Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

malgorzata_s... 21:35, 12 sie 2014

Eluś nalewka wrotyczowa dla opuchlaczków się warzy ?
gierczusia 21:44, 12 sie 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Eluś nalewka wrotyczowa dla opuchlaczków się warzy ?

Nooo .. Siem warzy .. Siem śmierdoli ... Ja już chyba zżółkłam
gierczusia 21:49, 12 sie 2014

JulkAd napisał(a)
Super masz na tym dachu....u kogoś czytałam, że rojnikom nie można pozwalać na kwitnienie, bo brzydną....czy zauważyłaś cosik takiego u siebie?....ja chcę na froncie swój jeden klombik poświęcić właśnie na rojniki z kamykami....jest mikry więc kcę mieć tylko trzy, góra cztery odmiany, coby też kamienie było widać....

Buziole

.. To prawda Julciu ... Ta główna rozetka po kwitnieniu obumiera , ale tuż obok zwykle są już młode i mimo obumarcia jednej masz kolejne.. Tak więc ja nigdy nie zabraniałam im kwitnąć

Ja mam tak przy dojściu do domu. ....to znaczy rojniki w kamieniach ....przy chodniku bardzo ładnie sie to prezentuje , tym bardziej ,że rojniki mam czerwonawe..... Podzielić sie z Tobą ??

Nalewkę dla opuchlaczków warzę
JulkAd 21:59, 12 sie 2014

gierczusia napisał(a)

.. To prawda Julciu ... Ta główna rozetka po kwitnieniu obumiera , ale tuż obok zwykle są już młode i mimo obumarcia jednej masz kolejne.. Tak więc ja nigdy nie zabraniałam im kwitnąć

Ja mam tak przy dojściu do domu. ....to znaczy rojniki w kamieniach ....przy chodniku bardzo ładnie sie to prezentuje , tym bardziej ,że rojniki mam czerwonawe..... Podzielić sie z Tobą ??

Nalewkę dla opuchlaczków warzę

Wrzucaj fotę z tego miejsca z rojnikami, (no oczywiście może być jutro, o ile nie zżółkniesz na Chińczyka, albo nam się nie udusisz od zapachów)... bo ciekawa jezdem....może zgapiem co nieco ....u siebie wyrzuciłam, chorą hostę z tego miejsca i jeszcze tylko rozwar muszę gdzieś przesadzić i miejsce dla rojników mam....u mnie jest tego może z 30cmx45cm, więcej chyba nie ma....podzielisz siem jak zobaczem co tam masz, a czego u nas na ryneczku nie ma....bordowego nie mam, gdzieś mi zdechł bidulek, a mniałam....
AlKa 22:12, 12 sie 2014

Jak moim opuchlaczkom ziółka parzyłam to eM skwitował, że on ledwie żywy wiec jak to na nie nie podziała to chyba mus je w powietrze wysadzić.
Bogdzia 22:13, 12 sie 2014

Niesamowite bogactwo masz na tym dachu, ten różowy kolor śliczny. Pozdrówka.
Juzia 22:15, 12 sie 2014

gierczusia napisał(a)

Aaaa .. Od przybytku głowa nie boli .. Lepiej dwa razy za dużo niż jeden za mało .. Bo mnie się ten awatarek podoba , bo Cię wreszcie z Kindzią nie mylę

Elusiam .. I za Juzianko dziękuje

A to fajnie, że siem podobie
gierczusia 22:23, 12 sie 2014

JulkAd napisał(a)

Wrzucaj fotę z tego miejsca z rojnikami, (no oczywiście może być jutro, o ile nie zżółkniesz na Chińczyka, albo nam się nie udusisz od zapachów)... bo ciekawa jezdem....może zgapiem co nieco ....u siebie wyrzuciłam, chorą hostę z tego miejsca i jeszcze tylko rozwar muszę gdzieś przesadzić i miejsce dla rojników mam....u mnie jest tego może z 30cmx45cm, więcej chyba nie ma....podzielisz siem jak zobaczem co tam masz, a czego u nas na ryneczku nie ma....bordowego nie mam, gdzieś mi zdechł bidulek, a mniałam....

Już Ci wrzuciłam cuś u Ciebie , cobyś siem mogła przez noc " slinić " na cuda rojnikowe..u mnie wprawdzie nędznie w porównaniu z angolami , ale jutro focię dla Ciebie zrobię

Buziolki
gierczusia 22:25, 12 sie 2014

AlKa napisał(a)
Jak moim opuchlaczkom ziółka parzyłam to eM skwitował, że on ledwie żywy wiec jak to na nie nie podziała to chyba mus je w powietrze wysadzić.

Oplułam ekran .. A dynamit Ci chociaż eMuś na opuchlaczki załatwił ????...,,.

A ja sie dziwię ,że mój też coś niemrawo wyglada..to pewnikiem od tego smrodu .. Ale jak jego zaczadziło , to może i opuchlakom da radę
Juzia 22:28, 12 sie 2014

Sraczka...smrody ziółkowe... bleh