Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 20:40, 21 lip 2014

Ozz napisał(a)
Ty mnie nie prowokuj - bo przyjadę!
Masz szczęście, że PolskiBus jedzie bezpośrednio z Kraka do Wrocka i nie zatrzymuje się w Kato

A czemu klonik bez pary?

Ja w sumie żałuję ,że się w Kato nie zatrzymuje i ja wcale nie żartuję ).. Ty zaś Pofffsinogo do Wrocka jedziesz ??... Noo ja Ci zazdraszczam

Ściskam

Ps..para do klona już wleżć nie kciała .. Musiało ostać na jednej sztuce
baraga1904 20:54, 21 lip 2014

gierczusia napisał(a)

Mnie też przerażają , przyznam się bez bicia .. Żeby było śmieszniej afrykańskie upały są lepsze w znoszeniu w Afryce niż w Polsce ..

Taka prognoza pokazywana jest na onecie..testujemy ja już od dawna..jest najlepsza ... Może Młodzież ne przesuszy ogrodu, grafik zrób

Klonik nienajgorszy co nie ??

...już widzę jak podlewa a koledzy siedzą na tarasie i grillują albo co innego( no chata wolna!!! ) za każdą uschniętą roślinę płaci ze swojego kieszonkowego - chyba taki układ zaproponuję
...klonik ekstra...lubię te drzewa...moi sąsiedzi mają i tego zielonego też i fajnie to wygląda..
EPODLAS 21:00, 21 lip 2014

Relacja ze Szczyrka super. Łan liliowców piękny. Liliowce cudnie wyglądają w masie. Ciekawe czy im ktoś kwiatki obrywa? Ja widziałam mnóstwo motyli na nawłoci, tylko aparatu nie miałam. Motylki są bardzo fotogeniczne.
gierczusia 21:46, 21 lip 2014

baraga1904 napisał(a)

...już widzę jak podlewa a koledzy siedzą na tarasie i grillują albo co innego( no chata wolna!!! ) za każdą uschniętą roślinę płaci ze swojego kieszonkowego - chyba taki układ zaproponuję
...klonik ekstra...lubię te drzewa...moi sąsiedzi mają i tego zielonego też i fajnie to wygląda..

Achhh , nie martw sie ... Ostanio ta moja koleżanka , która jest w szpitalu odbiera ok 23 telefon od swojej sąsiadki z dołu: pani Asiu..może by tak troszkę ciszej tą imprezkę no my jutro do pracy..... Ona odpowiada ,że jest w szpitalu ale zrobi tam zaraz porządek..dzwoni do Córki ..fajna laska , mądra.. I ja opinkala..a ona na to: mamusiu , tu nie ma żadnej imprezy.. Jest 3 kumpli , ale chcieli sobie zapalić sziszę ,żeby spróbować a Tyoe pozwalasz palić w domu , to musiałam ich wyprosić na balkon

I tak to było... Wiec może Młody podleje , a jak juz Mu zagrozisz ,że bedzie musiał odkupić każda roślinkę którą dobije , to bedzie na nie chuchał i dmuchał

Kloniki fajne naprawdę .. Mają tyle rożnych kolorów, nawet takie brzoskwiniowe widziałam
Luki 21:48, 21 lip 2014

Elu piękny klonik Ja poproszę o info gdzie takiego znalazłaś, przygarnąłbym podobnego z ogromną chęcią
gierczusia 21:52, 21 lip 2014

EPODLAS napisał(a)
Relacja ze Szczyrka super. Łan liliowców piękny. Liliowce cudnie wyglądają w masie. Ciekawe czy im ktoś kwiatki obrywa? Ja widziałam mnóstwo motyli na nawłoci, tylko aparatu nie miałam. Motylki są bardzo fotogeniczne.

Szczyrk w ciągu dnia niezbyt powalający , ale muszę przyznać ,że sporo się w nim zmieniło... Nie mam ani jednego Liliowce u siebie ,ale nawet na mnie ten łan zrobił wrażenie.. zresztą w sprzedaży pełno tych cudeniek mieli...ale ja juz bym nie upchnęła .. Zwłaszcza ,że dokładnie tak jak piszesz one fajnie wyglądają w masie . Wstyd przyznać ,ale noe wiem co to jest nawłoć..oczywiście zaraz wyguglam ,żeby się dokształcić ..bo to wstyd nie wiedzieć . Zdjęcie budlei zrobiłam z komórki , dobrze ,że robi przyzwoite fotki

Napisz , jak u Ciebie sprawują sie krwawniki .. Widziała,że masz , a ja własnie zachorowałam ..Bożeszzz, tyyyle kolorów ... Będe poszukiwać tych różowych z żółtym oczkiem i takich brzoskwiniowych....aaaa...

Pozdrowionka
malkul 21:54, 21 lip 2014

widze że gość salonowy sie wyprowadził
gierczusia 22:00, 21 lip 2014

Luki napisał(a)
Elu piękny klonik Ja poproszę o info gdzie takiego znalazłaś, przygarnąłbym podobnego z ogromną chęcią

Napisałam Ci Łukasz priva.. Jeśli jeszcze będziesz potrzebować więcej wiadomości to śmiało

Cieszę się ,że się podoba
gierczusia 22:01, 21 lip 2014

malkul napisał(a)
widze że gość salonowy sie wyprowadził

Ja, ja.... Całe 5 metrów dalej .. A że to juz u mnie wypada w ogrodzie......to już inksza sprawa
ewsyg 22:02, 21 lip 2014

Elu mnie też by powaliło