Jestem już.....jestem tylko musiałam zwalczyć mount everest prania i Kilimandżaro prasowania a w ten upał to taaaaaaak bardzo mi się chciało to robić ,że nie pytajcie jeszcze na dodatek zapsuło mi się żelazko i Pan Bóczek mi chyba rozum odebrał bo kupiłam stację parową....prasowanie tym cudem podczas takiego upału równa się ekstremalnej saunie gratis a bez pary fffcale się nie da
Ale Kochani jesteście
Buziaki
Ulllkaaa jak tam u Ciebie ?? Nie masz troszkę chłodniej z tyltułu bliskości gór ??? No u nas można po prostu oszaleć mimo ,źe ja w zasadzie eż mieszkam blisko lasu , to upały są nie do zniesienia , choć ja stworzenie ciepłolubne wybitnie
Ten hotel...to była uczta ogrodnicza prawdziwa ...tyle pięknych roślin w jednym miejscu i to niby upalnym..wszytsko zadbane, różnorodność gatunków , wiele opisanych na tabliczkach..a już tą szałwię z fioletowymi listeczkami to prawie ukraść kcialam
Buziaki
Cześć Karolka u mnie nie ma co pokazywać naprawdę..przez te 2 tyg , to jakby wszytskie klęski spadły na mój ogród teraz to siedzę i płaczę ... Róża strasznie chora, jeden bukszpan ..chyba do wyciepnięcia..cały dziwnie przesuszony...hosty..zeżarte, czyściec od Ewci też.. Łysym palom był za mało mąki kukurydzianej , to się za hosty zabrały ....jeden rodek całkiem zżarły przez opuchlaki..jeszcze tak nie było nie wiem w co mam wsadzić łapki
Masz całikowitą rację Alka .. Ogrod ziołowy był ukryty w zagajniku i długo nie umieliśmy go znależć na tak rozległym terenie..aż w końcu się udało moj piętnastolatek miał tam szczególną zabawę, bo do każdej rosliny podchodził i pocierał liść żeby poczuć zapach..rozmaryn a tymianek , kiedyś to on by zapytał: co to jest ???? a teraz już wie
Ważka mieszkała przy basenie , wiec zawsze sie spotykałyśmy ale oproćz tego było tam mini zoo...różne zwierzaki ...pierwszy raz jak tam poszliśmy to miałam na sobie moją ulubioną sukienkę w kwiaty nie tylko mnie się kwiaty podobaly , ale kurom również doznałam masowego ataku kurzych dziobów kiedy przykucnęłam ... Czekaj ,zaraz fotkę wygrzebię
Noooo mam znalałam może zdjęcie jakoś super atrakcyjne nie jest , bo widać na nim szczególnie moją doooopę ale widać jak potencjalny zamachowiec szykuje się na moje........kwiatki czy tam.... 4 litery .... Niewłaściwe skreślić