Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

AlKa 19:42, 12 sie 2014

Super dach. Ja się smieję,że niedługao też będę miała zielony dach na starym garażu, który czeka wyburzenie, bo już sie tam chwasty jakies wysiały.
gierczusia 20:42, 12 sie 2014

Marzena2007 napisał(a)
Golębie w Egipcie są chude bo pewnie mają sraczkę, ups zemstę Faraona

Buziaki fajnie, że juz jesteś
a za embargo na wi-fi M powinien zostać wyalienowany na czasookres dwukrotnie dluższy niz zastosowane wobec Ciebie sankcje

Madzen .. Noo fieszzzzz sraczkę ..

Oplułam ekran jak to słowo zobaczyłam

A czekaj ..eMusia gdzie mam wyalienowac ??

A tak na poważnie ..wiesz jaki był fajny reset bez kompa , tabletu i komórki...niesamowite

Ściskam
gierczusia 20:50, 12 sie 2014

baraga1904 napisał(a)
...Eluś...u Ciebie kwitnie zielony? to świeże zdjęcia? qurcze , u mnie już większość przekwitła min ten różowy rojnik już dawno jest po... ale masz tam gęsto na tym dachu...ja na taką gęstwinę to za dwa lata może poczekam...

Agusia .. Zdjęcie świeżak bo dzisiejsze .ten rojnik różowy to ataki ma .. Mam dwa jeden już dawno przekwitł w podobnym czasie jak Twoje..a ten drugi jest jakiś " opóźniony "

U mnie dlatego jest gęsto,że w tym była delikatna zima..zwykle część roslin jednak ma problemy pozimowe i tak nie wyglądają..bo u mnie mają serio te rośliny surwiwal , bo warstwa ziemi jest mega cienka ..

Poza tym..wiesz , nie robili tego profesjonaliści tylko ja ..a ze mnie taki specjalista jak z koziej dooopy siodło

Nie martw sie......doczekasz sie gęstwiny a jak nie chcesz czekać to Ci moje podziele i Ci dosadzimy

Tylko szepnij słówko i robimy akcję

Buziole
gierczusia 20:54, 12 sie 2014

AlKa napisał(a)
Super dach. Ja się smieję,że niedługao też będę miała zielony dach na starym garażu, który czeka wyburzenie, bo już sie tam chwasty jakies wysiały.

Cieszę się ,ze się podoba ,tym bardziej ,że to moja samodzielna robota .. A jak chwasty kwitnące to zrób zdjęcie bo ciekawa jestem.w sumie Anglicy na Chelsea tez pokazywali pełniki , koniczyny i osty...ale w zasadzie ..czemu nie ??

Buziole
malgorzata_s... 20:59, 12 sie 2014

Cudny ten dach Buziam
gierczusia 21:08, 12 sie 2014

nicol21 napisał(a)

wow, ale fajny busz!!
Kurcze patrząc na ten busz to mogłaś posadzić polowe roślin, bo gdzie one teraz się zmieszczą!!A masz jakiś widoczek z góry?

Ewelinko..ten dach ma już 5 lat.. Teraz tak ładnie wygląda bo już wiele roślin mi wypadło i te co są, to są mega wytrzymałe ..a i zima była bardzo łagodna

Na dodatek tuż obok jest drewutnia sąsiada , na której jest winobluszcz i to też robi tło i złudzenie ,ze tam jest gęsto..od góry zdjeć nie mam , a to dlatego ,że z powodu ograniczenia wagi dachu rośliny i ziemia zajmują jedynie brzeg dachu a w środku jest po prostu dziura ..( pusta przestrzeń płaska wysypania tylko żwirkiem ).. Tak ,że nie ma co specjalnie obfacać od góry
gierczusia 21:09, 12 sie 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Cudny ten dach Buziam

Mnie też raduje Małgosiu .. Tym bardziej ,że w tym roku jest tam feria barw

Buziaki
gierczusia 21:31, 12 sie 2014

Słuchajcie..jak mnie jutro ani pojutrze nie bedzie , to znaczy że zejszlam na uduszenie wrotyczowe .. Albowiem wczoraj odnalazłam to cudowne ( choć nie cudownie pachnące )ziele na mojej drodze przy osiedlu

Tak więc wczoraj narwałam , przez noc moczyłam..teraz gotuję .. A ten zapach który sie roznosi po moim domku..hmmmmmmmmmm.....bezcenny.. Dobrze ,że przez necik nie przechodzi....

JulkAd 21:32, 12 sie 2014

Super masz na tym dachu....u kogoś czytałam, że rojnikom nie można pozwalać na kwitnienie, bo brzydną....czy zauważyłaś cosik takiego u siebie?....ja chcę na froncie swój jeden klombik poświęcić właśnie na rojniki z kamykami....jest mikry więc kcę mieć tylko trzy, góra cztery odmiany, coby też kamienie było widać....

Buziole
JulkAd 21:33, 12 sie 2014

gierczusia napisał(a)

Czarownica...napar warzy