...już widzę jak podlewa a koledzy siedzą na tarasie i grillują albo co innego( no chata wolna!!! ) za każdą uschniętą roślinę płaci ze swojego kieszonkowego - chyba taki układ zaproponuję
...klonik ekstra...lubię te drzewa...moi sąsiedzi mają i tego zielonego też i fajnie to wygląda..
Relacja ze Szczyrka super. Łan liliowców piękny. Liliowce cudnie wyglądają w masie. Ciekawe czy im ktoś kwiatki obrywa? Ja widziałam mnóstwo motyli na nawłoci, tylko aparatu nie miałam. Motylki są bardzo fotogeniczne.
Achhh , nie martw sie ... Ostanio ta moja koleżanka , która jest w szpitalu odbiera ok 23 telefon od swojej sąsiadki z dołu: pani Asiu..może by tak troszkę ciszej tą imprezkę no my jutro do pracy..... Ona odpowiada ,że jest w szpitalu ale zrobi tam zaraz porządek..dzwoni do Córki ..fajna laska , mądra.. I ja opinkala..a ona na to: mamusiu , tu nie ma żadnej imprezy.. Jest 3 kumpli , ale chcieli sobie zapalić sziszę ,żeby spróbować a Tyoe pozwalasz palić w domu , to musiałam ich wyprosić na balkon
I tak to było... Wiec może Młody podleje , a jak juz Mu zagrozisz ,że bedzie musiał odkupić każda roślinkę którą dobije , to bedzie na nie chuchał i dmuchał
Kloniki fajne naprawdę .. Mają tyle rożnych kolorów, nawet takie brzoskwiniowe widziałam
Szczyrk w ciągu dnia niezbyt powalający , ale muszę przyznać ,że sporo się w nim zmieniło... Nie mam ani jednego Liliowce u siebie ,ale nawet na mnie ten łan zrobił wrażenie.. zresztą w sprzedaży pełno tych cudeniek mieli...ale ja juz bym nie upchnęła .. Zwłaszcza ,że dokładnie tak jak piszesz one fajnie wyglądają w masie . Wstyd przyznać ,ale noe wiem co to jest nawłoć..oczywiście zaraz wyguglam ,żeby się dokształcić ..bo to wstyd nie wiedzieć . Zdjęcie budlei zrobiłam z komórki , dobrze ,że robi przyzwoite fotki
Napisz , jak u Ciebie sprawują sie krwawniki .. Widziała,że masz , a ja własnie zachorowałam ..Bożeszzz, tyyyle kolorów ... Będe poszukiwać tych różowych z żółtym oczkiem i takich brzoskwiniowych....aaaa...