Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 21:16, 24 maj 2015

GosiaJoanna napisał(a)
Ale super Lola a jakie laczki szekszowne fiu fiu zwariowanego spotkanka życze

Madzia Rzeszów napisała
super

Alka napisała
Fantastyczna lala Lola Kapcie wymiatają

Urszulla napisała
Ha,ha jak laczki się spisały??

lojalna _ napisała
Elcza miłego odstresowywania lala cudasna az sie pychol smieje , a laczki boskie

Za komplimenta dla Loli dziękuję laczki spisały się całkiem nieżle , biorąc pod uwagę ,że są przybite do stóp coby nie zjechały zresztą Lola specjalnie nie protestowała jak przyszywalam
Nawet nie wiecie jak ja się cieszę ,że Wam sie moja robota podoba zabawy przy takiej Loli jest co niemiara , ale ile potem satysfakcji....
gierczusia 22:23, 24 maj 2015

an_tre napisał(a)
Bardzo się cieszę, ze mogłam cię poznać, fajnie się z tobą gawędziło
mam nadzieję, że dane nam będzie się jeszcze spotkać na ogrodowych zlotach

Aniu mnie również było z Tobą baaardzo miło cieszę się ,źe znalazłyśmy tyle wspólnych tematów i że jeszcze wiele razy będziemy miały je okazję powałkować ściskam Cię mocno
gierczusia 22:26, 24 maj 2015

Juzia napisał(a)

Gierczuś....to to wyglądasz na 19.... jak się odmłodziłaś o 6 lat??????

Jaaaaa, chyba prędzej o 26
Ps. Właśnie czytam o urynoterapii , ale chyba tego noe dam rady zastosować
Ps2 . To chyba to zarąbiste towarzystwo Ogrodowiskowe tak mnie odmładza
gierczusia 22:28, 24 maj 2015

Madzenka napisał(a)
Piekne zdjęcie, jeśli nie do avatarka to na pamiątkę

Madzen dziękuję u Bogdzi to normalnie sami papracci biegali nie można się było ukryć przed obiektywami
gierczusia 22:30, 24 maj 2015

GosiaJoanna napisał(a)
Foto pięknie a raczrj Ty Eluś ale avatarka nie zmieniaj bo ja lovciam Zuzę również

Nie zmienię Gośku tak myślałam ,żeby zrobić kolaż dwóch zdjęć , ale to by chyba było zdecydowańie zbyt małe..a do awatarku z Zuzą jestem bardzo przywiązana , wszak noe zmieniłam go od samego początku i niech tak zostanie
Kasya 22:36, 24 maj 2015

Elu, buziaki zostawiam
gierczusia 22:40, 24 maj 2015

Ewa777 napisał(a)

To dobra wiadomość ze pod pomidory trzeba wsadzić banany i pokrzywę ,bo banany mam i lubię, a pokrzywa w ogrodzie też się znajdzie

Dużo się u Ciebie dzieje - spotkanie z Ogordowicznami, super zakupy i kolejna świetna Lola. Gdybym taką dostała, to to by był mój awatarek

Opuchlaki ciągle łapię, ale wiesz, że na tym najbardziej obgryzionym rh nie ma ich?

Ja też miłośniczką bananów jestem , więc problemów ze skórką nie będzie , natomiast z pokrzywą.... i owszem pod róże też wsadziłam skórkę, jakoś mi sie udało włożyć ją pod korzenie , bo jest w donicy...Alina K tak radziła i ja teraz obserwuję tą róźę..póki co ..pąków ma całe mnóstwo a potem doczytałam o tych pomidorach, wiec powtórzę operację

Dużo się dzieje , mówisz ??? Bardzo byłam zdołowana po tej śmierci Dziadka..zreszta..nadal jestem ..nie dochodzi do mnie ,ze Go już ze mną nie ma..musiałam jechać się trochę odmóżdżyć , bo bałam się ,źe zeświruję ..tak więc miałam jeden dzień niemyślenia...
Lola mówisz na awatar..hmmmm teraz mam jeszcze specjalne zamowienie urodzinowe, ale potem.....kto tam wie ??

Ja też łapię opuchlaki ..ale liczę na długofalowy efekt pisali z Indii ,źe proszą o raport , co i jak może bedzie okazja ,żeby podtrzymać kontakt z nimi i ewentualnie zrobić powtórkę z rozrywki opuchlaczkom ?? zobaczymy zresztą jak bedzie przyszłą wiosną ...
Ściskam mooocno Ewciu
gierczusia 22:48, 24 maj 2015

Margarete napisał(a)
I mnie było miło poznać cię osobiście i choć chwilke pogadać - jak zwykle na ogrodowiskowych spotkaniach ...czuje niedosyt.....
Lubię tu do ciebie zaglądać i ze wzhlędu na ogród i ze względu na radosne żeby nie powiedzieć uchachane wpisy
Nie zawsze sie odzywam, ale bywam......i bywac będę
Pozdrawiam !

Małgoś ja kompletnie nie miałam pojęcia , kto będzie u Bogdzi stąd bardzo się cieszyłam , kiedy okazało sie ,źe jesteś Ty i Kasya.. Bo Was znałam wątkowo najbardziej i bardzo miło było się dowiedzieć , kto się ukrywa po tą cudną margaretką

Zapraszam Cię jak zwykle do mojego uchachanego wątku , bo mi tu potrzeba uchachanych gości , jak rybie wody i ma wielką nadzieję ,że jeszcze nie raz się spotkamy
Buziole
gierczusia 22:53, 24 maj 2015

siakowa napisał(a)
Olaboga a ja o tej wystawie nie wiedziałam...jutro jade...ja goopia...
Pozdrawiam

Kasiu mam nadzieję ,że się nie zawiodłaś..chciałam pisać o wystawie już wcześniej ,ale na stronie parku były dwie sprzeczne daty wystawy..jedna majowa , druga czerwcowa..bajzel tam mają nieludzki przekonalam się już wielokrotnie ....
I nawet banerów reklamowych nie było , a przecież ja dziennie przejeżdżam koło parku w drodze do pracy....
Buziole
gierczusia 22:54, 24 maj 2015

bartek_luberda napisał(a)
Też bym się tak szyciem odstresowała

Uwielbiam szyć i dziergać i robić na szydełku ogólnie rękodzieło jak nie mogę w ogródku pokopać ze względów pogodowo atmosferycznych , to wtedy szyję