Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

anna_g 22:38, 28 maj 2016

gierczusia napisał(a)

Madzenko to miłe....
Niestety...nie jest to kwestia lenistwa, ani jakowegoś obrażenia...sztuczne oczy ktoś musi chyba wynaleźć,żeby sprawa się poprawiła
Katastroffa, mowię Ci

Eluś to niedobrze... Niestety faktycznie monitory wzrokowi nie pomagają - wiem cos o tym choć nie mam takich problemów jak Ty...
Będziesz musiała po prostu się częściej w "realu" spotykać z ludzikami i w ogrodach przesiadywać - zieleń i piękne widoki pomogą Pozdrawiam Kochana
gierczusia 22:54, 28 maj 2016

anna_g napisał(a)

Eluś to niedobrze... Niestety faktycznie monitory wzrokowi nie pomagają - wiem cos o tym choć nie mam takich problemów jak Ty...
Będziesz musiała po prostu się częściej w "realu" spotykać z ludzikami i w ogrodach przesiadywać - zieleń i piękne widoki pomogą Pozdrawiam Kochana

Anulkaaaa nawet nie wiesz , jak się cieszę ,że Cię widzę ... mam nadzieję ,źe uda Ci się bywać częściej

W realu ..... hmmmm....mam nadzieję spotykac się częściej , tym bardziej ,źe wakacje tuz tuż i czasu będzie ciutek więcej
Tak wiec Aniu zapraszam
gierczusia 23:02, 28 maj 2016

Musze Wam powiedzieć ,źe miałam dziś fantastycznych Gości były :Ciocia Gosia, Ewka z Gdańska i Kasia z Dębicy z eMusiami..tzn..z Krzysiami achhhh...śmiechu było co niemiara popołudnie zleciało jak z bicza strzelił , chciało by się jeszcze ,a tu z maluchami trza do domu wracac... no ale wiecie jak to jest
...dostałam cudne prezenty ( jutro obfocę, bo ciemno jak ..noo wiecie...w .... u mudzina ławeczka została oficjalnie ogrodowiskowo odebrana

Jeszcze raz Wam dziekuję za wszystko i mam nadzieję , jak najszybciej do zobaczyska
AsiaK_Z 23:15, 28 maj 2016

Elka, ławeczka jak z angielskiego ogrodu. No cudnie. A spotkanie w takim towarzystwie musiało się udać
Enya73 10:08, 29 maj 2016

Ławka cudnie wygląda w tym miejscu. Świetny pomysł.
Tak żeś się rzuciła w wir życia towarzyskiego, żeś zapomniała o starych dobrych znajomych?
Madzenka 14:45, 29 maj 2016

Ślicznie się ławeczka w otoczenie wkomponowała
anna_g 15:01, 29 maj 2016

gierczusia napisał(a)

Noooo , przyznam siem bez bicia nie garażujem ... stoi i powoli wygląda tak ,że czuję iż nadaje się by pokazac ją światu

Jejku - naszukałam się tej ławeczki wkomponowanej w srodowisko jak głupia - ze 15 stron przeleciałam wstecz... a ona sobie tutaj... na poprzedniej stronie... cudnie wkomponowana, wygląda jakby do tego miejsca stworzona była... Pięknie
Sebek 15:03, 29 maj 2016

Super z ta lawką! A foty ze spotkania som?
Ewa777 17:17, 29 maj 2016

Eluś, dziękuję za cudowne spotkanie Z Wami to można konie kraść Tak przemiło spędzony czas oderwał mnie od wszelkich problemów, że poczułam się w ciągu tych kilku dni jak na wakacjach W Twoim ogrodzie jest uroczo, a najfajniejszą atmosferę tworzycie Wy sami (cała Twoja rodzinka). Bardzo się cieszę, że udało nam się spotkać.
Ławeczka śliczna i bardzo wygodna - bardzo przypadła mi do gustu. Zdjęcia pewnie dziewczyny jakieś wrzucą, jak trochę odpoczną
Kindzia 18:38, 29 maj 2016

Tej ławeczki to Ci zazdraszczam! Piękna, stylowa...zabetonowałaś???