Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 16:39, 18 sie 2016

Sebek napisał(a)
I znowu spotkania - tez dziś jadę, a co!

Sebciu nie nerwujsa patrz na priv
gierczusia 16:45, 18 sie 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
lubie pająki na odległość, a gdyby po mnie chodził to w czasie jazdy puszczam kierownice i zapominam , że prowadzę

Ujrzałam to oczyma duszy ... czy w zwiazku z zaistniałym faktem ktoś wsiada z Tobá do auta kiedy prowadzisz ??

Jeden mój dawny znajomy prowadzac auto , wprawdzie na zupełnie wiejskiej drodze, oddał kierownicę koledze na siedzeniu pasażera ze słowami : muszę się poczesać fakt autentyczny noo i wyladowaliśmy w rowie do dziś jak się gdziesik spotkamy to się z tego śmiejemy , choć wtedy nam do śmiechu jakoś nie było , podobnie jak traktorzyście , który nas z tego rowu wywlekał .... ale pajak ?? jaaaaaa
gierczusia 16:48, 18 sie 2016

AsiaK_Z napisał(a)

Ile razy widzę Mirindę, przypomina mi się to

Prezenty superaste, spotkanie też. Ela dasz radę być w Warszawie 3 września?

Filmiku nie można odpalić

Spotaknie było ekstra ,zreszta..jak zawsze reportaż z Waszej wyprawy do rosarium ogladnęłam z zachwytem 3 września ?? sam poczatek roku ?? nie ma pojęcia..a co się tam szykuje ??
gierczusia 16:55, 18 sie 2016

Dostałam paczkę noo jakaa ??? roślinna offkurs powiem Wam...wiedziałam ,że bylinowyR ma super rośliny...ale ,żeby aż takie potfffory ?? niesamowite to jeżówki eccentric które maja wyladować za red baronem..zobaczymy..maja jeszcze paki no i jeszcze gratisa dostałam...super firma

Zobaczcie sami

Donia72 16:57, 18 sie 2016

Pokaż, pokaż
AsiaK_Z 16:58, 18 sie 2016

gierczusia napisał(a)

Filmiku nie można odpalić

Spotaknie było ekstra ,zreszta..jak zawsze reportaż z Waszej wyprawy do rosarium ogladnęłam z zachwytem 3 września ?? sam poczatek roku ?? nie ma pojęcia..a co się tam szykuje ??

Elu targi "Zieleń to Życie" No i spotkanie będzie

Może teraz się uda. Sposób na ogród
gierczusia 17:08, 18 sie 2016

Donia72 napisał(a)
Pokaż, pokaż

Doniuuuu focie się tak ładowałyyy,że echhhhh...ale w końcu sà )
gierczusia 17:15, 18 sie 2016

AsiaK_Z napisał(a)

Elu targi "Zieleń to Życie" No i spotkanie będzie

Może teraz się uda. Sposób na ogród

Udałoooo się nie znałam tej reklamy teraz na każdego profesjonalnego ogrodnika będę patzreć z przestrachem w oczach a już wpuścić nie daj Boziu do ogrodu...nie ma szans

Poczytam o wystawiei dam znać ale nie ukrywam ,że to mało komfortowy termin dla mnie
Mixtoorka 21:17, 18 sie 2016

gierczusia napisał(a)

Karolina to była jedna z " najpierwszych " koncepcji... Ale tamtędy odbywa się większość moich podróży przez ogród...a ponieważ dla mnie wygoda jest ważniejsza niż walory estetyczne ( no może nie do przesady , ale jednak ) to zdecydowałam się na pozostawienie przejścia obok oczka..to mus..zrozumiesz ??

Oczka nie wciśniesz ???? Nie wierzę a może chociaż jakieś kamienie z szemrzaca woda ?? uwielbiam szum wody w ogrodzie jest taki...kojàcy

A jakà różę Ty wybrałaś ??

A teraz rozumiem komunikacja ciut ważna jest ;D ja mam Jude the obscure. Dzieci są za małe, oczko z błotem miałabym. Ale marzę Kupiłam sobie lilaka palibin na pniu

Ale super rośliny!
Ewa777 21:38, 18 sie 2016

Elu, a co Ty na to, żeby ten kawałek z X wysypać kamykami?