Spróbuj , koleżanka twierdzi ,że chusteczki sa rewelacyjne i nawet ignorant samoopalaczowy ( ma na myśli mnie ) nie da rady się nimi skrzywdzić
Ja nie kopię ??? Noo fieszzz ..a wbić się kanciorobem w moja ziemię to nic ???..prrrawieee jak kopanie a tak na poważnie.. Adidaski do prac ziemnych super, dopasowane , nic sie nie wsypuje...a podeszwa gruba
A toples to w Egipcie było tam każdy leżaczek ma parawanik wiec to bułka z masłem ... Ale efektu na serio nie było.... Wiec chyba nie warto biustu na promienie uv narażać
Czeeekajcie czy Wy kcecie moją skromną osobę w Kasinym basenie rozpuścić ??? nooo co to , to nieeee po pierwsze..Kasiny basen zbyt piękny by w nim takie duże kawałki mięsa rozpuszczać a po drugie..drewutnię muszę skończyć...już wczoraj popełniłam faux pas i jak dostałam cynk ,że są moje ukoffane , poszukiwane bojfrendy i to jeszcze w cenie promocyjnej to nie bacząc na nic wsiadłam dla auta i pojechałam już drugi raz tego nie zrobię a więc...do końca remontu drewutni mam szlaban