Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

GosiaJoanna 13:44, 08 lis 2014

U nas taka sam pogoda ;( listopad przyniósł nam w prezencie deprechę, smarki i zimne stopy ;(
bdan 13:48, 08 lis 2014

gierczusia napisał(a)

i tylko łażę do okna i kombinuję

Skąd ja to znam, mąż jak przychodzi do domu to zawsze wie gdzie mnie znaleźć. Stoję przed oknem i gapie się na te 12 ar niezagospodarowanej przestrzeni
Juzia 14:00, 08 lis 2014

gierczusia napisał(a)

Noo pięknie Juziu .. Ale to nie jest stan długotrawły bo teraz już zaczyna tracić liście.. Więc ciesz się ,źe Twój jeszcze bordowy..bo czas kiedy zrobi się miedziany bedzie wskazywał rychłe nadejście golizny .. Ja tam wiem ,że goliznę raczej lubimy ale chyba niekoniecznie w wykonaniu naszych pięknych drzew

Ściskam mocno

Ale mój bordo....i zrzuca liście

Juzia 14:02, 08 lis 2014

GosiaJoanna napisał(a)
listopad przyniósł nam w prezencie deprechę, smarki i zimne stopy ;(

dokładnie...
gierczusia 14:33, 08 lis 2014

GosiaJoanna napisał(a)
U nas taka sam pogoda ;( listopad przyniósł nam w prezencie deprechę, smarki i zimne stopy ;(

.. Opułam ekran .. U mnie nie ma czasu na deprechę...roboty w diabły , koleżanka mi się rozchorowała i mi wrzucili jej godziny..moi faceci obaj maja urodzinki więc jest o czym myśleć

Zimne stopy to u mnie normalność + jeszcze łapska. .. Synuś sie nabija ,źe ja zmiennocieplna .. Na smarki się jeszcze nie załapałam ,ale z podkreśleniem słowa " jeszcze ".. To tylko kwestia czasu

Buziole .. Zreszta..Ty chyba też masz wnet roczek , prawda ???.. Dobrze pamiętam ??? Bo ja z liczbami ogólnie problem mam

gierczusia 14:35, 08 lis 2014

Juzia_G napisał(a)

Ale mój bordo....i zrzuca liście

Łon jakiś fariat ??? ... Zgłupiałam normalnie .... moźe mialaś jakiś nagły taka mrozu i nie zdążył zmienić koloru....
A na coś się Ty Juzinko załapała ?? Na deprechę , śpiki czy zimne stopy ??
gierczusia 14:36, 08 lis 2014

bdan napisał(a)

Skąd ja to znam, mąż jak przychodzi do domu to zawsze wie gdzie mnie znaleźć. Stoję przed oknem i gapie się na te 12 ar niezagospodarowanej przestrzeni

Danusiu .. Ty jeszcze masz gdzie upchnąc .. Wiec stoisz i kombinujesz : gdzie..a ja stoję i kombinuję : skąd by tu miejsce wytrzasnąć ????

Buziole
Juzia 15:11, 08 lis 2014

gierczusia napisał(a)

Łon jakiś fariat ??? ... Zgłupiałam normalnie .... moźe mialaś jakiś nagły taka mrozu i nie zdążył zmienić koloru....
A na coś się Ty Juzinko załapała ?? Na deprechę , śpiki czy zimne stopy ??

W ogóle to sobie nie przypominam żeby on kiedykolwiek się tak przebarwił. Zawsze był bordowy i od razu gubił liście. Może to od klimatu zależy...

Załapałam się na trójcę.
Katar.sis już przechodzi Zimne stopy czasem się pojawiają... Najgorsza deprecha. Pewno posiedzi ze mną do lata, bo wiosną jest u mnie gorzej niż na jesień.
malgorzata_s... 20:02, 08 lis 2014

Ela to ten klon co w domku stał Cudny jest, może gdzieś upcham takiego?
Cmok
Bogdzia 20:07, 08 lis 2014

gierczusia napisał(a)

Danusiu .. Ty jeszcze masz gdzie upchnąc .. Wiec stoisz i kombinujesz : gdzie..a ja stoję i kombinuję : skąd by tu miejsce wytrzasnąć ????

Buziole

To mamy tak samo , mnie tez nowy areał potrzebny.