Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 10:42, 29 lip 2015

Ewa777 napisał(a)

Eluś, ja znowu działam szybko, więc znalazłam mikoryzę w internecie i zamówiłam tego samego dnia, co zobaczyłam u Ciebie Kupiłam do róż, rododendronów i storczyków Ale jeszcze nie użyłam... nie wiem dlaczego nie zrobiłam tego

Tak też myślałam , bo Ty Ewciu szybki Bill ale stwierdziałm ,że mimo wszytsko je wypada Cię zostawićtak bez odpowiedzi .. Podobno lepiej póżno niż wcale
Ps.ona a dość krótki kres ważności...sprawdz

Buziak
gierczusia 10:44, 29 lip 2015

gierczusia napisała
Ilośc destynacji uważanych za bezpieczne dramatycznie się zmniejsza , no nie ??? Południe piszesz ??? a co konkretnie ??
waldek727 napisał(a)

RPA.

Waaaaldziuuuuuu
gierczusia 10:53, 29 lip 2015

Nie wiem , czy Wy też tak macie, ale ja mam nieodparte wrażenie ,że non stop musi się cos dziać...tak jakby stan pt .spokój nie miał wcale prawa bytu ledwo po tych wczasach wszystko przez ślimory zeżarte , jeden buks mega chory i rodek tez to jeszcze pęka mi drewutnia ....jak ją robiliśmy ...to wiecie , masa wydatków związanych z zagospodarowaniem domu i tak też drewutnia poszła po najniższych kosztach... I teraz pęka nam dach tak więc znowu w weekend mamy zabawę
Nooo zobaczcie sami...katastroffffa

Ale za to może będzie okazja do przeróbki drewutni na model mojej drewutni marzeń
Coś a' la taka.......aaaaaa...świątynia dumania w polączeńiu ze składem drewna

Na górze i tak zostanie zielony dach a koloru bedzie brązowego ...... mam nadzieję ,że się uda
Ewa777 11:04, 29 lip 2015

gierczusia napisał(a)

Tak też myślałam , bo Ty Ewciu szybki Bill ale stwierdziałm ,że mimo wszytsko je wypada Cię zostawićtak bez odpowiedzi .. Podobno lepiej póżno niż wcale
Ps.ona a dość krótki kres ważności...sprawdz

Buziak

Moje mają mega termin ważności, bo do października 2016
Fajna ta drewutnia Chociaż łamiący się to zawsze problem.
Enya73 11:59, 29 lip 2015

gierczusia napisał(a)

Heeeej już wróciliście ???.. Mam nadzieję ,że wypoczęliście i akumulatorki naladowane
A w kwestii tych temperatur to ja własnie te 27 mam na myśli...dla mnie to zdecydowanie za mało ,źeby nałapać ciepełka na całą jesień musze mieć powyżej 30 i to znacznie ... Ja już takie ciepłolubne stworzenie jestem .....

Buziak dla Was

Właśnie wróciliśmy z 47 w słońcu. Czy będzie nam dane zobaczyć się w mikro tego lata? Buziaki
GosiaJoanna 15:12, 29 lip 2015

gierczusia napisał(a)

Ooooooo a ja we Włoszech jeszcze nie byłam.... Ale nadrobię to , ojjj nadrobię
...przyznam się też,źe dzikości Skandynawii poczuć nie zdążyłam , bo większośc czasu spędziłam w Kopenhadze, gdzie trudno mówić o dzikości ale ostatnio koleżanka opowiadała o mozliwości wynajęcia latarni w rezerwacie przyrody i ja non stop o tym myślę i spokoju mi to nie daje.....

A jak Tu Gośku wybierasz się w góry , to może masz Katowice gdzieś po drodze ????? cooooooo ???

Chyba nie przez Katowice tylko przez Rzeszów raczej hehe ale spokojnie ja wierze w to ze nasze drogi kiedyś się zejdą i zobaczymy sie w realu hmmm moze wlasnie w Italii kto to wie
ka1sia 16:46, 29 lip 2015

Elusia, znowu jestem teraz latam po forum i chcę wszędzie zajrzeć, ale to chyba niemożliwe...buziole zostawiam

JulkAd 22:24, 29 lip 2015

gierczusia napisał(a)

Ale za to może będzie okazja do przeróbki drewutni na model mojej drewutni marzeń
Coś a' la taka.......aaaaaa...świątynia dumania w polączeńiu ze składem drewna

Na górze i tak zostanie zielony dach a koloru bedzie brązowego ...... mam nadzieję ,że się uda

Bajer dla mnie, a będziesz miała miejsce dla tego miejsca zadumy?

Ja muszę swojej dach też przerobić, bo mnie wnerwia...ledwo się trzyma - no ale ma prawo, w końcu stoi od 10 lat. Ale mam nadzieję, że do wiosny wytrzymie , bo teraz już drewno tam jest

Buziole
Jana 22:31, 29 lip 2015

fajny pomysł na drewutnię
gierczusia 09:24, 30 lip 2015

Ewa777 napisał(a)

Moje mają mega termin ważności, bo do października 2016
Fajna ta drewutnia Chociaż łamiący się to zawsze problem.

Noooo to spoko z tym terminem ważności
Ta drewutnia śni mi się po nocach od jakiś...hmmm.....dwóch lat...moja najpierw była wypchana drewnem po brzegi, a potem ... jak już drewna ubyło i w sumie można by było kombinować jakoś zaabsorbowały mnie inne rzeczy moźe teraz jest wreszcie pora by to zrobić tak jakbym chciała muszę wizję z Chelsi trochę zmodyfikować , bo przy takiej ilości drewna jak na obrazku to musiałabym zamawiać 1/4 m 3 .. tak wiec dumam i dumam bo remont drewutni zaplanowany na ten weekend Bo za moment przy tej pogodzie zielony dach zwali się nam na łeb a może nie na łeb , tylko na te drewno , którym drewutnia jest wypełniona..... Wiec w ten weekend raczej nie wypocznę fizycznie nic tylko kupić puszkę szpinaku i liczyć na to ,źe zadziała jak na Papaya