Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

GosiaJoanna 19:41, 17 sie 2014

boguslawa_madejska napisał(a)

Ela jak pojedzie do bylinowego to napewno już rabaty braknie

Zawsze możemy zrobić zrzutkę i niech Ela podkupi działkę gdzie miał powstać dom weselny hihihi
gierczusia 20:19, 17 sie 2014

danuta_szwajcer napisał(a)
Elu jak miło Was wszystkie widziec chociaz na zdjeciu: Tez sie za Wami steskniłam i wczoraj bardzo żałowałam, ze jednak sie nie zdecydowałam. Taki to był tydzien u mnie niestety: Wierze, ze wkrotce gdzies sie spotkamy Ogrod spojrzeniem Ani cudny i nie taki znowu mikro, fajnie masz bo mozesz go jednym spojrzeniem ogarnąć Pozdrawiam

Ojj Danusiu..to ja ciapa...mogłam Ci napisać ,że możesz przyjechać tak czy siak..jedna osoba to już nie ma wielkiego znaczenia , każda z nas by Ci oddała po pól krupnioka i by było .a Ty byś sobie mentalnie oddychnęła..echhh..czli to zawsz mądry po szkodzie

A ogród....echhhh..on w obiektywie Ani zrobił siem taaaki wielki .. A na serio naprawdę jest mikro ,a jednym okiem oczywiście ogarnę .. Mawet połówka oka

Buziole
gierczusia 20:20, 17 sie 2014

GosiaJoanna napisał(a)

Zawsze możemy zrobić zrzutkę i niech Ela podkupi działkę gdzie miał powstać dom weselny hihihi

.. To ja bym była najszczęśliwszą osobą na tej ziemi .. Jak macie jakieś lużne 800 tysiaków to ja bardzo chętnie
gierczusia 20:23, 17 sie 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
O same znajome buzie Miło Was zobaczyć Ania pięknie obfociła ten mikro świat Pozdrówka Elu

Fajnie tak oglądać jak się kogoś już zna ,,prawda Gośku ??... Mnie tylko żal ,że ten ogród trochę bardziej z gumy nie jest i nie udało mi sie wszystkich Was na raz zaprosić ....echhhh..
gierczusia 20:25, 17 sie 2014

stychaz napisał(a)

Ja też się piszę, zaalarmujcie jakby co
Elu a możesz podać tytuł i autora?

Noo dobra , trąbić bedem coby tam do Was do Wrocka dotarło ...

To gazeta , nie ma autora...pots of style
Gabrysia_ 20:28, 17 sie 2014

Byłam pewna ,że spotkanie się uda
Uśmiechnięte i zadowolone,super prezenty

Buziam
BusyBee 20:32, 17 sie 2014

gierczusia napisał(a)

Ńie ma problemu .. Poczekamy na Madzię ,niech się określi
Wybierzemy jakiś termin ,żeby wszystkim pasowało..jakoś tak wieczorkiem

Wieczorkiem to mi pasuje już się cieszę, winko przyniosę
noemi 20:34, 17 sie 2014

gierczusia napisał(a)

Madziu .. To gruba Gazeta ..chwila słabości w strefie wolnocłowej na lotnisku w luton ...

Możemy sie umówić na jakiś dzień wieczorem..wrzucę fotki ( ńo oczywiście całej gazety nie dam rady ale kilka czy kilkanaście ) i potem je wykasuję ..żeby afery nie było , bo po co ... Tylko napisz kiedy by Ci pasowało..sorry ,że tak długo to trwało..

Ściskam

Elu, super by było ) … mi pasuję każdy dzień … zainteresowanie widzę , że jest … to jakoś wspólnie ustalmy kiedy

Buziaki
stychaz 20:35, 17 sie 2014

Elu, czytałam u Magdy, że lałaś wrotycz - i jak mocno śmierdzi? Dużo robactwa wylazło?
baraga1904 20:40, 17 sie 2014

...fajne spotkanie, miło Cię widziec Eluś i dziewczyny...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies