Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

ewa004 19:35, 18 kwi 2016

No Młody już fajne ciacho z za parę latek ...jak zmężnieje ...i ta grzywa .....ochchch
gierczusia 10:07, 19 kwi 2016

ewa004 napisał(a)
No Młody już fajne ciacho z za parę latek ...jak zmężnieje ...i ta grzywa .....ochchch

.... normalnie padłam Ewka
Wiesz jak to mamom się wydaje..źe nasze dzieciątka to stale dzieciątka ..jakoś zapominamy dostrzec ,źe już wnet będą dorośli

A tak a propos " zmężnienia" jak synek -maniakalny skejt -łamie sobie kolejną kończynę to lekarz chirurg w Zabrzu się nabija ,źe mamy go troszku utuczyć , bo obecnie ma 0% tkanki tłuszczowej , a co za tym idzie...zero amortyzacji

Buziole
gierczusia 10:11, 19 kwi 2016

AsiaK_Z napisał(a)

Doniczusie bardzo ładne. A będziesz kupować w jednym rozmiarze czy takie różniste?
Mały Gierczusiowy bardzo podobny do Mamy
Ściskam

No to się cieszę ,źe wybrałam niezgorsze myślałam o 2 dużych , symetrycznie i jeszcze dwóch różnych mniejszych...właśnie czekam na jakieś info o dostwie..bo chcą to wieżć na palecie a to koszt łoookrutnr

Mówisz,że Młody do mnie podobny ??? a wiesz ,źe jakoś tgo wcale tego nie dostzregam??? Inny kolor oczu , nooooo...i ja nie jezdem blondyną niestety
Buziole oogromniaste
gierczusia 10:23, 19 kwi 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)
No i pokazuj czy ławeczka już na miejscu? Stęskniłam się już za spotkaniem

Nieeeee Małgoś ławeczka nadal rezyduje w garażu czekam na dodatki , czas wolny mego chopa i łaskawszą aure

Ja teź już bardzo za Wami tęsknię...ale moźe do końca maja wytrzymam.. Chcę też zebyście przyjechali do mnie , ale najpierw muszę machnąć tą rewolucję ... Bo fieszzzzz...już grafik na ławeczkę się tworzy

gierczusia 10:25, 19 kwi 2016

Juzia napisał(a)
Piękna ławeczka!!!

Juzeczku .. Niezmiernie się cieszę ,że Ci się podoba
Juzia 10:26, 19 kwi 2016

gierczusia napisał(a)

Juzeczku .. Niezmiernie się cieszę ,że Ci się podoba

Chciałabym taką!
Może kiedyś...
gierczusia 10:38, 19 kwi 2016

Juzia napisał(a)

Chciałabym taką!
Może kiedyś...

Juzeczkuuuuu czyś Ty nie jest zbyt pazerna ?? dwie pikne ławki kcesz mieć ??.. jedna Ci nie wystarczy ??
A tak na poważnie własnie byłam u Ciebie i gapiłam się na Twoją ławeczkę też jest cudna a jakże byłoby nudno, gdybysmy wszystkie miały jednakowe ....
gierczusia 10:44, 19 kwi 2016

Bea napisał(a)
Przepraszam bardzo właścicilkę ławeczki z Żor.
W takim razie czwata jest w Małopolsce.

.. Beatko ławeczka żorska jest u naszej Ewci od Stasia i hortensji

Ścsiskammm mooocno
gierczusia 10:48, 19 kwi 2016

eee_taam napisał(a)
garażowanej ławki jeszcze nie widziałam ...ale kiedyś jest ten pierwszy raz

taka ławeczka na moim tarasiku po robocie by sie ładnie prezentowała ...ale jak sie nie ma zamykanego obejścia ...to duży stres ludziom cudeńka na widok wystawiać najpewniej zakupie jakis model z niskiej półki coby można było sobie przysiąść pomarzyć i westchnąć

Nooo widzisz teraz ławeczkę garażuję zamiast osobistego samochodu ... dobrze ,źe już przymrozków nie ma, bo bym jeszcze miała skrobankę z powodu laweczki i swoich gooopich pomysłow

Moja ławeczka teź będzie stała od frontu .. Pewnie ją przybetonujemy do podłoźa , coby gooopim koncepcjom złodziei zapobiec... ale ten kształt mnie po prostu uwiódł i nie umiałam - oraz dodam że nie bardzo chciałam- się oprzeć

Buziole
Kindzia 10:53, 19 kwi 2016

Dawno Cię nie widziałam...dziecko już masz dorosłe...ławeczki angielskie...

Buziole