucztę dla ducha

Noo i kffiatuchy

gierczusia 20:26, 21 lip 2014

danuta_szwajcer napisał(a)
No i widze klon kupiony i posadzony) Niech dobrze rosnie Fajnie tak odpoczac chociaz na chwile w gorach, echh marzy mi sie tez, upal juz dzis nie do wytrzymania, ufff. Pozdrawiam i duzo luftu

Mam nadzieję ,że bedzie z nim okej , choć mnie uprzedzano ,że one kapryśniki są ...ale to było jedyne takie naprawdę kompaktowe drzewo o kolorze , który mi odpowiadał..

Odpoczynek w górach serdecznie polecam.. Niby takie 2 dni ( pól piątku i niedzieli a cała sobota )ale trochę zabiegów, basenik, sauna..żyć , nie umierać

Noo ta sauna w ten upał to chyba nienajlepszy pomysł , ale jest .. Jak ktoś lubi

U mnie po południu juz było zachmurzone , ale nadal duchota ..a na dodatek przeczytałam ,że nadchodzi 14 dni afrykańskich upałów

Pozdrowionka Danusiu
baraga1904 20:31, 21 lip 2014

...trochę mnie powiem szczerze, przerażają te afrykanskie upały...wybieramy się z M na urolpowanie i młody będzie dbał o gród...no zasuszy mi wszystko
...Eluś, skąd masz takie info?
...klonik się cudnie wkomponował, kompaktowy...
Ozz 20:33, 21 lip 2014

gierczusia napisał(a)

Ozzzi .. Noo przeca to mamy już przetestowane .. Że wlezie praaawie ffszytsko .. Jak kolejnym razem będziesz coś potrzebowała ze Śląska to niech to bedzie w wakacje ,plizzzz .. Będziemy miały wtedy dużo czasu dla siebie .. Ściskam
Ty mnie nie prowokuj - bo przyjadę!
Masz szczęście, że PolskiBus jedzie bezpośrednio z Kraka do Wrocka i nie zatrzymuje się w Kato

A czemu klonik bez pary?
gierczusia 20:38, 21 lip 2014

baraga1904 napisał(a)
...trochę mnie powiem szczerze, przerażają te afrykanskie upały...wybieramy się z M na urolpowanie i młody będzie dbał o gród...no zasuszy mi wszystko
...Eluś, skąd masz takie info?
...klonik się cudnie wkomponował, kompaktowy...

Mnie też przerażają , przyznam się bez bicia .. Żeby było śmieszniej afrykańskie upały są lepsze w znoszeniu w Afryce niż w Polsce ..

Taka prognoza pokazywana jest na onecie..testujemy ja już od dawna..jest najlepsza ... Może Młodzież ne przesuszy ogrodu, grafik zrób

Klonik nienajgorszy co nie ??