Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

Anda 19:44, 09 gru 2016

Super babki jestescie
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Zielona 19:49, 09 gru 2016

Gierczuś - już to pisałam, ale podtrzymuję: dla Ciebie wróciłabym do szkolnej ławy
sylwia_slomc... 20:25, 09 gru 2016

Elu ,a ja dopiero Ci u mnie napisałam, że Ty drobniutkiej postury Jesteś, a tu taka zmiana
gierczusia 20:55, 09 gru 2016

Kochani jesteście tyle miłych słów w imieniu " świętej trójcy " serdeczne dzięki

Sylwio i Bogdziu czy kto widział kiedy wychudzonego Mikołaja ??? no to by się przeca nie godziło dobrze ,że jakieś " niepotrzebne " podusie się znalazły na brzuchol mikołaja..w samiutki raz

Martuś - Zielona ja Ci nawet na chwilkę taką retrospekcję mogę załatwić .. ale nie wiem tak do koñca czy byś chciała..bom nie dość ,że " kopnięto " to jeszcze wymagom
gierczusia 21:04, 09 gru 2016

Powiem Wam ,że to z tym Mikołajem to cała akcja byłabo jako ,że mamy szkołę sportową to jest i internat... najstarsi mają tam 19 lat, ale najmłodsi ( akurat moi wychowankowie) mają zaledwie lat...13.. jeden jest nawet z okolic Lublina..potężne odległości..a oni..mali...stąd mamy na nich zawsze szczególny wzgląd
A więc ..6.12 załatwiłyśmy z trenerami ,by ich zwolinili z porannego treningu ( dyrektor nie czyta - mam nadzieję ) a więc chłopcy o 7.00 jeszcze sobie smacznie spali..pojechałam do roboty mimo tej choroby ( nie czyta ani dyrektor ani zus ) i razem z koleżankami zrobiłyśmy im nalot ci..rozespani...a tu banda dwóch upasionych na siłę mikołajów i do tego dzika anielica raban , dzwonki i przepytywanie czy byli grzeczni te ich miny..bezcenne dodam, że kupiłyśmy im skarpetki..echhhh..nie byle jakie..tak ,żeby mieli do śmiechu i na pamiątkę na przykład takie

Do dziś na wspomnienie tej akcji mam banana na ryjoku
Zielona 21:08, 09 gru 2016

gierczusia napisał(a)

[b]Martuś - Zielona
ja Ci nawet na chwilkę taką retrospekcję mogę załatwić .. ale nie wiem tak do koñca czy byś chciała..bom nie dość ,że " kopnięto " to jeszcze wymagom

Czyli tak jak ja
Gierczuś... przywracasz mi wiarę w to, że tacy Nauczyciele jeszcze istnieją... Jak dobrze, że jesteś!
Anda 13:15, 10 gru 2016

Podtrzymuje to co napisała Zielona
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Katkak 13:37, 10 gru 2016

gierczusia napisał(a)
Powiem Wam ,że to z tym Mikołajem to cała akcja byłabo jako ,że mamy szkołę sportową to jest i internat... najstarsi mają tam 19 lat, ale najmłodsi ( akurat moi wychowankowie) mają zaledwie lat...13.. jeden jest nawet z okolic Lublina..potężne odległości..a oni..mali...stąd mamy na nich zawsze szczególny wzgląd
A więc ..6.12 załatwiłyśmy z trenerami ,by ich zwolinili z porannego treningu ( dyrektor nie czyta - mam nadzieję ) a więc chłopcy o 7.00 jeszcze sobie smacznie spali..pojechałam do roboty mimo tej choroby ( nie czyta ani dyrektor ani zus ) i razem z koleżankami zrobiłyśmy im nalot ci..rozespani...a tu banda dwóch upasionych na siłę mikołajów i do tego dzika anielica raban , dzwonki i przepytywanie czy byli grzeczni te ich miny..bezcenne dodam, że kupiłyśmy im skarpetki..echhhh..nie byle jakie..tak ,żeby mieli do śmiechu i na pamiątkę na przykład takie

Do dziś na wspomnienie tej akcji mam banana na ryjoku

Elus, jesteś przejedyna i genialna .
gierczusia 17:24, 10 gru 2016

Ważne
Ciécie rododendronów szczególowa instrukcja

https://www.ogrodowisko.pl/artykuly/369-jak-ciac-rozaneczniki
GosiaJoanna 12:21, 11 gru 2016

Hahaha padłam i tetaz mnie brzuch ze śmiechu boli...buziole