Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 17:47, 12 wrz 2015

Bea napisał(a)
Ale tu natrzaskane - czytać nie mam kiedy.

Pismo obrazkowe jak zwykle interesujące niezwykle.

Żylistek do wyrzucenia i nie ma czego żałować - czepliwy taki, że u mnie bez zmróżenia oka wyleciał za płot.

Buziaki

Achhh Beatko jakoś tak z tym trzaskaniem wyszło ... Ale koedyś Ci streszczę , jeśli będziesz chciała..a w kwestii pisma obrazkowego..moźe mi coś doradzisz w kwestii tej rabaty z wyciepanym ( w domyśle ) żylistkiem ???? No musz ten kompostowńik zasłonić i tyle
Mówisz ,ze ne mam mieć wyrzutów z powodu wyautowania żylistka ???? Uffffff...jak dobrze ,że mnie ktoś rozgrzeszył ..bo moj eMuś to by trzymał fffszytsko i nawet paskudny żylistkowy widok jakoś go nie przeraża

Buziole
gierczusia 17:48, 12 wrz 2015

waldek727 napisał(a)

Klasyczny masaż tantryczny.

Tantryczny mówisz ???... Takimi włochatymi łapskami ????????
gierczusia 17:50, 12 wrz 2015

AsiaK_Z napisał(a)
Eluś w nawiązaniu do "nowej odmiany jabłek" u mnie zapraszam w wolnej chwili.
Pozdrawiam

Kuknę Asiu kuknę
Tak mi ciężko wrócić do normalnego rytmu szkolnego..ledwo żyje po prostu prawie jak zombi

Buziole
gierczusia 17:59, 12 wrz 2015

Z uporem maniaka wracam do kwestii przeróbki rabaty....mnie chodzi po głowie cieńki żywopłocik cisowy, berberysy bagatelne , morning no i jeszcze cos , ale już nie wiem co

Rzucam szkic , bo w na chwile obecna rośnie tam żylistek i szpetna hosta do połowy zeżarta więc nic ze zdjęcie nie da się wywnioskować.....

Obszar do obsadzenia...między bukiem z zawijaskiem bukszpanowym a świerkiem

JulkAd 19:39, 12 wrz 2015

Dobrze Elu, gdzie kcesz ten ekran z cisa? Wzdłuż jednego i drugiego boku kompostownika?....a jak dojdziesz do niego?...bo ja nie ffiem?
JulkAd 19:41, 12 wrz 2015

gierczusia napisał(a)

Kuknę Asiu kuknę
Tak mi ciężko wrócić do normalnego rytmu szkolnego..ledwo żyje po prostu prawie jak zombi

Buziole

He, he....a co ja mam powiedzieć?...ciężki rok mnie czeka...kolejna matura w maju
gierczusia 23:17, 12 wrz 2015

JulkAd napisał(a)
Dobrze Elu, gdzie kcesz ten ekran z cisa? Wzdłuż jednego i drugiego boku kompostownika?....a jak dojdziesz do niego?...bo ja nie ffiem?

Juleczko ja cały czas przemyśliwuję to owinięcie bluszczem..to jest jakaś alternatywa dla cisa, no i przyjazdna dla kieszeni ... Ale jakby ekran cisowy to taki w łuk w okolicy najbardziej wystającego rogu kompostownika ..i tak ,źeby część od strony świerka była nie zasłonięta.....ale to jest jedna kwestia ,a druga to : co tam posadzić oprócz tej " przesłony "
gierczusia 23:20, 12 wrz 2015

JulkAd napisał(a)

He, he....a co ja mam powiedzieć?...ciężki rok mnie czeka...kolejna matura w maju

Noo fieszzz Juleczko .. Znów matura ?? no ileż można ..,,,

A tak na poważnie... Wiem jak to się przeżywa....potem człek jak wypluty cukierek ... Mam podobnie z egzaminami gimnazjalnymi ..jak zdają moi uczniowie to się denerwuję , a jak zdaje moja klasa , to już mam nerwa podwójnego .... A teraz będżie zdawać moje osobiste dziecko wiec nerwa będę miała potrójnego

Buziole gorrące
JulkAd 09:44, 13 wrz 2015

gierczusia napisał(a)

Noo fieszzz Juleczko .. Znów matura ?? no ileż można ..,,,

A tak na poważnie... Wiem jak to się przeżywa....potem człek jak wypluty cukierek ... Mam podobnie z egzaminami gimnazjalnymi ..jak zdają moi uczniowie to się denerwuję , a jak zdaje moja klasa , to już mam nerwa podwójnego .... A teraz będżie zdawać moje osobiste dziecko wiec nerwa będę miała potrójnego

Buziole gorrące

No to u mnie właśnie moje osobiste w tym roku...o te dziecię siem
najbardziej bojam
JulkAd 09:45, 13 wrz 2015

gierczusia napisał(a)

Juleczko ja cały czas przemyśliwuję to owinięcie bluszczem..to jest jakaś alternatywa dla cisa, no i przyjazdna dla kieszeni ... Ale jakby ekran cisowy to taki w łuk w okolicy najbardziej wystającego rogu kompostownika ..i tak ,źeby część od strony świerka była nie zasłonięta.....ale to jest jedna kwestia ,a druga to : co tam posadzić oprócz tej " przesłony "

Muszę do fotek wrócić, bo ja wzrokowiec jestem...