Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

BusyBee 23:18, 25 sie 2014

gierczusia napisał(a)

Ja się cały czas zastanawiam , czemu Ty jednego dnia nie zapakujesz się i nie przyjedziesz..serio..tu jest tyle tego ,że do wyboru do koloru .. Ja wiem ,że to cała wycieczka jest , ale przeca raz się żyje

Gosia Joanna jest hmmm..jakby to delikatnie ująć " lekko uwiązana " bo Malucha ma, ale inaczej obu Wam bym nie przepuściła

Jak ostatnio Ozzi przyjechała z Krakowa to my wielkie drzewo kupili i radocha była jak byk ..a jak wlazło do mojej osobówki to była podwójna

Buziole

No jakoś radzę sobie przecież, a że zazdrozczę ogrodowych iwentów to inna sprawa Bo to by człowiek na nowości popatrzył i horyzonty poszerzył...

Szczęście, że internet wymyślili, bo bym się na jałowcach zatrzymała...
gierczusia 23:20, 25 sie 2014

Luki napisał(a)
To chyba o tą impreze w Gliwicach chodzi, pisze, że kiermasz roślin będzie

Tak , takkkk .. Chyba własnie o tą

5-7 wrzesień Gliwice..Bylinowy podobno się wybiera
nicol21 23:25, 25 sie 2014

Macham wieczorową porą
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Luki 23:29, 25 sie 2014

No, a ja musze znowu do bylinowego jechać, ale już mi głupio się tam pokazywać bo moja częstotliwośc wizyt przekroczyła chyba granice przyzwoitości
Nad tymi Gliwicami to sobie pomyśle.
JulkAd 23:33, 25 sie 2014

gierczusia napisał(a)

Julka .. Spokojnie....ńie czytaj , no chyba ,że się pośmiać kcesz i masz ciutek wolnego to zapraszam

Krwawnik serio chyba za wysoki..miał wystawać troszkę za Danice a ten to jakiś słoń.... Stoi jeszcze nie wkopany a ja dumam...pomarańcz

Nachyłki dostałam gratis bo Pani twierdziła ,że jednoroczne właśnie ..bardzo mi się ten delikatny gąszcz łodyżek podobał i stwierdziłam ,że trudno , chociaż parę tygodni się nim pocieszę

Buziole .. Tęskniłam

Krwawnik wyguglałam, że żółty, a pomarańcz i rdza później się robi...ale, że wysoki nie pisali...nachyłki jak gratis to "darowanemu koniowi......itd.", a nóż widelec siem wysieją?i pocieszysz oko w przyszłym sezonie?...tylko nie piel za szybko, albo pozbieraj nasiona

Ja tęsknię tyż, ale niedoczas ostatnio mam...od sąsiadów od soboty wyjść nie możemy...za kota dziękują....tzn już w sobotę wyszliśmy, ale wczoraj u nas dziękowali...a że ostanie dni wakacji (nasze i sąsiadki, a sąsiada urlop) to należało skorzystać...

Moc buziolków
lojalna_ 08:24, 26 sie 2014

Gliwicka impreza super dzieki za informacje ja zapewne wyciagnę moja rodzinke
Mala_Mi 09:00, 26 sie 2014

Zaliczylam pięć podejść do wątku. . I chyba każdy bez komentarza. Bo chciałam wiecej napisać. Krwawniki to inwazyjne byliny. Rosna jak głupie. Trytomy z inspiracja chyba u ciebie widzialam... trytoma ma wielkie lisciory, kwitnie krótko. ..tylko do duzego ogrodu. Krwawnika nadmiar wypielisz a trytome nie. Jak nie bylo to u ciebie to sorki ale sie czasami gubie co i u kogo czytalam bo robie to z doskoku.
Kindzia 14:23, 26 sie 2014

Nie mam kominka w Zabrzu, ale gdyby miała...to wiesz W robocie klimatyzacją się grzeje...dalej zimno

Bele do czwartku

Pozdrówka
Agnieszka_B 17:09, 26 sie 2014

BusyBee napisał(a)

Szczęście, że internet wymyślili, bo bym się na jałowcach zatrzymała...

podpisuję się pod tymi słowami wszystkim łapami
gierczusia 17:47, 26 sie 2014

Agnieszka_B napisał(a)

podpisuję się pod tymi słowami wszystkim łapami

Agusia .. Znalazłaś termin wystawy ogrodniczej ??.. Bo Łukasz zaraz pod Tobą napisał .. Możemy sporóbować się umówić grupą ogólnieśląską