Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

Syla 22:13, 21 lip 2014

gierczusia napisał(a)
Krótki meldunek co tam w mikro

Klon juz posadzony
Na burdelnik uprasza się nie patrzeć

dobre miejsce znalazłaś dla klonika ... co to za odmiana ?
JulkAd 22:17, 21 lip 2014

Ela, no coś Ty liliowce Ci się w ogrodzie nie zmieszczą, a ja Cię u Irenki chwaliłam, żeś Ty "miszczyni" i od Ciebie upychania się uczymy
Ozz 22:27, 21 lip 2014

Hejo - pokaż no te swoje lampy Manhattany, bo coś przeoczyłam jak to wygląda i świeci, a na necie same wieżowce mi wyskakują

Drogie to? Do dostania u nas?
Kasya 22:32, 21 lip 2014

gierczusia napisał(a)

Juz melduję

Od góry jak patrzysz jest prostokąt o wym 10na 15.. Na wysokość mam dwa rodzaje klocków : 30 cm i 15 cm wysokości, bo one są wkopywanie na różną wysokość..nad poziom trawnika najmniej wystaje 5 cm ,a najwięcej 25..

Jak jeszcze będziesz miała pytania , to wal śmiało

Buziaki

aha...czyli 5cm moze byc zakopane

a powiesz jeszcze ile to kosztowalo za szt ? moze byc pw
chcialam miec jakas orientacje
Juzia 22:33, 21 lip 2014

gierczusia napisał(a)

Noo mam nadzieję ,że już wylukałaś i że Cię zadowolił .. Bez podtekstów ma siem rozumieć .. Teraz rabata zaczyna ewaluować , ale to za moment

Buziaki .. Mistrzyni Mebli Paletowych .. Jesteś wielka

Widziałam! Bardzo ładnie tam wygląda
Zadowolnionam

Wiem, że jestem wielka nie musisz przypominać
Idę jutro pobiegać Jutro
Loosiuu 22:38, 21 lip 2014

Fajnie tam z tym klonikiem, dodaj pod nim 3 kulki z czego chcesz, byle zielone, mogą być nawet te Danici. Miedzy cisami a sosną jakąś wyższą rozświetlającą trawę Miskant Variegatus byłby super.
U mnie limki na tym samym poziomie rozwojowym
gierczusia 22:40, 21 lip 2014

Dziewczynki ..czy ja Wam mogę jutro z rana odpisać ??.. No normalnie padam z nóg, a jeszcze teraz się zaczytałam i naoglądałam relacji Szefowej z kolejnej angielskiej wystawy .. Kto jeszcze nie oglądał ..zajrzyjcie , nie pożałujecie

https://www.ogrodowisko.pl/artykuly/435-rhs-hampton-court-palace-flower-show-2014

malgorzata_s... 22:43, 21 lip 2014

Ela miałam nie napisać już do cię, bom obrażona straszliwie No ale jak bym nie napisała to byś nie wiedziała ,więc piszę Byłas 5 km od mojego domu i nie zajrzałaś? Takaś koleżanka?

Gabrysia_ 22:43, 21 lip 2014

Ela...no gdzie ty tego klona do domu wtargałaś,dobrze że juz posadzony,bo co by to było jak by też w salonie pasował haha

Dobrze,że eMuś cie porwał na mały wypoczynek
Buziaki zostawiam
gierczusia 22:45, 21 lip 2014

Ozz napisał(a)
Hejo - pokaż no te swoje lampy Manhattany, bo coś przeoczyłam jak to wygląda i świeci, a na necie same wieżowce mi wyskakują

Drogie to? Do dostania u nas?

Na szybciora tylko lampę wrzucę..jakiegoś majątku nie kosztowały , kupowałam w Lerła . Buziole

Ps. Lampy massive manchattan..są różnej wysokości.. Przód metal , boki biały plastik , przez niego prześwituje światło cudnie rozproszone....

Edycja: ależ ta autokorekta płata mi psikusy .. Teraz z niego zrobiła mi Noego