Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

BusyBee 15:03, 17 sie 2014

gierczusia napisał(a)

Madziu .. To gruba Gazeta ..chwila słabości w strefie wolnocłowej na lotnisku w luton ...

Możemy sie umówić na jakiś dzień wieczorem..wrzucę fotki ( ńo oczywiście całej gazety nie dam rady ale kilka czy kilkanaście ) i potem je wykasuję ..żeby afery nie było , bo po co ... Tylko napisz kiedy by Ci pasowało..sorry ,że tak długo to trwało..

Ściskam

Ja też chcę zobaczyć wołajcie mnie dziewczyny nikomu nie powiem
gierczusia 15:29, 17 sie 2014

BusyBee napisał(a)

Ja też chcę zobaczyć wołajcie mnie dziewczyny nikomu nie powiem

Ńie ma problemu .. Poczekamy na Madzię ,niech się określi
Wybierzemy jakiś termin ,żeby wszystkim pasowało..jakoś tak wieczorkiem
JulkAd 16:16, 17 sie 2014

Rojniki będziecie oglądać?...też jestem ciekawa....dajcie hasło, jakby co...chociaż swoje już posadziłam to kto wi?
Juzia 16:34, 17 sie 2014

Jeżówka super wpasowana!
gierczusia 16:35, 17 sie 2014

JulkAd napisał(a)
Rojniki będziecie oglądać?...też jestem ciekawa....dajcie hasło, jakby co...chociaż swoje już posadziłam to kto wi?

Nieeeee rojniki Julciu .. To gazeta ogólnie z kompozycjami w donicach są tam różne cuda , nie tylko rojniki ..wiesz , to ta sama z której pochodzi Twoje rojnikowe zdjęcie...
gierczusia 16:35, 17 sie 2014

Juzia_G napisał(a)
Jeżówka super wpasowana!

Serio ???.. Nie za różowa ??.. Bo ja ją chciałam na taras dać ze względu na piękny zapach a tam kupić inne....
danuta_szwajcer 16:45, 17 sie 2014

Elu jak miło Was wszystkie widziec chociaz na zdjeciu: Tez sie za Wami steskniłam i wczoraj bardzo żałowałam, ze jednak sie nie zdecydowałam. Taki to był tydzien u mnie niestety: Wierze, ze wkrotce gdzies sie spotkamy Ogrod spojrzeniem Ani cudny i nie taki znowu mikro, fajnie masz bo mozesz go jednym spojrzeniem ogarnąć Pozdrawiam
malgorzata_s... 16:49, 17 sie 2014

O same znajome buzie Miło Was zobaczyć Ania pięknie obfociła ten mikro świat Pozdrówka Elu
stychaz 16:59, 17 sie 2014

gierczusia napisał(a)

Ńie ma problemu .. Poczekamy na Madzię ,niech się określi
Wybierzemy jakiś termin ,żeby wszystkim pasowało..jakoś tak wieczorkiem

Ja też się piszę, zaalarmujcie jakby co
Elu a możesz podać tytuł i autora?
boguslawa_ma... 19:37, 17 sie 2014

anna_g napisał(a)
My jesteśmy grzeczniutkie kobietki Dlatego też pogoda nam dopisała i batek z cicikiem zakładać nie było potrzeby, czasem tylko sweterek Pogoda była zmienna i troszkę nas straszyła ale nie zrobiła psikusa
Bardzo miłe towarzystwo, szum wody, pyszne jedzonko w dużej ilości, fajne rozmówki no i ogród mikro Czegóż można więcej chcieć w sierpniowe sobotnie popołudnie.... Jeśli o mnie chodzi - niczego Było super i przemiło, cztery godzinki z hakiem minęły jak 15 minut i za to całe popołudnie Eluś bardzo, ale to bardzo Ci dziękuję I Twojemu eMusiowy też, bo się przyczynił do tego spotkania Osobiście stwierdziłam, że mamy do siebie blisko a droga jest prosta jak drut Zatem mam nadzieję, że sie nam jeszcze nie raz uda tak miło spotkać Mikro ogród - makro przyjemnie spędzony czas I nawet jaszczurkę widziałam - przyszła zerknąć kto to się kręci po tarasie Buziaki Ela i zostawiam kilka fotek Twojego ogródeczka widzianego moim okiem

ps. Ela ma jeszcze duuuużo miejsca do zagospodarowania Można robić rewolucje

Aniu nie tylko jesteś super fotografem,ale wszystko tak pięknie opisałaś
Ela jak pojedzie do bylinowego to napewno już rabaty braknie