Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

anna_g 13:32, 19 cze 2016

a ja byłam pewna że stipa wymarza a teraz już w którymś miejscu czytam, że przeżywa zimę - ot tak wygląda jak się robi przerwę od O. - gooopi człek że strach...
A koteczek też dorodny - i tak wygląda jakby się w coś intensywnie wpatrywał - może na jakieś śniadanko się czai
gierczusia 13:41, 19 cze 2016

Ja nie wiem , jak z ta stipa jest czy to zależy od regionu czy od stanowiska..nie mam bladego pojęcia ja mialam stipe w dwóch różnych miejscach...w obu mam ja nadal w jednym miejscu..siewki..w drugim przetrwala stara roślina ..już trzeci rok...rośnie przy gazonie ( to szare w tle i nie w pełnym słońcu , tylko w półcieniu) ta w pełnym słońcu ale za to w donicy nie przetrwala..ale dala siewki

Człek Aniu nie gooopi,tylko nie nabywa kolejnej wiedzy..otttt, co.. ale pilne jesteśmy , to nadrobimy

W kwestii śniadanka kociego , to Ci powiem, że drewutnia jest najwyższym miejscem na które potrafi wleźć mój kot dach jest zbyt spadzisty a mimo ,że kot taki grubas i włazi w domu wszędzie to jeszcze nic a nic nie stłukł
Kasik 15:31, 19 cze 2016

gierczusia napisał(a)

Biedaaaczek kot masz rację Kasiu ...tak prawdę powiedziawszy..trochę sami jesteśmy sobie winni..bo z uporem maniaka nie kupowaliśmy drapaka....nooo...bo ..kot nie drapał... noooo , w domu nie drapal, a potem się okazało ,że jednak drapał ..inooo..na zewnatrz ma szczęście,że póki co wiaz żyje a nawet...emuś twierdzi,że nigdy tak dobrze nie rósł....tfuuuu, tfuuuuu
A swoja droga..jestem baaaardzo ciekawa , kto by wyszedł zwycięsko z tego pojedynku na drapanko Ty czy kot

Co do drewutni i podusi to za komplimenta dziękuję jeszcze jakieś drobne detale sa do zrobienia, by to była drewutnia moich marzeń ale ogólnie...jestem już z niej baaaardzo zadowolona i panuje w niej miły chłodek..od tego drewna w największy upał się tam człek nie upoci

Noooo...iiiii... przecież jak już jesteś u Kindzi to do mnie...stosunkowo blisko musimy się kiedyś umówić wpadniecie we czworo hmmmmmm ??

Patrząc na posturę moją i jakiegokolwiek kota myślę, że kot przegrałby w przedbiegach.
A co do przyjazdu to chciałoby się wiele, ale zawsze jak jesteśmy to jak po ogień. Mało czasu na wszystko. Za zaproszenie serdecznie dziękujemy i jak tylko nadarzy się okazja to na pewno z niego skorzystamy.
JulkAd 16:44, 19 cze 2016

gierczusia napisał(a)
No i żeby było też troszkę uwielbianego pisma obrazkowego.....

Kot kontempluje zielony dach chyba też mu się podoba

Orliki ze stipa trzecioroczna nie wymarza mi o dziwo orliki zastapiły godnie jarzmianki..podstawowy przysmak łysoli nie będę tych laskudnych gadów dokarmiac z własnej kieszeni

Kot przystojniacha - król podwórka (jak pisałam)...z góry lepiej widać...tylko nie wiadomo czy siem kwiatkom to podoba

Co do stipy - u mnie też sezon trzeci, ale się nie rozsiewa, czy po prostu wyrywam?...widzę, że też cięłaś ją wiosną, jakiej wielkości masz te kępy?. Pozdrówka
Bea 18:25, 19 cze 2016

Pan Kot pasuje jak ulał, tak jakby był od zawsze.

kasja83 06:39, 25 cze 2016

gierczusia napisał(a)
Ja nie wiem , jak z ta stipa jest czy to zależy od regionu czy od stanowiska..nie mam bladego pojęcia ja mialam stipe w dwóch różnych miejscach...w obu mam ja nadal w jednym miejscu..siewki..w drugim przetrwala stara roślina ..już trzeci rok...rośnie przy gazonie ( to szare w tle i nie w pełnym słońcu , tylko w półcieniu) ta w pełnym słońcu ale za to w donicy nie przetrwala..ale dala siewki

Człek Aniu nie gooopi,tylko nie nabywa kolejnej wiedzy..otttt, co.. ale pilne jesteśmy , to nadrobimy

Choć koffam stipę bardzo, to ta jej kapryśność przy zimowaniu trochę mnie martwi. Chciałam nią obsadzić całą rabatę wykuszową, ale dosaszanie jej co roku średnio mi się podoba:-/
danuta_szwajcer 16:55, 26 cze 2016

Fajnie było się znów spotkać, a że nie zrobiłaś zdjęć to Ci zostawiam na pamiątke
Ewa777 17:00, 26 cze 2016

Eluś, czuję wielki niedosyt Twojego towarzystwa Ciągle byłaś oblegana i liczyłam, że za chwilkę, za chwilkę pogadamy, a tu czas rozstania nadszedł zbyt szybko Buziaki i do następnego
zszywka 17:08, 26 cze 2016

Elo bardzo się cieszę że Cie poznałam wczoraj u Kasi
AsiaK_Z 17:28, 26 cze 2016

danuta_szwajcer napisał(a)

Fajnie było się znów spotkać, a że nie zrobiłaś zdjęć to Ci zostawiam na pamiątke

Oba Ciała Pedagogiczne po roku szkolnym wcale nie wyglądają jak te zmechacone sowy