Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

JulkAd 21:21, 09 wrz 2014

Elu buziolki...niedoczas mam...
gierczusia 21:25, 09 wrz 2014

Dziewczyny.. Sorry..mam mega zapalenie spojówek .. Takie paskudztwo mi z gał leci,że szkoda gadać .. Dzis jakby ciut lepiej ,wiec postanowiłam sie z leksza usprawiedliwić ..bo może Coniektórzy tęsknią .. Mam taką nadzieję , ale mówią ,że nadzieja matka głupich .. Lecz mówią też , że lepiej mieć taka matkę ńiż być sierotą ..

Wybaczcie , ale oczy się musza wyleczyć..bo problemy z nimi mam od zawsze

Buziole
gierczusia 21:29, 09 wrz 2014

BusyBee napisał(a)
Elu Elu gdzie jesteś??
...potrzebuję bordową żurawkę, która da radę na glinie i patelni...
Podobno taką masz...Prawda to....???

Tu pomóc trza , więc napisze szybciutko...
Pszczółko .. Anooo mam .. Obsydian chyba , bo to tak mi się wydaje , bo kupiłam NN...tu masz focię .. Jeśli jesteś z gatunku mało niecierpliwych , i jesteś w stanie je mocno umyć albo wymoczyc we wrotyczu , to mogę Ci wysłać..pięknie nie wyglądają juz teraz bo ślimory łyse pały dały im radę ,ale one są niezniszczalne i na wiosnę będą śliczne .. Myśl i daj znać

Agania 07:36, 10 wrz 2014

Obsydian muszę zapamiętać

Tys moja dusza pokrewna tymi oczetami chorymi ja mam tak samo, bez kropli, się nie obejdę

Rób sobie zimne okłady z herbatki zielonej, ona dobra na wszystko

Ja siem pytam kiedy będzie pidżama szołł

Buziol wielki i kuruj oczka
bdan 07:55, 10 wrz 2014

Ela byłem , pozachwycałam się, szkoleniowe zdjęcie opuchlaka zapisałam.
Muszę pokazać mężowi, żeby wiedział czego ewentualnie szukać.
To tak w ciagu dnia je mozna zauważyć?
Mala_Mi 11:41, 10 wrz 2014

gierczusia napisał(a)
A teraz odrobina perwersji uchwycona w mikro ogrodzie kto wstydliwy niech zakrywa oczka bo siem zgorszyć można

Aaa i mam nadzieję, że nikt już nie powie , że nie wie jak wygląda opuchlak ..Noo dobra , może nie wie jak wygląda jeden pojedynczy ale juz wie jak wygląda 5 na raz
Nie muszę chyba dodawać ze to był ich ostatni raz w życiu

Ja pinkole... to sexgrupen.... dopiero teraz czytam i widzę, że BYŁO!! ich 5....
Zgorszenie.. daj foto na wątek o opuchlakach Chyba, że juz dałąś.. i nic wiecej nie piszę, byś czytaniem oczek nie męczyła.
Pszczelarnia 12:10, 10 wrz 2014

Plaga z wielką siłą rozrodczą. Mnie się nie udało ich spotkać. Może i lepiej.
BusyBee 17:31, 10 wrz 2014

gierczusia napisał(a)

Tu pomóc trza , więc napisze szybciutko...
Pszczółko .. Anooo mam .. Obsydian chyba , bo to tak mi się wydaje , bo kupiłam NN...tu masz focię .. Jeśli jesteś z gatunku mało niecierpliwych , i jesteś w stanie je mocno umyć albo wymoczyc we wrotyczu , to mogę Ci wysłać..pięknie nie wyglądają juz teraz bo ślimory łyse pały dały im radę ,ale one są niezniszczalne i na wiosnę będą śliczne .. Myśl i daj znać

Dzięki stokrotne Eluś nie wiedziałam, żeś Ty chora- nie zawracałabym gitary...
...żurawki bardzo bordowiutkie u Ciebie, o takie mi chodzi.... myślałam, że obsydian ciemniejszy jest...

Ja z gatunku tych niecierpliwych, tym bardziej, że rabata tyle rozgrzebana, że już na to patrzeć się nie da....a wszystko przez ten brak roślin...
Będę w pt na zakupach w L i żurawki pragnę pilnie nabyć...

Ale dziękuję Ci bardzo- notuję, że obsydian daje radę i wrócimy do tematu...
A u Ciebie jakaś plantacja,że kcesz się dzielić...?

Teraz oczka naj...naj...ważniejsze zadbaj o nie...

buziaki
Juzia 21:14, 10 wrz 2014

Zdrowiej!
JulkAd 18:11, 11 wrz 2014

Buziole