Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 12:49, 08 lis 2014

Bea napisał(a)
I jeszcze ma skarpetę bordową.

<3

Cześć Beatko .. Stęskniłam sie za Tobą ... Ta skarpeta z red barona dla crimsona była całkiem fajnym pomysłem..fajnie sie to prezentuje .. Zresztą skarpeta na zimę to chyba sie należy ??.. Jeszcze o szaliczkiem pomyśleć musze

Buziole
gierczusia 12:52, 08 lis 2014

Juzia_G napisał(a)
Ale pięknie się zaognił!!!
A mój dalej bordo

Noo pięknie Juziu .. Ale to nie jest stan długotrawły bo teraz już zaczyna tracić liście.. Więc ciesz się ,źe Twój jeszcze bordowy..bo czas kiedy zrobi się miedziany bedzie wskazywał rychłe nadejście golizny .. Ja tam wiem ,że goliznę raczej lubimy ale chyba niekoniecznie w wykonaniu naszych pięknych drzew

Ściskam mocno
gierczusia 12:54, 08 lis 2014

Kasya napisał(a)
jest jest

no prosze...ale fart, trafilam na fotki

Kuleee...nie zdawałam siebie sprawy ,że Wy aż tak stesknieni za tymi fotkami jesteście...a u mnie nie ma co obfacać , bo te parę matrasów kwadratowych to już obfociłam na 100 sposobów..... Ale dałaś mi do myślenia Kasiu .. Dziękuję
gierczusia 12:58, 08 lis 2014

polinka napisał(a)
Klonik z red baronem pięknie czerwony

Udanego weekendu

Polinko .. Witaj .. Ty u mnie chyba pierwszy raz ??.. Rozgość się proszę w moim maciupkim królestwie

Klon z red baronem to tegoroczna robota .. I wychodzi na to ,że nieżle chyba wyszło

Miłego weekendu również życzę .. Tym bardziej ,że dłuuugi :!
gierczusia 13:02, 08 lis 2014

BusyBee napisał(a)
Elu piękne te fotki i złota rozpleniczka i pomarańczowy klonik...z pomarańczową skarpetką...

...i o kukardach poczytałam...widzę, że też planujecie się wystroić

Kasiu .. Niełatwo zrobić ładne fotki jesienią kiedy wszytsko powolutku zamiera....a i światło bywa często dooopiate

A stroimy się ...stroimy .. Kokardy , skarpety ..ffszytsko pod kolor .. Tylko pani właścicielka bez kokard bo półglace mam jak zwykle

Buziole
gierczusia 13:08, 08 lis 2014

GosiaJoanna napisał(a)

Trawek jeszcze nie mam ale Ci moi sąsiedzi jak zobaczyliby kokardy to by mnie wyśmiali i tak za "czuba" ganiającego z aparatem po ogrodzie mnie mają nawet jak piękną fioletową chryzantem postawiłam na taras zamiast na cmentarz to dziwnie się patrzeli..............no mus mur chiński wybudować jak nic hehehehe

.. Mur chiński .... Kombinuję tak samo.. U mnie dodatkowo problemem jest fakt ,że wszystkie ogrody " na kupie " i ciężko uzyskac prywatność bez odczucia klaustrofobii..ale walczę ..

już se wyobraziłam jak na Ciebie patrzyli po tych chryzntemach..echh .te ludzkie koncepcje kffiatków na tarasie nie lubią ????.. Przeca wiadomo ,źe nic innego nie wytrzyma tej temperatury...

Ściskam mocno

Nawet słoneczka nie mam jak wysłać na koniec świata bo u mnie brzydko , mokro , ponuro.....
gierczusia 13:13, 08 lis 2014

lojalna_ napisał(a)
Ptaszki Cie kofaja co Ty im tak sypiesz ...hm ..Jejusiu to samo mam,że sąsiedzi patrzą na mnie czasem dziwnie ...

Sliczne kolory płonace

Joluś .. Noo nie uwierzysz ale nie sypię im jeszcze nic..w ubiegłym roku zaczęłam je dokarmiać po raz pierwszy. Wiec powód miłości chyba musi być jakowyś inny może to ta woda ??? Kąpielisko i wodopój gratis ??? Sama nie wiem ...

A Twoi sąsiedzi też jacyś dziwni ???? Taka aglomeracja i dużo ludzi i ogrodów a oni i tak sie dziwują ???? Hmmmmm..śmiesznie

Buziole i cieszę sie ,że sie kolorki podobają

gierczusia 13:16, 08 lis 2014

Bogdzia napisał(a)
Piękne kolorki i ksiązka tez super nabytek. Miłego weekendu.

Im ją dłużej czytam ,tym bardziej sę cieszę ,źe zrobiłam taką szybką akcję .. Naprawdę warto , polecam .. Również miłego weekndu życzę Bogdziu .. A u mnie jest długo jo aż 4 dniowy wiec cieszę się baaardzo

Buziole
gierczusia 13:20, 08 lis 2014

EPODLAS napisał(a)
Klonik, rzeczywiście cudo, takie miedziane kolory widać z daleka. A z książki o rodkach na pewno wiele się dowiesz. No i tylko 15 zeta, to też się liczy

A jeszcze pamiętam Boźenko jak się wahalam czy go kupić .. Chyba dobry zakup to był.. Książkę czytam i czytam zdradzając Ogrodowisko .. I wiosna to mnie chyba chłop będzie musiał powiązać ,żebym nie leciała od razu do jakiegoś kombinatu rodkowego zakupy czynić

15 zeta .. Zawsze się śmiejemy ,ź co dugi głupi ma szczęście ja sie często zalapuję .. Świetna cena jak za taka jakość książki

Buziole Bożenko
gierczusia 13:24, 08 lis 2014

Uffffff... Udało się .. Chyba wszytskim odpisałam .. Tyyyle zaległości we wlasnym wątku mieć, toź to skandaliczny skandal

Ściskam Was mocno , miłego wekendu życzę..szczególnie Tym co podobnie do mnie mają weekend przedłużony
Niestety pogoda nas ne rozpieszcza . U nas mokro i dzdzysto..pogoda nie zachęca do spacerów..jak aktywność fizyczna to chyba pod dachem .. Noo albo ze szmatą