Hahaha jak nic schodzimy na przestępczą stronę życia, o kiełbaske się nie bój mam z dobrego źródła swojską no i do picia cos od ludzi z lasu też się znajdzie jakaś ognista woda.
Roślinki posadzone w miejscu gdzie wszystko szybko rośnie wiosną kupiłam małą hostę a na jesień zrobiłam z niej już 7 sadzonek mam nadzieję że żurawka też tak mi się ładnie rozrośnie Jeszcze raz dziękuję Elu :*
Może lepiej nie oglądać.... Na necie dzień później lecą powtórki.. ja najczęściej też w necie oglądam. Gdzieś za miesiąc będzie.. i potem albo zaszyję się w buszu, albo odetchnę z ulgą... te moje głupie gadanie i zachrypnięty głosik.. jak skrzeczenie.. w dodatku z zaciąganiem.. Jak słyszę gdziekolwiek swój głos to dostaje zawału.
Jak napisałaś o tym poidełku to mi gdzieś zaczęło dzwonić ,źe przecież gdzieś widziałam mimo że sama się za tym specjalnie nie oglądam z racji "mania" oczka...aż mnie dzieś oświeciło .. Chelsea Flower Show .... Wrzucam Ci zdjęcie tego poidełka i link .. Moźe akurat co Ci w oko wpadnie i znajdziesz jakiegoś zmyśnego rzemieślnika .. Noo chyba źe Australia .. Świat przecieżest taki mały
Aniu .. Noo co Ty .. Teój głos jest częścią składową Ciebie , i my sobie nie wyobrażamy Ciebie ze słodkim głosikiem .. No przynajmniej ja absolutnie .. Poza tym , jakie zaciąganie ??? Śpiewna mowa z Twoich okolic to normalność ..sama jak tam bywałam to śpiewnego akcentu nieświadomie nabywałam .. My tu na Śląsku też w większości akcent mamy..
A ja już tak czekają ten Twój odcinek .. Bo wiesz...zdjęcia tło tylko zdjęcia ..a film to już zupełnie inna bajka ..
Pamietam jak było u Bogdzi ..znałam Jej ogród ze zdjęć , ale dopiero film uświadomił mi wszytskie jego zalety
Nooo ściepujom , ściepujom a potym to szpetnie wyglondo
Aaaa...ale sie ciężko po śląsku pisze
Trzymam kciuki ,byś z tą nieskończonością wiele kontaktu nie miała i aby raczej skończyło się na zbiorze zamkniętym
Buziole Wam zasyłamy i zdrówka źyczymy ..reszta na priv