Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

AsiaK_Z 19:57, 30 maj 2016

A Ela mówi, że ma mały ogródek. A nie wygląda na taki mikro
Super Ekipa
gierczusia 20:39, 30 maj 2016

AsiaK_Z napisał(a)
A Ela mówi, że ma mały ogródek. A nie wygląda na taki mikro
Super Ekipa

Mowisz, że nie mały ?????... Seeerioooo ?? trawniczka za domem to będzie..jakieś...hmmmm... noooo... 70 m2 i cała ekipa siem wcisnęła .. To znaczy się... jednak gabarytowo nie jest źle śmialiśmy ,żeby u mnie zjazd urządzic .. kalkulowaliśmy ile powierzchni przeznaczyc na jedną osobę jakoś tak nam wyszło ,źe kwadrat 40 na 40 by wystarczył
20:57, 30 maj 2016
ja tam bym sie trawniczka wyzbyła

ale ta twoja mała ławeczka nie jest taka mala .... tyle kuperków naraz pomieściła

gierczusia 20:57, 30 maj 2016

Dziewczyny dziękuję Wam za cudne zdjęcia tarj sesji moj ogródeczek chyba nie miał od początku swego istnienia

Gośku nic a nic mnie nie zagniotłaś ... a jakie my jezdeśmy szczuplutkie ,źe się zmieściłyśmy na ławeczce 120 cm !!!! no 120 cm podzielone na 4 twarze..to znaczy siem ..pupcie..to wychodzi....30 cmmm !!!! i ktoś tu jeszcze kce coś gadac ??

Nocne zdjęcie ławeczki super wygląda, jak robione w atelier przy sztucznym swietle, ale ,źe nocą.....to bym na to nie wpadła super aparat

No a Kaśka w drewutni urocza

Melduję,źe Emuś został obdziekowany zgodnie z rozkazem ...dobrze ,ze chociaż on nie Krzysztof

Kasiu dzięki za śliczne fotki...takie...dopracowane w najmniejszym szczegole ajjjjjjj
Na widok komplementu ,że ja wariat gęba mi się uśmiechnęła... to znaczy się ,źe jeszcze się nie zestarzałam tak bardzo i choć trochę mi wariactwa zostało bardzo się cieszę

Ściskam looogromnie i mam nadzieję do szybkiego kolejnego razu
ewa004 20:59, 30 maj 2016

Fajnie was widzieć
gierczusia 21:03, 30 maj 2016

Ludwika napisał(a)
My też się wybraliśmy do Chorzowa i choć samą "wystawą" byliśmy trochę rozczarowani, to ostatecznie spędziliśmy miłe popołudnie poza domem, więc dobrze, że wystawa dała nam impuls na ruszenie d... z chałpy do świata

Ławeczka jest super! Prezentuje się bardzo hmmm. zachęcająco Życzę Ci wielu sposobności do chwili odpoczynku i zadumy na tejże ławeczce

Widzę ,źe nie tylko ja płakałam nad wystawą w Chorzowie..mowisz..troszkę rozczarowani...aleś Ty Isiu jest delikatna ja byłam bliska płaczu , aż tak bardzo ,że to było na kilometr widac szkoda .źe się nie dogadałyśmy, to byłaby okazja do spotkania i wspólnej kawki

Ławeczka bardzo wygodna wyszlifowana tak ,że najrażliwsza łapka się nie zadrapie naprawde..ale ławka stoi od strony osiedla i pełni raczej funkcję estetyczna niż wypoczynkową...ale moźe kiedyś zrobimy z niej użytek jak widac na fotkach, Dziewczyny się magii ławeczki nie oparły i nawet po nocy ją obfociły
gierczusia 21:04, 30 maj 2016

ewa004 napisał(a)
Fajnie was widzieć

Dzięki Ewka
gierczusia 21:07, 30 maj 2016

eee_taam napisał(a)
ja tam bym sie trawniczka wyzbyła

ale ta twoja mała ławeczka nie jest taka mala .... tyle kuperków naraz pomieściła

Justynko kocham swój trawniczek miłością dozgonną i to bieganie po nim bosymi stópkami o świcie...rosa...czy może byc coś cudowniejszego ???

Ps..wyliczenia gabarytowe ławeczki są bezpośrednio pod Twoim postem tamże dowodzę ,źe to nie ławeczka jest mała , tylko nasze pupcie są małogabarytowe ott cooo
Buziam
malgorzata_s... 21:11, 30 maj 2016

Popieram w całej rozciągłości Trawniczek i Bose stópki to oczywista oczywistość
gierczusia 21:11, 30 maj 2016

AsiaK_Z napisał(a)

Niestety nie, akurat ten weekend mam zajęty no i... d..a blada

Jakaś podmianka ???... albo lewe L4 ??..... nooo, nie żebym do złego kusiła....