Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 13:13, 02 sie 2015

zawitka napisał(a)
Leżaczek w dobrym miejscu tak trzymać Wazon do gory nogami ha ha ale ładny

Halinko U mnie z tym leżakiem zbyt dużego pola manewru to raczej nie ma... jak się znajdzie kawałek cienia , to się trzeba cieszyć a nie kaprysić na widoki
Fajne określenie " wazon do góry nogami " co nie ?????... Czekam z niecierpliwością aż lampy będą wisiały, a znów mi kabel ze ściany wylazł nieproszony więc znów sprawa się odwlekła ....aaaa

Buziole
gierczusia 13:16, 02 sie 2015

Enya73 napisał(a)
Aj, jakie piękne lampy. Nie potrzebujesz przypadkiem elektryka? Mam jednego w domu. Wypoczęty i chętny do roboty

Cieszę sie bardzo ,że się podobają
Ja widzę że w okolicy elektryków dostatek mój Tato elektrykorz, Twoj eMuś też a mój Majster ten co robi, to 5 w jednym elektrykorz, glazurnik , tapeciarz, malarz, wykonawca gładzi
Tak wiec pozostawiam Twego eMusia , bys go mogła sama do woli eksploatować
Ściskamy
gierczusia 13:21, 02 sie 2015

baraga1904 napisał(a)
...jak patrzę na te lampy to mi się koszmar o moim planowanym remoncie przypomina...chociaż wieszanie lamp to już w zasadzie miła końcówka remontu... piękne lampiszcza upolowałaś...

Aguś ja też mam teraz rozprute pól domu , a jeszcze młodego dziś na obóz ekspediowałam hurrraaa ostatnia dobę był ,źe tak powiem..bezdomny
Wieszanie lamp było porzedzone rozwaleńiem połowy sufitu , bo przedtem w tym pomieszczeniu lampa była jedna..wiec bajzel możesz sobie wyobrazic
Coeszś się ,źe lampy zdobyły takie uznanie .. Moja kieszeń jakoś zbytnio z tego zakupu nie była zadowolona , ale bardzo nam się podobały....

Buziole
gierczusia 13:22, 02 sie 2015

JulkAd napisał(a)
No to ja trzymam kciuki za te małe remonciki....a łapki, które swędzą mogiem podrapać

Masz wystawiam....tylko nie drap do krwi , bo mi jeszcze te łapki będą trochę do pracy potrzebne

Ściskam mocnoooooooo
gierczusia 13:23, 02 sie 2015

Juleczko, Ulka i Irenko dzieki za trzymani kciuków i kibicowanie ..bez tego to bym już chyba dawno padła na pyyysk
gierczusia 13:25, 02 sie 2015

Jeszcze przed remontem wysyłałam paczkę do Halinki ..Zawitki chciałam zrobic Jej niespodziankę

Możecie tu zobaczyć

https://www.ogrodowisko.pl/watek/793-nasze-drugie-hobby-rysunki-obrazki-pastele-oleje-rzezby-roslinne-inspiracje?page=105#post_3
gierczusia 13:29, 02 sie 2015

A u mnie demolka pełną parą

Elementy drewutni walają się po całym ogrodzie

Zielony dach akurat teraz tworzy ...zieloną podłogę

Jakieś dziwne osy czy cośtam podobnego wyżłobiło sobie korytarze w styropianie ...i może nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie fakt ,źe od dołu były deski , od góry folia z zielonym dachem na niej a od przodu deska ograniczjąca......

W tzw międzyczasie byłam w LM po jakieś " przydasie " i mogłam sie przekonać ,że budleję nie bez kozery zwą motylim krzewem

Kacha123 14:09, 02 sie 2015

gierczusia napisał(a)

Kasiu cała przyjemność po mojej stronie teź nawet się nie obejrzałam ,a tu trzeba było wracać
Ps..no jeszcze by tego brakowało ,źeby ja u Ciebie prawie na golasa w bikini biegała
Ps2... Noo moźe lampy cudne , ale remontami w tym roku to już powolutku mi się odbija.. Mam nadzieję ,że to już ostatni
Buziak gorące i jeszcze raz dzięki

No wiesz! Ty taka laska! Możesz wszędzie biegać w bikini
Remont remontem, ważne, że zwisy cudne będziesz mieć

JulkAd 18:13, 02 sie 2015

Patrząc na ten mały remoncik to Ci współczuję...niby nic wielkiego, a bałagani Ci na całym mikrym tarasiku....oby szybko się skończyły zmagania z drewutnią, bo do końca wakacji jeszcze ciut, to trza z kawusią wypocząć jeszcze na tarasiku

buziaki z uściskami

P.s.: Czy Ty masz jakiś szablon na te Tildy?, bo masową produkcję już masz...zdolniacha z Ciebie
Juzia 18:17, 02 sie 2015

Rób i pokazuj