Loooo raaany wzruszyłam siem na takie miłe słowa fajnie ,że ogrodowiczanie mają takie wieelkie serducha zresztą..nogdy w to nie wątpiłam
Ale zapomniałam już " Nigdy w życiu ".. muszę przypomnieć sobie i synowi on czasem robi taaakie dziwne oczy , jak o czymštam typu : kartki lub paszporty na policji i zakaz wyjazdów mu opowiadam..uwielbiam to
Tak więc dzięki za przypominajkę
No a co tam piszczy w mikro ogrodzie ??
Pewien ogrodnik pasjonat hortensji powiedział mi , že przekwitłe kwiatostany powiino się usunąć przed zimą , bo to wstęp dla chorób grzybowych..ale ja wbrew rozsądkowi, nie potrafię się ich pozbyć..no i tak sobie są
Kiścień jak zawsze o tej porze roku zachwyca ferią barw jest niezawodny
Giardina..echhhh..latem człek czekał na każdy najmniejszy kwiatuszek..a ona teraz przeeekorna
Trawy jeszcze nie pospinane.......
Trytoma..to dopiero jest dla mnie zagadka obok rosną jeżówki..czyli pancerne byliny..je już dawno ślag z zimna trafił..trytoma..sterczy dalej ciekawe co będzie po zimie
A moje ciemierńiki nie mają jeszcze ani jednego pączuszka
Normalnie mnie zaskoczyłaś ładne liście powiadasz ??? Seeeriooo ?? ..,,,no skoro tak mówisz
Mam nadzieję na kwiaty , bo ten mój to jakiś orientalny..iii..pierun wie, co z nim będzie
A jak nie lubią..to fieszzzz..wyciepać i juszzzz
Kurcze, Elu ślicznie w mikroogrodzie, bardziej jesiennie niż zimowo Cóż się dziwić jak u nas hanysów taki klimat
A ciemierniki muszam mieć koniecznie Ino nie wiem jeszcze gdzie je posadzę
Jejku niech już ta wiosna przyjdzie