Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 21:40, 08 maj 2014

aga_szsz napisał(a)
no to po co sąsiedzi sadzą klony na miedzy

Baaaaa .... Żeby to na miedzy było , to rozumię .. Ale klony w środku osiedla , podobnie zreszta jak barany

Teraz jest juz ogrodzenie , więc stres " baranowy " minął ... Ale jazda była , ojjj była
gierczusia 21:41, 08 maj 2014

baraga1904 napisał(a)

...muszę to dac eMowi do przeczytania...to będzie dowcip roku

Żeś niby łagodna jak baranek ??.....
gierczusia 21:42, 08 maj 2014

JulkAd napisał(a)
Ela i to miał być spowolniony wątek (100 postów w dwa dni)?...no "niemoszlife"....ale na bieżąco jestem

Julciu Kofffana ... Achhh jakiś duch pociągu pośpiesznego w wątku się odezwał

Ale za to dziś przez całych dzień dałam Ci spokój
gierczusia 21:44, 08 maj 2014

Kindzia napisał(a)

Jak tu się nie uchachać?????????????? Nie mam pytań...Gierczuś jesteś NIEMOŻLIWA !!!!!

Edytuję, bo doczytałam. Oszalałaś??? Do Pisarzowic nie jedziesz??? Umawiaj się z Bogusią, po połowie benzynka, będzie łatwo, czysto, przyjemnie, tanio...i śmigajcie!!! Nawet Zielona Góra przyjeżdża, a Ty marudzisz???

Z tym " alkoholstrase " to najprawdziwsza prawda ... Tam niedaleko kopalnia i górnicy jak czasem coś wypili to się potem cichaczem tą ulicą przymykali

Pojadę do Pisarzowic ,,pojadę
gierczusia 21:45, 08 maj 2014

ewakatowice napisał(a)

a gdzie WY się wybieracie bo nie w temacie jestem?

Ewcia ... Nie wiem , czemuś nie w temacie.. Przecież to spotkanie oficjalne w Pisarzowicach .. Nawet wątek już jest założony
gierczusia 21:53, 08 maj 2014

bociek napisał(a)
Ela, Ty masz wasa??? Nie wierze, oszukujesz Pokaz

Hortusia niech se rosnie w donicy do zimy, a na zime cos wycyrklujesz

Hmmm Bociuś ... Pokazywać tak publicznie to po pierwsze siem nie godzi ... Po drugie .. Musiałabym Ci pokazać dowód osobisty , ale zrobię to jak się spotkamy ,bo ochrona danych osobowych jest

A na dodatek to Ci powiem ,że mam w sumie 2 Wąsy a nawet 3 jak się przypatrzeć

Z hortką zdaje się tak zrobię .. Bo jak narazie 100 % moich Fantastycznych Doradców odradziło mi wpychanie hortki koło lustra ..
I musze sie słuchać , bo Oni nie chorują na syndrom " upychacza " tak jak ja .....

A ja bardzo chcę kompletnie tą ramę zasłonić , i nie wiem czy miskant ML da radę...

Ściskam
gierczusia 21:59, 08 maj 2014

Dzis podjęłam męską..upssss..damską decyzje o sprzedaży a raczej oddaniu podkładow .. Wystawiłam je w znanym serwisie ogłoszeń lokalnych ..w cenie.....gratis

Noo i się zaczęło .. Telefon mi się normalnie prawie zapalił ..ludzi pisali , dzwonili i co ino .... Efekt końcowy był taki ,że przyjechały przed momentem 2 szalone dziewczyny z miasta ościennego , zapakowały podkłady do auta dziadkowego i tyle je widziałam ... To była najszybsza akcja pozbywania się czegoś w moim życiu .. Od momentu wystawienia ogłoszenia do pozbycia się towaru z domu minęły zaledwie 4 godziny

Ostatnie , " pożegnalne " zdjęcie .... Róbcie co chcecie , ale fajne były
ewakatowice 22:06, 08 maj 2014

Fajne fajne.... A teraz wyobraź sobie,ze cale WC PKP jest w twoim ogrodzie a ty jesz słodkie truskawki i czujesz zapach kiblowy i całego innego G... Z tablicy Mendelejewa...

No, juz nie żałuj, ze się pozbylas...

Masz przecież swoje nowe nie śmigane
bleebla 22:53, 08 maj 2014

spakowana już na flower szoł ???
JulkAd 21:27, 09 maj 2014

gierczusia napisał(a)

Julciu Kofffana ... Achhh jakiś duch pociągu pośpiesznego w wątku się odezwał

Ale za to dziś przez całych dzień dałam Ci spokój

Dziękuję Ci, Wielka jesteś, bo dzisiaj z nóg padam i niestety wcale nie po pracy w ogrodzie....przymusowa galeria mnię wykończyła....nie cierpię takich zakupów....miłego wieczorka