Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

BusyBee 12:38, 25 sie 2014

gierczusia napisał(a)

.. To takie sobie luźne tłumaczenie ... Batki to mogą być majtki albo i spodnie..cicik....hmmm.... Poczujesz go jak przejedziesz dłonią po aksamicie albo dotkniesz od wewnątrz fajnej dzianiny dresowej

A wiec batki z cicikiem to jakiś rodzaj ocieplanych majtek ( nie istniejących chyba w realu )... A jedynie w mojej wyobraźni

Aaaaaa, czyli jakby reformy czy pantalony Jasne....
ewakatowice 14:59, 25 sie 2014

Oj, ELL ależ czytania!
Zdjęcia z bylinowego widziałam, zakupy również.
Buziaki !
ka1sia 15:21, 25 sie 2014

Elusia, coś Ty tam znowu zakupiła? ja już czekam na nasze ogrodnicze targi, bo troszkę chciejstw się uzbierało buziolki
gierczusia 19:38, 25 sie 2014

BusyBee napisał(a)

Aaaaaa, czyli jakby reformy czy pantalony Jasne....

Noooo ... Reformy ... I pantalony tyszzz .. Z ocieplaczem

Buziaki
gierczusia 21:35, 25 sie 2014

ewakatowice napisał(a)
Oj, ELL ależ czytania!
Zdjęcia z bylinowego widziałam, zakupy również.
Buziaki !

Ewcia ... Pismo obrazkowe wystarczy zaliczyć .. A bylinowy..polecam jeśli ktoś chce bylinkę .. Tam jest naprawdę raj .. Tyleego dobra zgromadzonego w jednym miejscu jeszcze nie widziałam

Buziole
gierczusia 21:37, 25 sie 2014

ka1sia napisał(a)
Elusia, coś Ty tam znowu zakupiła? ja już czekam na nasze ogrodnicze targi, bo troszkę chciejstw się uzbierało buziolki

Achh Kasiu .. Parę drobiazgów .... Fajnie się macie ,że jakieś targi jeszcze jesienią macie..u nas raczej na wiosnę są takie imprezy ,choć ostatnio doszły mnie słuchy o jakiejś imprezie ogrodniczej w Gliwicach..muszę poszperać ,żeby się więcej dowiedzieć

Buziole
gierczusia 21:40, 25 sie 2014

lojalna_ napisał(a)
Jakie wycieczkowe szalenstwo pogoda robi z nami co chce , piekne jeżówki
My jak wczoraj wrócilismy to zaraz odpalilismy w kominku szkoda lata ..... Pozdrawiam słonecznie buzka

Jolu .. To były tzw. ostanie podrygi zdychającej ostrygi czyli radość z ostatnich dńi wakacji .. W czasie roku szkolnego to już trudńiej się na taka imprezkę wybrać

Szkoda lata , ojj szkoda....w zasadzie jeszcze sierpień a tu juz jesień jak byk
gierczusia 21:44, 25 sie 2014

Kindzia napisał(a)
Do bylinowego Cię zaniosło??? Nie mam pytań

Słońce świeci wprawdzie, ale zimno jak diabli

Nooo patrz .. Przeca też byłaś ....

Wiesz , ostatnia wakacyjna wycieczka ... Dobrze ,że z Beatką w sezonie się ne wybrałyśmy , bo byśmym chyba tam nocować musiały od tego nadmiaru , trudności wyboru i oczopląsu

U nas tez zimno .. Bez kominka chyba ani rusz... Madzen mi tu każe kominek wygasić cobym lata nie przeganiała, ale jak ja wyłączę kominek to mnie śpiki i cherlanie uppssss...przepraszam : katar i kaszel dogonią ..wole kominek
elzbieta_g 22:04, 25 sie 2014

Elu, staram się być na bieżąco ale kiepsko mi to idzie ...podobno sezon ogórkowy ale co nieco poczytałam bo u ciebie zawsze mega wesoło
a ,,Batki z cicikiem '' to mi się skojarzyły z babcinymi reformami
buziaki od Eli mało tych El na forum
BusyBee 22:14, 25 sie 2014

gierczusia napisał(a)

Achh Kasiu .. Parę drobiazgów .... Fajnie się macie ,że jakieś targi jeszcze jesienią macie..u nas raczej na wiosnę są takie imprezy ,choć ostatnio doszły mnie słuchy o jakiejś imprezie ogrodniczej w Gliwicach..muszę poszperać ,żeby się więcej dowiedzieć

Buziole

No Wam to stanowczo za dobrze jest z tymi miejscami do zwiedzania!!!

Ja też mam chciejstwa i np. durnej szałwi nie mogę dostać Mogę tylko internetowo, ale jak ja lubię pomacać krzaczka, no to ni mom gdzie