Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

Sebek 21:09, 10 kwi 2016

gierczusia napisał(a)

Sebuś zdązyłam przeczytac o teściowej i dodam ,źe moja teściowa blondyna więc nie bardzo pasuje do portretu pamięciowego

Za płotem mam cacy zryte

Upsss Stwierdziłem, że usunę, bo na chwilę mój takt zostawiłem w karcie obok
gierczusia 21:15, 10 kwi 2016

Sebek napisał(a)

Upsss Stwierdziłem, że usunę, bo na chwilę mój takt zostawiłem w karcie obok

Nie przejmuj się nie jestem specjalnie obraźliwa
Kacha123 21:27, 10 kwi 2016

Ławeczka super elegancka. Oczywiście też się wpraszam na kawę na takiej ławeczce
lojalna_ 21:30, 10 kwi 2016

Oj jaki szorstkowlosy fiu fiu spotkań z nim nie zazdroszczę .....natomiast ławeczka do tej mogę wzdychac. Elciu wiosna wszędzie wiesz u wszystkich to samo tulipany kwitną
stychaz 21:33, 10 kwi 2016

Współczuję wyrzucania śmieci

Ja z dzikami miałam do czynienia raz. Po naszym osiedlu chodzi sobie takie stadko z młodymi, do którego dołączyły 2 domowe świnie z młodymi
Odwożę chłopaków do szkoły i patrzę a tam przy uliczce, na której parkują rodzice samochody - właśnie to stadko dzików i świń ryje w najlepsze. Ja - konsternacja -wychodzić z samochodu czy przeczekać, ale że rano czas goni, no to mówię do chłopaków - wychodzimy tylko spokojnie. One jakieś chyba oswojone były, bo zachowywały się trochę podobnie do kota. Popatrzyły na nas, jak mój młodszy zaczął piszczeć, to zawróciły i poszły w drugą stronę. Ale ciepło mi się troszkę zrobiło

ps. tak, 4 zdjecie jest Gabisiowe
Katkak 21:49, 10 kwi 2016

ławeczka rewelacyjna. Ale będzie na niej kawunia smakować . Eluś kiedyś się wbiję na kawkę na tej ławeczce jeśli pozwolisz . Z nzciskiem na kieeedyś .
gierczusia 17:17, 11 kwi 2016

Melduję,że laweczka dojechała .. I ozdabia...mój garaż póki co
Uwaga!! na burdelnik w garazu nie patrzymy

Tadammmmm

AsiaK_Z 17:53, 11 kwi 2016

Łoooooooo, ale wypas aż żal wystawiać do ogrodu Piękna
lojalna_ 18:29, 11 kwi 2016

Piekna na salooouuun z nia taka piekna
Ludwika 18:49, 11 kwi 2016

Świetna ta ławka! Przyznam, że mebla o takim kształcie nie widziałam jeszcze. No to niech już będzie ta pogoda, żeby ławka mogła stanąć na miejscu docelowym!
A ja też ciągle łażę po ogrodzie i zaglądam, co gdzie i jak wyłazi Od zeszłej wiosny dopiero ogroduję, więc dopiero w tym roku mogę obserwować, jak to, co rok temu posadziłam budzi się do życia i wyochodzi z ziemi Fascynujące zajęcie, ale też lekcja cierpliwości.