Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

Ensata 11:52, 21 lip 2016

Obraz kopulujacych opuchlaków bedzie mnie przesladował ile razy teraz na nie spojrze Przydatne info, ze udaja martwe Odpukac ode mnie chyba sobie poszły, tfu tfu
Urszulla 12:54, 21 lip 2016

gierczusia napisał(a)

Ulkkkaaa to ja kolejny zaszczytny tytuł mam ?? po miszczyni upychania teraz szpecjalizda od robali ??))) blllleee

Nooo dobra , a teraz na poważnie

Tu masz moje najfajniejsze zdjęcie opuchlaków...do rozmnażania nie potrzebuja samców..to cuś a la seksmisja

Zdjęcia larw masz w artykule Kasiek

https://www.ogrodowisko.pl/artykuly/423-zwalczanie-opuchlakow-w-ogrodzie

Pamiętaj o tym ,że one majà wrogów naturalnych..czyli chrzaszcze biegaczowate..takie na przykład...

Na pewno je nie raz widywałaś..do słoika w lesie i myk najgorsze jest to ,że niektóre dobre bardzo podobne do opuchlaków, ale pamiętaj...opuchlak zrzucony z liścia udaje trupa..biegaczowaty..zwiewa ile wlezie nie darmo zwie siem biegaczowatym uwierz

Mam nadzieję ,że troszku pomogłam no i ....że to co widziałaś u siebie to nie były opuchlaki...bo z nimi...walka z wiatrakami
Kupowałaś jakieś nowe rośliny ??? u kulasa sa opuchlaki , to wiem na bank

Spoko to nie były opuchlaki jakieś czarne żuki, ale co na ostatniej fotce zjada ten żuk takie długie brązowo-czerwone, bo takie puste kokony to czasem znajduję w ziemi?
gierczusia 12:58, 21 lip 2016

Ensata napisał(a)
Obraz kopulujacych opuchlaków bedzie mnie przesladował ile razy teraz na nie spojrze Przydatne info, ze udaja martwe Odpukac ode mnie chyba sobie poszły, tfu tfu

Cześć witaj w moich skromnych progach
Jak czytam wybrałam dobre zdjęcie,żeby widok wroga raz na zawsze wrył Wam się w pamięć .. A ja bidulka co mam powiedzieć ????ja TO widziałam na żywo .. wyobrażasz to sobie ?? taka orgietka w moim własnym ogrodzie , pod samym nosem i to bez pytania ... Pociesza mnie jedynie fakt ,że to był ich ostatńi seks w zyciu

A coś Ty Twoim opuchlaczkom zrobiła, że sobie poszły ??? zdradz no ten sekret
gierczusia 13:04, 21 lip 2016

Ewa777 napisał(a)
Elu, terminy podam Ci później, bo na razie sama ich nie znam

Fajna ta Twoja Zuźka U siebie tylko raz widziałam jaszczurkę A i to pokazano mi, bo sama nie zauważyłam Co do krawników dam Ci znać

Nooo okej ja też nie znam jeszcze terminòw wyjazdu..tylko takie widełki na oko będziemy w takim razie w kontakcie
Nie miej wyrzutòw z powodu jaszczurki..ja wcale nie tak łatwo zauważyć ..poza tym ..madre sa jak kota nie było, to Zuza mi czasem przy laciu warowała jak pies...a teraz ..hmm..zapomnij choć raz musiałam kota trzymać ,żeby se Zuzė poogladał a jej nie zeżarł nawet siė udało

Buziole
gierczusia 13:07, 21 lip 2016

Urszulla napisał(a)

Spoko to nie były opuchlaki jakieś czarne żuki, ale co na ostatniej fotce zjada ten żuk takie długie brązowo-czerwone, bo takie puste kokony to czasem znajduję w ziemi?

Ufffffff to suuuper

Nie wiem , co ten żuk zżera na tej fotce , ale ona właśnie wcinaja larwy i takie tam...warto wiėc mieć te chrzaszcze w ogrodzie i nie zabijać beleczego
Stad te fotki
Ensata 13:20, 21 lip 2016

Ela jak ostatni seks to jeszcze gorzej. Przypomina mi moja ropuchę, patrze pływa w oczku. Mysle, biedna, o nie moze wyjsc podam jej deseczke. Jak pomyslałam tak zrobiłam. Nastepny dzien, znowu pływa, znowu ja wyłowiłam. Pozniej doczytałam, ze w czasie godów wchodza do wody. Zadziałałam jak antykoncepcja ropusza
makadamia 13:31, 21 lip 2016

O rany!
- antykoncepcja ropusza
- seks opuchlaków
- ważki
a to tylko 4 ostatnie strony!
Niezły wątek!
Luki 14:51, 21 lip 2016

To się uśmiałem, ale przy okazji cieszę się, że mam dużo tych sprinterów w ogrodzie
Może w przyszłym tygodniu się odezwę, bo teraz wybywam na weekend
gierczusia 11:11, 22 lip 2016

Luki napisał(a)
To się uśmiałem, ale przy okazji cieszę się, że mam dużo tych sprinterów w ogrodzie
Może w przyszłym tygodniu się odezwę, bo teraz wybywam na weekend

Cieszę siė,ż Ci sprawiłam choć ciut przyjemności i mogłeś się pośmiać.. Jak sprinterów masz nadmiar w ogrodzie to pakuj w słoiki i sprzedawaj na ogrodowisku patrz , jaki Ci dałam pomysł na biznesa handelek robakami
Czekam na jakieś info od Ciebie , jak już dojdziesz do siebie po imprezie
Buziole
gierczusia 11:13, 22 lip 2016

makadamia napisał(a)
O rany!
- antykoncepcja ropusza
- seks opuchlaków
- ważki
a to tylko 4 ostatnie strony!
Niezły wątek!

Nooo widziszzz mało areału , ale jakosik trza nadrobić
Buziole i zapraszam