Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

anna_g 18:34, 28 cze 2016

Noga już dzisiaj lepiej więc ubrana w długie spodnie i podkolanki zaopatrzona w łopatę do trzaskania meszek i aparat poszłam ja o poranku deszczowym fotkę krwawnika zrobić. Bardzo Ciem proszem taki oto kolor jest - jak się rozwija jest ciemniejszy potem trochę jaśnieje - a kępa się rozrasta że hej U mnie będzie na kilku więcej fotkach więc zapraszam
A zajac na szczęscie mi ogrodu nie zjadł - bo dzisiaj siedział u sąsiada - to taki zając przechodni. Też został uwieczniony na "kliszy".

AsiaK_Z 18:36, 28 cze 2016

Sebek napisał(a)

Ciekawe kto by spał?

Nooooo, do 23 dałabym radę siedzieć później to tylko gorzej
gierczusia 20:32, 28 cze 2016

Julka AD napisala
tak bardzo człowiek chciał ze wszystkimi i się nie dało...aż żal. Chyba trzeba jakiś zlot dwudniowy zrobić i namioty ze sobą zabrać...a biwak na jakiej wolnej łące u chłopa zarezerwować

AsiaK_Z napisał(a)
O maj gat! Zlot ze spaniem? To by dopiero było
Sebek napisał
... Ciekawe kto by spał
Asia KZ napisała
Nooooo, do 23 dałabym radę siedzieć później to tylko gorzej

Nooooo masz to ci dopiero imprezka się szykuje dwudniowa z noclegiem u " chłopa"... Nie sadzę, żeby komukolwiek spać się wogóle chciało.....jak tu spać, kiedy wkoło tyle interesujacych Ogrodomaniakow
Suuuper pomysł no bo skoro były narty ogrodowiska to czemu by nie miał być weekend ogrodowiskowy letni ????

Przecież teraz to ja z Sebkiem nawet słóweczka nie zamieniłam...noooo i nie tylko z Nim..nie ,żebym nie chciała..tylko...sama nie wiem...no po prostu czasu zabrakło
gierczusia 20:43, 28 cze 2016

anna_g napisał(a)
Noga już dzisiaj lepiej więc ubrana w długie spodnie i podkolanki zaopatrzona w łopatę do trzaskania meszek i aparat poszłam ja o poranku deszczowym fotkę krwawnika zrobić. Bardzo Ciem proszem taki oto kolor jest - jak się rozwija jest ciemniejszy potem trochę jaśnieje - a kępa się rozrasta że hej U mnie będzie na kilku więcej fotkach więc zapraszam
A zajac na szczęscie mi ogrodu nie zjadł - bo dzisiaj siedział u sąsiada - to taki zając przechodni. Też został uwieczniony na "kliszy".

Uwielbiam " podkolanki" ... czyli tak zwane u nas w robocie " antygwałty ".. nie wiem skad się to miano wzięło, ale my je koffamy ..no ale antygwałty , czy nie..grunt ,že noga zabezpieczona i wszytsko gra
Krwawnik cudny, ale niestety..chyba zbyt różowy... potrzeba mi takiego czerwonego..bo to koło red barona...ale kaspruja te ogrodomaniaki mam nadziejeę ,że mi wybaczysz ....

Zaraz lecem zobaczyć przechodniego zajaca uwielbiam zdjatka zwierzakôw

Ps. Miałaś poranek deszczowy ???? no patrz..a u nas słońce , choć teraz jest jest już bardzo zimno

Buziole gorace bardzo gorace
anna_g 20:47, 28 cze 2016

Do red barona pasować nie będzie... nie ma szans... Wybaczam Bardziej by Ci już pasował ten żółty u Kindzi... ale czerwone też są u kogoś ostatnio widziałam
Poranek był deszczowy, za to popołudnie gorące i słoneczne...
podkolanki nawet na meszki działają "anty" - żadna nie podeszła
JulkAd 20:54, 28 cze 2016

Sebek napisał(a)

Ciekawe kto by spał?

Ja tylko o namiotach wspomniałam ...tak w razie deszczu, o spaniu nic nie mówiłam
JulkAd 20:58, 28 cze 2016

gierczusia napisał(a)

Krwawnik cudny, ale niestety..chyba zbyt różowy... potrzeba mi takiego czerwonego..bo to koło red barona...ale kaspruja te ogrodomaniaki mam nadziejeę ,że mi wybaczysz ....

Ty nadal szukasz czerwonego krwawnika do red barona?...to chyba już trzeci sezon poszukiwań?...prawie serial
Kasik 21:05, 28 cze 2016

Antygwałty dlatego, że facet jak zobaczy laskę w takim odzieniu ale już bez spodni czy spódnicy, to nawet jak miał ochotę, to już jej nie ma

A tak w ogóle to nie licytujcie się kto z kim mało rozmawiał, bo najmniej to ja z Wami rozmawiałam. Buuuuuu
Az mnie skręca, że mnie nie było.

AsiaK_Z 21:20, 28 cze 2016

Kasiu, czuję się dokładnie tak samo ale kiedyś nam się uda spotkać z pozostałymi
gierczusia 21:39, 28 cze 2016

Słuchajcie ... Przypadkiem natknęłam się na coś zarabistego

http://encyklopediahost.info/opisy_strona_informacyjna.html

Nie wiedzialam ,że może byc tyyyyyle gatunków host.......