Ewcia ... Pismo obrazkowe wystarczy zaliczyć .. A bylinowy..polecam jeśli ktoś chce bylinkę .. Tam jest naprawdę raj .. Tyleego dobra zgromadzonego w jednym miejscu jeszcze nie widziałam
Achh Kasiu .. Parę drobiazgów .... Fajnie się macie ,że jakieś targi jeszcze jesienią macie..u nas raczej na wiosnę są takie imprezy ,choć ostatnio doszły mnie słuchy o jakiejś imprezie ogrodniczej w Gliwicach..muszę poszperać ,żeby się więcej dowiedzieć
Jolu .. To były tzw. ostanie podrygi zdychającej ostrygi czyli radość z ostatnich dńi wakacji .. W czasie roku szkolnego to już trudńiej się na taka imprezkę wybrać
Szkoda lata , ojj szkoda....w zasadzie jeszcze sierpień a tu juz jesień jak byk
Wiesz , ostatnia wakacyjna wycieczka ... Dobrze ,że z Beatką w sezonie się ne wybrałyśmy , bo byśmym chyba tam nocować musiały od tego nadmiaru , trudności wyboru i oczopląsu
U nas tez zimno .. Bez kominka chyba ani rusz... Madzen mi tu każe kominek wygasić cobym lata nie przeganiała, ale jak ja wyłączę kominek to mnie śpiki i cherlanie uppssss...przepraszam : katar i kaszel dogonią ..wole kominek
Elu, staram się być na bieżąco ale kiepsko mi to idzie ...podobno sezon ogórkowy ale co nieco poczytałam bo u ciebie zawsze mega wesoło
a ,,Batki z cicikiem '' to mi się skojarzyły z babcinymi reformami
buziaki od Eli mało tych El na forum