Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

Syla 16:52, 25 maj 2015

an_tre napisał(a)
Bardzo się cieszę, ze mogłam cię poznać, fajnie się z tobą gawędziło
mam nadzieję, że dane nam będzie się jeszcze spotkać na ogrodowych zlotach

pozdrawiam serdecznie

Co Stenka robi u Gierczusi ? No nic ... To Gierczusia ... Macham , nie poznałam pięknej pani ...sorki
A ten wyżarty korzeń to może nornica , choć ja się nie znam
BusyBee 16:55, 25 maj 2015

gierczusia napisał(a)

Myślę ,że wyprawy do Parku Ślaskiego naprawdę nie pożałują ani dorośli a dzieciaki tym bardziej na dodatkową zachętę powiem ,że u mnie jest też lokalny producent rododendronów , które póki co opuchlaczków nie ma..ale ja się do niego spóżniłam i już pustki zostały ..ale pamiętam w ubiegłym roku to juz ja początku jesieni tunele były pełne roślin
Tak więc myśl
Albo od Ciepłuchy bierz wysyłkowo , bo oni od niedawna maja wysyłkę

Buziole

A od Ciepłuchy to takie sprawdzone??? bo po ostatniej przesyłce róż, to jakoś się nie kwapię z netu wziąć róże blade, wybujałe, pąki powykręcane
Bea 19:09, 25 maj 2015

Jak śmiał ten barbarzyńca figę doporwadzić do takiego położenia.

Kindzia 20:54, 25 maj 2015

U mnie róże z upodobaniem nornice żrą...te cholery potrafią. Co drugą wiosnę coś zeżrą...może być nornica

Macham Gierczuś
gierczusia 21:54, 25 maj 2015

Kindziu i dlatego się cieszę ,że moja róza chociaż w donicy tu jej nie dorwą ale figi mi szkoda .ajjjjjjj
Buziole gorące
Ps.Wnusię Twoją dziś podziwiałam

Beatko ja bym chętnie gada zamordowała ... Figa ma jakieś dwie gałęzie z listkami jeszcze , ale boję się ,źe zeżre ją do końca..może chcesz ją przygarnąć , bo pamiętam ,ze Ci się podobała a teraz jest kompaktowa jeśli nie będziesz miała miejsca to zrozumię oczywiście i może ją wywiozę do ogrodu botanicznego....jak jeszcze bedzie co

Kasiu - Pszczółko... Bogdzia od zawsze bierze od Ciepłuchy rododendrony i prawie wcale problemu z opuchlaczkami nie ma...moje też wyglądają całkiem , całkiem ...to naprawdę fachowiec od rododendronów..myśle ,że możesz mu zaufać jego rośliny sprzedaje też multifiori

Syla ze niby ja taka do Stenki podobna ????! Seerioooo ??? Normalnie szok... Włosy kcem zapuścić , Pon Bóczek mi rozum chyba odebroł i ja wyglądam jak pudel a Wy se tu podśmiechujki urządzacie
Kindzia 21:58, 25 maj 2015

gierczusia napisał(a)
Kindziu i dlatego się cieszę ,że moja róza chociaż w donicy tu jej nie dorwą ale figi mi szkoda .ajjjjjjj
Buziole gorące
Ps.Wnusię Twoją dziś podziwiałam

Pewnie, że szkoda...znam ten ból Co drugi rok wiosną klnę jak szewc...dobrze, że nie słyszysz...ale cieszę się, że nie co roku Przynajmniej na razie...

Marcysia do naszej rodziny podobna, wreszcie, za drugim razem się udało Jutro ją wycałuję znowu, Kubusia też
Krys 22:29, 25 maj 2015

Ela ale Ty masz teksty fajne i zdola bestia z Ciebie

Ewa777 23:32, 25 maj 2015

Eluś, co za stwora u siebie hodujesz? Nawet nie znam takich szkodników i lepiej żebym nie znała. Już opuchlaki wystarczająco dają mi się we znaki.
Ludwika 23:56, 25 maj 2015

Kurcze, przed odkryciem ogrodowiska nie znałam bardzo wielu roślin i odmian ale też nie znałam takich paskudztw jak opuchlaki czy karczownik... Nowe rośliny odkryte tutaj stopniowo pojawiają się w moim ogrodzie, drżę na myśl, że prędzej czy później i te dziady też się pewnie pojawią ... :/

Ewa 07:11, 26 maj 2015

Co to za pieron ten karczownik? Elus pieknaś w ogrodzie Bogdziowym !!! A jo se zamawiam laleczę tyż