Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

JulkAd 21:32, 14 sie 2015

gierczusia napisał(a)

Aniaaaa jak byś widziała moja japę jak to czytałam bo wiesz...dziewczyny miały wpadki i ja zresztą też..aleeeee..na weselu ??? nooo zdecydowanie przebiłaś nas wszytskie żal trochę ,że ńie widziałam tych min ludzi , którzy dojrzeli kolor Twoich dłoni...bezcenne
No i następnym razem...koniecznie sukienki z rękawami alo dłuuuugie do samej ziemi

Ściskam

Ha, ha...a ja pamiętam, jak to lat kilka(nawet dziesiąt) temu, kciałam pięknie wyglądać i tak jak Ania po zaaplikowaniu odpowiedniej mikstury na ciało nie zwróciłam uwagi na swoje dłonie....tak się złożyło, że w tym czasie odwiedziłam lekarza...a on do mnie "co?..pali się papieroski?", ja na to, że "absolutnie"....lekarz spojrzał na moją facjatę i ciągnie temat "no to orzechy zielone się jadło co?"....ja tylko wzruszyłam ramionami i coś tam bąknęłam pod nosem, ale za bardzo nie wiedziałam o co tak konkretnie gościowi chodzi. Po drodze do domu dumałam cały czas. Powtórzyłam mojemu eMowi, a on po chwili zastanowienia mówi do mnie "pokaż ręce" ja wyciągam dłonie a on w śmiech...możesz sobie wyobrazić jak one wyglądały...dopiero wtedy "spaliłam niezłą cegłę". Teraz od samoopalaczy trzymam się z daleka
JulkAd 21:37, 14 sie 2015

gierczusia napisał(a
)
Jedna z moich niewielu obecnie gwiazd..hortensja limelight na patyku prawie tak jak lody ,no nie ??

Pozdrawiam wszytskich i deszczu życzę

Lody dają czadu....ale że już takie kolory Twoja Limka dostała to w szoku jestem. U mnie nadal zielonkawe...

deszcz u mnie konieczny....zbiorniki pokazały dno....

Buziaki
Ewa777 22:45, 14 sie 2015

Piękne zdjęcia z ogrodu Ale za mało
Nie pamiętam, czy chwaliłam roślinki i kamyki na dachu... jeżeli nie, to chwalę Ślicznie to zrobiłaś
Kindzia 18:45, 16 sie 2015

Możemy wreszcie żyć!!! Temperatury sprzyjające nam się robią

Macham Gierczuś
AsiaK_Z 14:46, 20 sie 2015

Cześć Elka. Czyżby impreza u Teściów się przedłużyła? Nie ma Cie tutaj.
Pozdrawiam, macham
GosiaJoanna 15:09, 20 sie 2015

Ela hutujnie mi podeslij bo moja szlak trafil hehe buziaki
Krys 17:53, 20 sie 2015

http://www.mojpieknyogrod.pl/ogrod/ogrod-ozdobny/z-milosci-do?contestGuid=87212 poprosze o glos
Urszulla 19:39, 20 sie 2015

Ewa777 napisał(a)
Drewutnia - marzenie Świetnie to sobie wykombinowałaś
Wspomnienie z przesympatycznego spotkania

Elu, mam duże zaległościale trafiłam na tą fotkę co tyle pochwał, a ja dodam że wyglądasz pięknie i kobieco i nawet włosy takie naturalnie ułożone i jest superzostań przy kosmetyce drewutni, wpadnę posiedzieć na ławeczce dach to mistrzostwo, zdolna jesteś

a jak byłam nad morzem to sprzedawali takie lalki ręcznie szyte i od razu Ty mi się przypomniałaś buziak
gierczusia 21:52, 20 sie 2015

Elik napisał(a)
Raz w życiu kupowałam materiały przez net na tkaniny.net i tylko dlatego, że można było zamówić najpierw bezpłatną próbkę. Bo fakt - lepiej sobie pomacać najpierw.

Ja też wcześniej nie wiedziałam że takie cuś w ogóle istnieje. Wirus inny, ale podobno 90% dzieciaków, które trafiły do lekarza w ostatnich dniach to miało.
Fajne te lody. Śmietankowe

Wiesz , Elu... po tych wszystkich wątpliwościach i Waszej pomocy zdecydowałam sie na najprostsze rozwiązanie tzn..pojechałam do Casto , zakupiłam piankę tapicerską w rolce, obiłam ją w zwykłą bawełnę, taki futerał zrobiłam...a na górę...ikejja pl tkanina na metry w piękną beżową kratkę i jużżz

Ja dzięki Bogu jeszcze na bostonkę się nie natknęłam a Tobie tej styczności baaardzo współczuję i trzymam kciuki ,źeby to spotkanie było incydentalne ..

A lody...hortensjowe.....aa...piękne i to cały czas mogę polecić taka Limkę z czystym sumieniem
gierczusia 21:57, 20 sie 2015

Milka napisał(a)
Też za tobą zakupiłam tę na patyku, schnie mi, a tu fajny chłodek i orzeźwienie

Irenko ja z tej dumy to się prawie pod sufitem unosiłam źe mi sie Takiego Mistrza Ogrodowego jak Ty udało zainspirować ...ale fajne uczucie

Ale mi przykro ,źe Ci schnie...jak to możliwe??? U mnie , wiesz...glina..i to,powietrze od lasu..wieczorem nieoczekiwanie bardzo wilgotne i zimne...i ona zawsze miała problem z brązowieniem listków już w połowie sierpnia...a w tym roku..normalnie bez zarzutu noo i te kwiaty achhhhh

A do fontanny wskakujesz ???

Buziole