Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

Gardener27 15:50, 24 lip 2015

gierczusia napisał(a)

Ja na swojego agapanta dmucham i chucham i nie chce kwitnąć a u nich rosną jak chwasty Byle gdzie na byle czym

Pozdrawiam
Kacha123 15:51, 24 lip 2015

gierczusia napisał(a)
mnie pasuje wprawdzie młody wyjeżdża w niedzielę na obóz ale to spakuję go w sobotę tylko gdzie by Ci pasowało ???

Mój młodszy wyjeżdża z dziadkami w sobotę, ale znając moją mamę, to będzie musiał być spakowany już w środę

Dostosuję się Chyba, że chcesz mnie odwiedzić?
gierczusia 15:51, 24 lip 2015

Gardener27 napisał(a)

Kurczę jak tu fajnie Poleżę sobie tutaj trochę i odpocznę od tego skwaru

Zapraszam Przemek , zapraszam z tym ,że muszę Cię lekko rozczarować...tam też jest skwar , tylko ,że go się nie czuje..... ale kładż się i leniuchuj do woli
gierczusia 15:54, 24 lip 2015

Kacha123 napisał(a)

Mój młodszy wyjeżdża z dziadkami w sobotę, ale znając moją mamę, to będzie musiał być spakowany już w środę

Dostosuję się Chyba, że chcesz mnie odwiedzić?

Aaachhhhaaaa to Tobie też to pakowanie przeszkadzać nie bedzie
mnie jest też obojętnie..możemy spotkać się gdziesik pośrodku albo u mnie albo u Ciebie..wszytsko jedno jestem ugodowa
gierczusia 15:57, 24 lip 2015

Gardener27 napisał(a)

Ja na swojego agapanta dmucham i chucham i nie chce kwitnąć a u nich rosną jak chwasty Byle gdzie na byle czym

Pozdrawiam

.... Ja nie mam z nimi doświadczenia , ale zachwycały mnie codzień..ale tamten ogród....uwierz ,to był majstersztyk ...i to już 25 letni..drzewa ogromne , dawały miły cień a armia ogrodników dbała o te wszystkie cudeńka ..miałam tam raj , zresztą ...każdy ogrodnik by go tam miał
Kacha123 16:10, 24 lip 2015

gierczusia napisał(a)

Aaachhhhaaaa to Tobie też to pakowanie przeszkadzać nie bedzie
mnie jest też obojętnie..możemy spotkać się gdziesik pośrodku albo u mnie albo u Ciebie..wszytsko jedno jestem ugodowa

To ja Cię z miłą chęcią będę gościć u siebie, a jak nie chce Ci się jechać znów za granicę to wybierz miejsce
Bogdzia 17:04, 24 lip 2015

Poczytałam i obejrzałam zdjęcia z Wakacji. Sójka bardzo mi się spodobała , gdyby nie jeadla omletów to by polowała na ptaszki w gniazdach wiec niech lepiej je omlety , wczasowiczom na zdrowie wyjdzie.Pozdrówka.
gierczusia 18:30, 24 lip 2015

Kacha123 napisał(a)

To ja Cię z miłą chęcią będę gościć u siebie, a jak nie chce Ci się jechać znów za granicę to wybierz miejsce

Uśmiałam się Kasiu paszport mi właśnie stracił ważność ..... A tak na poważnie.... Mogę i przyjechać , chić dzipies będzie mi niezbędny w Twoim ogrodzie pewnie bedzie nam łatwiej znależć odrobinkę cienia , bo u mnie strona południowa , brak dużych drzew i lampa mi dokucza dzień calutki , co przy obecńych upałach bywa z leksza uciążliwe ale w takim razie następnym razem u mnie

Już się cieszę
gierczusia 19:29, 24 lip 2015

A teraz odpoczywa sobie u mnie taka towarzyszka
A jeśli rzeczywiście zjadają larwy komarów , to prawie jestem gotowa wyznać jej miłość

Ewa777 19:49, 24 lip 2015

Eluś, piękne zdjęcia z urlopu Tryskasz humorem jak zawsze
Jak chcesz się ochłodzić, to u mnie w ogrodzie U nas nie ma upałów