Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 19:20, 04 lis 2014

JulkAd napisał(a)

No nieźle mnie ciut nie było a Tobie już przemyt pocztą w głowie zaświtał? już nie zwłoki "mudżina"?...już nie napad?

To Ci dopiero Gosia wałówkę uszykuje na ten dołek...kiełbasę taką swojską to rozumiem...ale czy z taką "krzakówką" z lasu do kicia wpuszczą to ja nie fiem

Koffana .. Ja już tęskniłam ..baaardzo ..tylko mam taki ruch w interesie. źe ledwo nadążam..nie wiem czy Wszyscy tak mają czy ino mnie tak trapi to życie.

Określenia " krzakówka " nie znałam niestety , ale ekran oplułam jak przeczytałam. .. Źe niby do picia ino w krzokach czy jakkkk ??.. Ale siem z nimi podziela jak co , to może na przemyt przymkną oko
Aaaa..no i jak wypijemy to pewnie i napadać nam się zachce
gierczusia 19:29, 04 lis 2014

GosiaJoanna napisał(a)
Fajnie że udostępniłaś, u Ciebie większy "ruch" na wątku hihi tak więc kopiować ściągę proszę

Naprawdę super ,źe to znalazłaś .. Bo ja nigdy nie wiem czy grzyb czy deficyt ..a fajne fotki deficytów są tez na forum producentów haszu.. Ino bojammm sie tam zaglądać ..bo fieszzz ..już raz mnie za przemytnika Marysi już brali .. Powtórki z rozrywki nie kcem.

Jak u nas założyli system alarmowy w pracowni komputerowej , to przeżylismy zabawna sytuacje. .. Nasza najlepsza sprzątaczka (ta najbardzij zaufana co i gabinet szefa sprząta ) poszła sprzątać rzeczoną pracownie..alarmu bidulka nie odblokowała , bo to był jeden z pierwszych dni..jak wpadli antyterroryści w kominiarkach z hasłem napad l to była taka jazda.. Kobita serio mało zawału nie dostała a młodką juz nie jest
gierczusia 19:35, 04 lis 2014

JulkAd napisał(a)

No fiedziałam, żeś Ty incoguto na forum...a teraz po tych wyczynach kryminalnych to Twój nick raczej ksywą należy nazywać...ale naprawdę myślisz, że Twoje dzieci na ogrodnicze forum zaglądają?...a o seksie to dzieci chyba przez neta bardziej ogarnięte niż my w ich wieku

Podlewałam dzisiaj swoje rodki przed zimą...i opuchlaki nadal grasują...tylko zastanawiam się dlaczego upodobały sobie jednego z trzech które mam?

Buziolki i mocne uściski

Noo baaa ,że incognito ... O prywatność troszkę zadbać trzeba..zresztą moje koleżanki mówią o mnie ,źe ja tajemnicza jak Dziokonda jezdem ..

Czy moje dzieciaki na forum ogrodnicze zaglądają to nie wiem , ale mam na aucie naklejkę nasza firmową , i wiedzą ,ze sie ogrodnictwem pasjonuję

Niestety opuchlaki grasują do temparatur około 0 st..czytałam własnie wczoraj etyketę owadofosu ale pisze ,że najskuteczniejszy powyźej 15 st..i teraz tak dumam , no mam ten sam problem co i Ty

Może ten jeden , którego źrą najbardziej jest najbardziej osłabiony , albo wręcz przeciwnie..w najlepszej kondycji..albo to w jego korzeńiach jest gniazdo i to jest najbardziej prawdopodobne ...
gierczusia 19:37, 04 lis 2014

JulkAd napisał(a)

Ja sobie też skopiuję do swoich notatek...dzięki Gosiu...czy też Joanno

Gosia jest Gosia .. Tylko było w pewnym momencie na forum tyle Goś , źe musiała jakoś sobie z tym faktem poradzić .. Wiec ma dwa imiona

To tak w imieniu Gośki Joanny dla wyjaśnienia
GosiaJoanna 20:46, 04 lis 2014

gierczusia napisał(a)

Gosia jest Gosia .. Tylko było w pewnym momencie na forum tyle Goś , źe musiała jakoś sobie z tym faktem poradzić .. Wiec ma dwa imiona

To tak w imieniu Gośki Joanny dla wyjaśnienia

To takie przyzwyczajenie z UK, nikt nie potrafił wymówić mojego imienia nawet zdrobniale mówili do mnie Gosza tak więc posługiwałam się drugim i dla angoli zostałam Dżoaną hihihi wolałam to niż Margaret
Luki 21:58, 04 lis 2014

O mamuniu... ściąga dokładna, ale do mnie zbyt skomplikowane

Wychodzi też na to że krzoki to uniwersalne gadziny tyle rzeczy można w nich robić
Enya73 22:03, 04 lis 2014

Widzę, że się Ela doktoryzujesz w opuchlakach Zimą będę czytać ze zrozumieniem i zapisywać Twoje/Wasze spostrzeżenia na ten temat,bo tak na serio, to bardzo ciekawe, ale na razie jestem w stanie ogarnąć tylko pismo obrazkowe

Mam nadzieję, że wszystkie ciemne chmury odegnane
Do zobaczenia niebawem Buziaki
gierczusia 22:08, 04 lis 2014

GosiaJoanna napisał(a)

To takie przyzwyczajenie z UK, nikt nie potrafił wymówić mojego imienia nawet zdrobniale mówili do mnie Gosza tak więc posługiwałam się drugim i dla angoli zostałam Dżoaną hihihi wolałam to niż Margaret

Nnooo patrz . A ja nie myślałam ,że to drugie dno jest aże tak obrzerne ... Najśmieszniejsze jest to ,źe mnie sie wydaje ,że nawet kiedy my się kiedyś spotkamy to ja będe mówić do Ciebie Gosiu Joanno .. Nawet w moim telefonie masz taki nick .. Bardzo go lubię .. Jak i Właścicielkę .. Dżoankę
gierczusia 22:11, 04 lis 2014

Luki napisał(a)
O mamuniu... ściąga dokładna, ale do mnie zbyt skomplikowane

Wychodzi też na to że krzoki to uniwersalne gadziny tyle rzeczy można w nich robić

Ja oprócz obrazka poczytałam też opisy i chyba warto było , bo jednak na obrazku nie bardzo widać " niebieskawe zabarwienie liści "

Może kiedy zrobim doktorat o wszechstronnym wykorzystaniu krzoków .. Tylko nie wiem ..na jakiej katedrze ..architektury krajobrazu czy raczej chemii ... Albo na akademii medycznej , bo i skutki zdrowotne "tych krzoków " jakieś będą
gierczusia 22:13, 04 lis 2014

Enya73 napisał(a)
Widzę, że się Ela doktoryzujesz w opuchlakach Zimą będę czytać ze zrozumieniem i zapisywać Twoje/Wasze spostrzeżenia na ten temat,bo tak na serio, to bardzo ciekawe, ale na razie jestem w stanie ogarnąć tylko pismo obrazkowe

Mam nadzieję, że wszystkie ciemne chmury odegnane
Do zobaczenia niebawem Buziaki

Walczę Kochana , walczę .. Ja z nimi a one ze mna i moimi rodkami .. A jaszczury se już śpią .. Sama mnie na polu bitwy zostawiły

Chmury..echhhhh... Jakoweś tam poszły ale o czystym niebie jeszcze nie ma co mowić .. Bardzo się cieszymy na spotkanie

Ściskamy mocno