Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 22:02, 20 sie 2015

AsiaK_Z napisał(a)
Oj, nie ma jak impra u teściowej
Pięknie u Ciebie Eluś

W ten dzień ,czyli w piątek te urodziny okrągłe dokładnie wypadały. Ale ponieważ moje osobiste dziecko dopiero wracało w ten dzień z obozu ,teściowa zdecydowała się na przełożenie imprezy na pojutrze , czyli sobotę a u nas imprezy są fajne , jest moja szwagierka i zawsze jest kupę śmiechu tak więc..nie jest tak najgorzej

A za komplimenta dla ogródeczka dziękuję
Buziole
gierczusia 22:06, 20 sie 2015

Katkak napisał(a)
Eluś to udanej imprezy życzę (u teściowej ).

Kasiu moja teściowa naprawdę cud kobitka więc to naprawdę przyjemność
Na przykład jak jestem po powrocie z wczasów , to ona pierwszy dzień nas zaprasza na obiad ,żebym w spokoju mogła se "dojść do siebie "... I wiele innych takich tam...
Pojutrze ..imprezy ciąg dalszy
gierczusia 22:10, 20 sie 2015

JulkAd napisał(a)

Ha, ha...a ja pamiętam, jak to lat kilka(nawet dziesiąt) temu, kciałam pięknie wyglądać i tak jak Ania po zaaplikowaniu odpowiedniej mikstury na ciało nie zwróciłam uwagi na swoje dłonie....tak się złożyło, że w tym czasie odwiedziłam lekarza...a on do mnie "co?..pali się papieroski?", ja na to, że "absolutnie"....lekarz spojrzał na moją facjatę i ciągnie temat "no to orzechy zielone się jadło co?"....ja tylko wzruszyłam ramionami i coś tam bąknęłam pod nosem, ale za bardzo nie wiedziałam o co tak konkretnie gościowi chodzi. Po drodze do domu dumałam cały czas. Powtórzyłam mojemu eMowi, a on po chwili zastanowienia mówi do mnie "pokaż ręce" ja wyciągam dłonie a on w śmiech...możesz sobie wyobrazić jak one wyglądały...dopiero wtedy "spaliłam niezłą cegłę". Teraz od samoopalaczy trzymam się z daleka

Juuulkaaaaa mnie po tym poście prawie do wariatkowa wywieźlitak się śmaiłam jak gooopia po prostu przed oczami mi stanęła mina tego lekarza..i ten wzrok normalnie bezcenne
gierczusia 22:16, 20 sie 2015

JulkAd napisał(a)

Lody dają czadu....ale że już takie kolory Twoja Limka dostała to w szoku jestem. U mnie nadal zielonkawe...
deszcz u mnie konieczny....zbiorniki pokazały dno....

Buziaki

I ona ( Limka ) w czasie robienia fotki już długo taka śliczna była..i śliczna jest nadal a to właśnie najbardziej mi się w niej podoba ze wytrwała jest diablica moj braciszek był w Twoich stronach na wczasach..achhhh.żal mi było ,żal....

U mnie jakoś dna w zbiorniku udało się cudem unknąć..na dodatek u mnie pompa ma takie stawienie źe ,źeby ciągła, to i tak musi był jakaś 1/3...w innym przypadku mimo tego że woda w zasadzie jest pompa się automatycznie wyłącza
Ale mam nadzieję ,że już teraz problem wody jest u Ciebie rozwiązany

Buziole
gierczusia 22:23, 20 sie 2015

Ewa777 napisał(a)
Piękne zdjęcia z ogrodu Ale za mało
Nie pamiętam, czy chwaliłam roślinki i kamyki na dachu... jeżeli nie, to chwalę Ślicznie to zrobiłaś

Ewka ja takiego dola przez te zjedzone rośliny wtedy miałam...jak rów mariański prawie ... Noe był co focić serio..ale teraz jest ciut lepiej , wiec fotki postaram się jutro zrobić

A jak dach się podoba to się cieszę design by gierczusia zdecydowałam się wprowadzić kamienie i to bardzo poprawiło moim zdaniem walory wizualne trochę się bałam o ciężar , ale kupiłam 10 kg kamieni i póki co...drewutnia wytrzymuje
gierczusia 22:25, 20 sie 2015

Kindzia napisał(a)
Możemy wreszcie żyć!!! Temperatury sprzyjające nam się robią

Macham Gierczuś

Noooooo....ja to ogólnie miałam ..hmmmm...sprzyjające temparatury..byłam w tzw międzyczasie na Słowacji , gdzie temp sapadała do 14 st a w jaskiniach..był zeroooooooo

Buziol wielki widziałam jak machalaś
gierczusia 22:37, 20 sie 2015

AsiaK_Z napisał(a)
Cześć Elka. Czyżby impreza u Teściów się przedłużyła? Nie ma Cie tutaj.
Pozdrawiam, macham

Aśko nieeeee, nie przedłużyła...w sobotę część dalszą mamy ale...hmmm...zdradziłam interneta z ....maszyną do szycia szyłam materacyk do drewutni i sobie Lolę noo i trochę mi to zeszło .. Ale miałam plan ,źe to zrobię jeszcze na wakacjach i dopięłam swego maszyna mnie wsysa jak wir uwielbiam cośtam dziubac moje gały już oczywiście mniej bo po tej operacji i inkszych atrakcjach często mi dokuczają...nnooo , ale trudno sie mówi

Tak wiec ...jestem inne roboty juz prawie ukończone
gierczusia 22:39, 20 sie 2015

GosiaJoanna napisał(a)
Ela hutujnie mi podeslij bo moja szlak trafil hehe buziaki

Aleee mam zapłon Moj tata koło Ciebie bedzie pojutrze.....zapakowałabym Ci....aaaaa.....

Moja hutujnia szaleje, wiec jak tylko te upały zelżeją to mi się przypomnij booo fieszzz,że ja sklerozisa mom
gierczusia 22:42, 20 sie 2015

Krys napisał(a)
http://www.mojpieknyogrod.pl/ogrod/ogrod-ozdobny/z-milosci-do?contestGuid=87212 poprosze o glos

Dzięki Krysiu jak miło ze mnie poinformowałaś głos oddałam fajnie jak się widzi w konkursie znajomy ogród
gierczusia 22:48, 20 sie 2015

Urszulla napisał(a)

Elu, mam duże zaległościale trafiłam na tą fotkę co tyle pochwał, a ja dodam że wyglądasz pięknie i kobieco i nawet włosy takie naturalnie ułożone i jest superzostań przy kosmetyce drewutni, wpadnę posiedzieć na ławeczce dach to mistrzostwo, zdolna jesteś
a jak byłam nad morzem to sprzedawali takie lalki ręcznie szyte i od razu Ty mi się przypomniałaś buziak

Ulka Ty się zaległościami nie martw..nic wielkiego sie nie działo,a i tak wyłuskałas ciekawostkę czyli ..gierczusie w sukience Ci co mnie dobrze znając często oglądają , to wiedza ,ze ja najbardziej z sukienek lubię...spodnie

A tak na poważnie remont drewutńi powili się kończy..bo teraz miałam romans z maszyną do szycia i już prawie kończę a ławeczka..hmmmmm...moze się kiedyś wybierzesz ??

Buziole
Ps..napisz mi plizzz w jakich cenach kształtowały się lalki , bo ciekawa jestem w przestrzał cen w internetach jest powalający