Dziewczyny mnie kusiły Leonardem , i on jesr naprawdę cuuudny..ale kolor nie ten a miejsce jest tylko na jedną różė więc jest dokładnie tak jak piszesz Kasiu...wybór musi być dogłębnie przemyślany...
Zaglądam często, podczytuję od początku, choć tego trochę jest Mój ogród też w skali mikro. Chciejstw sporo a miejsca mało I tak upycham to tu to tam Lustro super wkomponowane - przyznamy że jedno z moich marzeń ogrodowych A tu jeszcze oczko w zamyśle.... Pozdrawiam
Gosiu witaj w moim mikro królestwie w porównaniu z Twoimi 6 arami moje 30 m2 to naprawdę maleństwo
Na lustro masz dużo fajnych miejsc,a i ma się w nim co odbijać , bo masz cuuudne topiary pomyśl.....z lustrem jest łatwiej niż się wydajerama , kotwy , szklarz i już a oczko...już jest, ale musi być zmodernizowane bo wygląda naprawdė kiepsko
Poczytałam zaległości. Ty to bez remontów żyć nie możesz ...jak nie w domu to w ogrodzie (zbiornik wodny konieczny w tym sezonie?). Pamiętaj Ela, że wakacje ku końcowi, odpocznij o ile jeszcze możesz ...ja już od poniedziałku idę. Czekam na fotkę mebli na tarasie
Gierczuś - kiedyś usłyszałam, że ktoś kupił różę w pojemniku, która była "golasem" nie sprzedanym wiosną i wciśniętym do doniczki. Niestety nie przekorzeniła się i trudno ją było nazwać "różą z pojemnika". Tylko po to zaglądam różom w korzenie - by sprawdzić, czy je mają
A Twoja ze zdjęcia wygląda bardzo ładnie Dlatego twierdzę, żeś ekspertem i ładną wybrałaś
Zabiłaś mnie pytaniem i książką nie wiem co bardziej mnie zabiło
Tak sobie dość długo myślę jakie oczko by było lepsze... a ponieważ oczka nie mam to tylko mogę poteoretyzować co ładniejsze i co praktyczniejsze.
Plastik:
- kojarzy mi się tylko z trzema kolorami - niebieskim, zielonym i czarnym.
- łatwo umyć i odglonić (pragmatycznie rzecz ujmując to wielki plus)
- łatwo zlikwidować
-zapewne łatwo zainstalować
- długo wygląda jak nowe
- zawsze wygląda jak plastik
ktoś zna jeszcze jakieś plusy???
Beton:
- kolor betonowy
- z czasem patyną się pokryje
- jest zarazem rustik i nowoczesne
o ironio, widzę więcej wad w montowaniu i utrzymaniu, ale jest (moim zdaniem) wielki plus - świetnie wygląda... ZAWSZE!
Ja bym zaciągnęła języka u posiadaczy takowych, betonowych. Na pierwszy ogień Danusia