Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

GosiaJoanna 16:31, 22 sie 2015

Pieknie Eluś ja gnojówkę 2 dniowa podlałam pół na pół i nic nie spaliła no może oprócz tego co chcialam poniewaz robali poki co brak
Juzia 10:04, 23 sie 2015

gierczusia napisał(a)

Juzeczko nie mnie oceniać czyś spaczona o tym to chyba z eMusiem...... ja ewentualnie mogę Ci wyliczyć prawdopodobieństwo czyś spaczona brać kalkulator??.

Buziole
Ps..a tak na poważnie jesteś chyba jedyną osoba , która lubi zapach wrotyczu

Czyli spaczona
nicol21 20:20, 23 sie 2015

cześć! Miłe dla oka te widoki. Rzeczywiście dobrze, że w tym wypadku net nie przekazuje zapachu - ale za to kfiotki będą zadowolone z podlewania
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
JulkAd 22:47, 23 sie 2015

gierczusia napisał(a)

I ona ( Limka ) w czasie robienia fotki już długo taka śliczna była..i śliczna jest nadal a to właśnie najbardziej mi się w niej podoba ze wytrwała jest diablica moj braciszek był w Twoich stronach na wczasach..achhhh.żal mi było ,żal....

U mnie jakoś dna w zbiorniku udało się cudem unknąć..na dodatek u mnie pompa ma takie stawienie źe ,źeby ciągła, to i tak musi był jakaś 1/3...w innym przypadku mimo tego że woda w zasadzie jest pompa się automatycznie wyłącza
Ale mam nadzieję ,że już teraz problem wody jest u Ciebie rozwiązany

Buziole

Brata miałaś w moich okolicach i siem nie zabrałaś ?...no fiesz?... jak mogłaś taką okazję odpuścić?...pamiętaj, że zaproszenie aktualne

Ela problem wody u mnie rozwiązywany cały czas...z wodociągów podlewam...o rachunku nie myślę....ja jak Scarlett O'Hara "Nie mogę już o tym teraz myśleć. Jeśli choć przez chwilę jeszcze będę się nad tym zastanawiać to zwariuję. Pomyślę o tym jutro."
Ściskam mocno
JulkAd 22:55, 23 sie 2015

KasiaW76 napisał(a)
U mnie było tyle pokrzywy za płotem, a Ja jej nie wykorzystałam Dzisiaj widziałam na stadninie furę obornika i juz żałuję, że było za późno i nie było kogo pytać ..

A ja byłam nad jeziorkiem, gdzie blisko jest stadnina i siem zastanawiałam jak by to końskie "złoto" przetransportować, ale jakoś odwagi nie miałam
Kindzia 18:11, 24 sie 2015

U mnie złota pod dostatkiem...ale smród mnie skutecznie odrzuca, nawet krótkotrwały...wolę jednak obornik granulowany, dość się świeżego mimowolnie nawącham

Hortusie na nóżce masz pokazową!!!!!!
JulkAd 22:04, 24 sie 2015

Kindzia napisał(a)
U mnie złota pod dostatkiem...ale smród mnie skutecznie odrzuca, nawet krótkotrwały...wolę jednak obornik granulowany, dość się świeżego mimowolnie nawącham

Hortusie na nóżce masz pokazową!!!!!!

I po taki się jutro udam do CO, bo muszę ML i jeżówki posadzić....trzymać kciuki proszę za deszczyk...może w końcu spadnie....
Ewa 09:28, 25 sie 2015

Elus ...a u Ciebie fotki piękne!!! Jak tam kondycyja po wywczasach?
Ewa777 09:41, 25 sie 2015

U mnie ilość dorosłych opuchlaków zmalała. Obawiam się, że zeszły do podziemi i tam teraz działają
AsiaK_Z 09:50, 25 sie 2015

gierczusia napisał(a)
I jeszcze dla Was parę fotek

[...]

Fotka idealna na obraz - tryptyk. No wymiata ten miziak

edit: zapomniałam jeszcze dodać, że drewutnia wyszła super, a poduchy? Efekt robi wrażenie