Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 18:03, 26 cze 2016

AsiaK_Z napisał(a)

Oba Ciała Pedagogiczne po roku szkolnym wcale nie wyglądają jak te zmechacone sowy

Że niby te ??????

Tylko się przyjrzyj kapka w kapke

Poza tymmmmm....obie z Julka siedziałyśmy 2 godz przed lustrem coby ...na człeka wygladac

Ps..Asiu...bardzo , bardzo mi szkoda ,że Ci się nie udało dotrzeć
gierczusia 18:04, 26 cze 2016

zszywka napisał(a)
Elo bardzo się cieszę że Cie poznałam wczoraj u Kasi

I wzajemnie Pati .. trochę szkoda ,że czasu na ploteczki ze wszystkimi czasu nie starczyło....
AsiaK_Z 18:07, 26 cze 2016

gierczusia napisał(a)

Że niby te ??????

Tylko się przyjrzyj kapka w kapke

Poza tymmmmm....obie z Julka siedziałyśmy 2 godz przed lustrem coby ...na człeka wygladac

Ps..Asiu...bardzo , bardzo mi szkoda ,że Ci się nie udało dotrzeć

Kocham tę focię

Eluś szczęście w nieszczęściu
Najpierw eMuś nie miał chętnych na zamianę, a w piątek samochód powiedział stanowczo NIE I tak to właśnie było Jak się nie odwrócisz plecy z tyłu, eeeech
gierczusia 18:10, 26 cze 2016

Ewa777 napisał(a)
Eluś, czuję wielki niedosyt Twojego towarzystwa Ciągle byłaś oblegana i liczyłam, że za chwilkę, za chwilkę pogadamy, a tu czas rozstania nadszedł zbyt szybko Buziaki i do następnego

Ewciu..mnie również szkoda ,że tak jakoś się nie złożyło .. Mam wrażenie ,że ciagle kogoś goniłam i znaleźć nie umialam fffszyscy gdziesik mi się chowaliście no i nie mialam kompletnie świadomości ,że tak szybko będziesz musiala się zbierac... nie ,żebym nie rozumiała...tylko po prostu żal..nooo i czemu ten czas tak szyyyybkoooo minał ??
Pozostaje mi tylko mieć nadzieję ,że ów wymarzony kolejny raz nadbiegnie dość szybko

Sciskam moooocno
gierczusia 18:14, 26 cze 2016

AsiaK_Z napisał(a)

Kocham tę focię

Eluś szczęście w nieszczęściu
Najpierw eMuś nie miał chętnych na zamianę, a w piątek samochód powiedział stanowczo NIE I tak to właśnie było Jak się nie odwrócisz plecy z tyłu, eeeech

Ja też ja kofffam
Pomyśl sobie , co by było gdyby autko odmówiło posłuszeństwa w czasie drogi na jakowymś zadoooopiuu ??.. wtedy nic , ino pylać do Kindzi na piechotę

Noo dobra, żarty na bok ... Dokladnie tak jak piszesz...szczeście w nieszczęściu a na bank jeszcze kiedyś się spotkamy

Na watku spotkaniowym Irenka napisała ,że jak nic dziwnego się nie zdarzy , to za rok u niej
gierczusia 18:17, 26 cze 2016

danuta_szwajcer napisał(a)

Fajnie było się znów spotkać, a że nie zrobiłaś zdjęć to Ci zostawiam na pamiątke

Dzięki Danusiu w takim amoku byłam ,że nawet o komórce zapomnialam...Bozżeszzzzzz, muszem iść siem zbadac

Buziole i do następnego razu
Luki 20:15, 26 cze 2016

Elu macham po spotkaniowo no i muszę powiedzieć, że na pewno nie wyglądasz jak ta druga sówka
AsiaK_Z 20:17, 26 cze 2016

gierczusia napisał(a)

Ja też ja kofffam
Pomyśl sobie , co by było gdyby autko odmówiło posłuszeństwa w czasie drogi na jakowymś zadoooopiuu ??.. wtedy nic , ino pylać do Kindzi na piechotę

Noo dobra, żarty na bok ... Dokladnie tak jak piszesz...szczeście w nieszczęściu a na bank jeszcze kiedyś się spotkamy

Na watku spotkaniowym Irenka napisała ,że jak nic dziwnego się nie zdarzy , to za rok u niej

To ja piszę się już dziś
anna_g 22:27, 26 cze 2016

Eluś - też dziękuję za spotkanko - bardzo mnie uradowało zobaczenie Ciem znów Będą następne okazje- jestem pewna.
Dla mnie najfajniesze było to, że chociaż miałam długą przerwą i długo się z Wami nie widziałam to na spotkaniu czułam się jakbym widywała się z Wami ciągle... Jak ze
"starymi" przyjaciółmi, jakby w ogóle tej przerwy nie było... Cudne uczucie.

Jutro zrobię zdjęcia krwawnika to Ci pokażę jaki ma kolor - jak bedziesz chciała to tylko mów
alinak 09:42, 27 cze 2016

Elka jak zwykle po każdym spotkaniu jest niedosyt .Zawsze czasu za mało.ale już sama radość zobaczenia nas wszystkich razem to jest COŚ.
zaczynam siem wakacjować i chyba tez się czuję jak ta druga sowa z fotki.