Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

JulkAd 20:49, 26 sie 2014

gierczusia napisał(a)

Z tą wysokością krwawnika to różnie piszą ...ale on jest u mnie za danicami ( to znaczy sie będzie ).. I nie może zbyt wysoko taki patykol wystawać..... Beatka ma male krwawniki , musze na spokojnie się zastanowić i se u Niej wylukać ..
Liczę też ,że nachyłek sie wysieje , ale jak nie...to nie ma większego problemy .. Ja do pielenia leniwa , to może zdąży wzejść

Uśmiałam się zdrowo jak mi o podziękowaniach sąsiadów napisałaś .. Gdyby nie ten koniec wakacji to by sie trzeba było za esparalem oglądać ... Albo już by my Cię na Ogrodo fffcale nie oglądali

U nas paskudnie zimno , jakby był środek jesieni a nie koniec wakacji..w sumie to nawet lepiej bo do roboty pójdzie sie bez wielkiej niechęci .. Ależ Wam fajnie ,że Wy tak razem.. U mnie muszę żebrać ,żeby eMuś wyzebrał u szefa urlop w pracy..a te 2 tyg przy moich całych wakacjach... Eee...kucha..lepiej nie gadać

Ściskam mocno

Ps. A co to za kot ??... O jakiś nadnaturalnych zdolnościach ??

Za danicami chyba krwawnikowi będzie ok, one się rozrosną...tzn danici urosną

No czasami to dobrze mieć razem wakacje, ale w tym roku jakoś "pracowite" były...dzisiaj jeszcze razem stolarsko walczyliśmy....

Podziękowania sąsiadów faktycznie niebezpiecznie długie się zrobiły, ale już jest ok...kot zwykły dachowiec, ale sąsiadka sentyment do kota ma, pilnować go trzeba, bo wprawdzie już na panienki nie chodzi, to w bójki się wplątuje...stracił kawałek języka i łapę w gipsie też już miał, więc tym bardziej szczęśliwi wszyscy, że kot cały i zdrowy...no i dom nie obrobiony

Buziolki
JulkAd 20:56, 26 sie 2014

Najbardziej to mi się ten ML przy Twoim lustrze widzi, co oczywiście nie znaczy, że pozostałym zestawieniem się nie zachwycam, ale on takiej fajnej lekkości nadaje całej kompozycji...dlaczego ja go jeszcze nie mam?

cmok, cmok
Bogdzia 21:10, 26 sie 2014

Sesja zdjęciowa lustra bardzo udana. Zabrakło tylko odbicia w lustrze głównej ogrodniczki , to duże niedopatrzenie.Pozdrówka.
BusyBee 21:15, 26 sie 2014

JulkAd napisał(a)
Najbardziej to mi się ten ML przy Twoim lustrze widzi, co oczywiście nie znaczy, że pozostałym zestawieniem się nie zachwycam, ale on takiej fajnej lekkości nadaje całej kompozycji...dlaczego ja go jeszcze nie mam?

cmok, cmok

Zgadza się ML piękny a razem z tym w lustrze masz 2
Ja też mam 2 i myślę czemu tylko tyle....?

W erze pre- Ogrodowiskowej zastanawiałam się: o co im chodzi z tymi trawami???
gierczusia 16:25, 27 sie 2014

JulkAd napisał(a)

Za danicami chyba krwawnikowi będzie ok, one się rozrosną...tzn danici urosną

No czasami to dobrze mieć razem wakacje, ale w tym roku jakoś "pracowite" były...dzisiaj jeszcze razem stolarsko walczyliśmy....

Podziękowania sąsiadów faktycznie niebezpiecznie długie się zrobiły, ale już jest ok...kot zwykły dachowiec, ale sąsiadka sentyment do kota ma, pilnować go trzeba, bo wprawdzie już na panienki nie chodzi, to w bójki się wplątuje...stracił kawałek języka i łapę w gipsie też już miał, więc tym bardziej szczęśliwi wszyscy, że kot cały i zdrowy...no i dom nie obrobiony

Buziolki

Aaaa.. To ten kot co Ci śmiał przerywać projekcję zdjeć z nasadzeniami w donicach .... Już kumam .. Ale jak przeczytałam ,ze to weteran walk wszelakich i kalika ( jakby mnie ktoś kawałek języka urwał to na bank na rentę bym się wybierała ) to ffszystko mu wybaczam ... Nawet że mi Ciebie od kompa odciągał

Fajnie mieć takich sasiadów .. A i wspólne " podziękowania " też są czasem fantastyczne

Ktoś mi pisał ,że Danici bardzo wolno rosną i lepiej wcale nie zakładać ,że urosną ..tak wiec krwawnik stoi w donicy

Zaraz polecę do Ciebie zobaczyć ,czy relację z robót stolarskich wrzuciłaś .. A może raczej ich efekt

Buziole .. Gorące
gierczusia 16:29, 27 sie 2014

JulkAd napisał(a)

cmok, cmok

Ja morninga miałam już dawno , ale nie chciał mi rosnąć.bo miejsce chyba miał kiepskie .. Teraz ma chyba bardziej dogodne i rośnie jak goopi

A czemu go nie masz ???... Noo tego to ja nie wiem .. Albo inna koncepcja była ,albo jeszcze Ci w łapki nie wpadł .)... Wszystko do nadrobienia

Buuuuziole
gierczusia 16:33, 27 sie 2014

Bogdzia napisał(a)
Sesja zdjęciowa lustra bardzo udana. Zabrakło tylko odbicia w lustrze głównej ogrodniczki , to duże niedopatrzenie.Pozdrówka.

Bogdziu ... Czy Ty kcesz coby mi to lustro pęknęlo ????

Buziole
gierczusia 16:37, 27 sie 2014

BusyBee napisał(a)

Zgadza się ML piękny a razem z tym w lustrze masz 2
Ja też mam 2 i myślę czemu tylko tyle....?

W erze pre- Ogrodowiskowej zastanawiałam się: o co im chodzi z tymi trawami???

Noo dokładnie .. Dwa morńingi - jeden realny a drugi " wirtualny " w zupełności mi wystarczą ... Ale one są urocze i można je pchać gdzie tylko wlezą , bo na bank wstydu nie zrobią

Achhh..era pre - ogrodowiskowa .. Pięknie to ujęłaś Kasiu .. Wtedy byłam baardzo zielona ... Ogrodniczo , trawiasto i pod 100 innymi względami .. I nadal mam wrażenie ,że choć wiem już więcej to nadal wiem bardzo mało

Buziole
gierczusia 17:32, 27 sie 2014

Systematyka jeżówkowa u Małej Mi

Muszę sobie to wkleić , bo potem przegrzebywać się przez te tałzeny Anusiowych stron to jest nie do zrobienia

https://www.ogrodowisko.pl/watek/2438-ogrodnik-mimo-woli-cd?page=2802#post_4

gierczusia 19:22, 27 sie 2014

A tymczasem u mnie ...

Jejmość figa

A tu z moją łapą , żeby ktoś nie pomyślał że listki malutkie

Różowości

Rozchodnik

Hortensja limelight

I niezawodny wiciokrzew

Mikro ogród pozdrawia