Lubiem spać .. Ale wiosna w tym roku taka cudniasta,że grzech by było chrapać
Z tymi roślinami jest tak jak piszesz ale najzabawniejsze jest to ,że ja nie wiem czemu pomarzły..nie zanotowałam jakiś nienormalnych spadków temperatury, a wręsz przeciwnie..wydaje mi się ,że sporo zim było gorszych..więc o co biega , nie wiem i śnieg był iiiiiii...no nie mam pojęcia poprostu..szok miałam totalny
Patrzac jednak na to z drugiej strony to jest właśnie moment , by kupić coś nowego, bo nieoczekiwany plac się zrobił i to jest suuuuper
Ściskam Was
Noo cześć Kochana dobrze, że jesteś cieszę się bardzo czasem myślę sobie co tam u Ciebie na końcu świata, ale wiem ,żeś teraz zabiegana, no bo sa w kobiecym życiu jakieś priorytety
Buziole dla Ciebie i Księciunia
Dzięki za miłe słowo Basiu widzisz..Kasikowi już pisałam..skad te straty , nie wiem, ale kupować znów można , więc to jest na plus
A u Ciebie te magnolie ??? Też chyba szok , co nie ?? U Was zwykle cieplej chyba niż u nas, wiec..hmmmm...ale grunt ,że żyjà gdzieś czytałam o jakimś preparacie hormonalnym dla roślin przemarzniętych..muszę podumać , czy zechcę go używć i jak " tak " to trzeba w necie szukać..koedyś ktoś na ogrodowisku go używał i pamiętam ,że rośliny rosły jak gooopie..potem były problemy z zakupem preparatu ,,potem znów wrócił..sklerozisa mom takiego ksiażkowego ,że nawet nazwy preparatu nie pamiętam ... Echhhhhhh SKS
Też masz straty ???.... strasznie były ostrzejsze zimy , a tyle roślin nie padło..wiesz może czemu tak się stało ??? bardzo mnie ciekawi Twoja koncepcja
Ale wiesz co , Łukasz??? Mamy miejsce na nowe roślinki huuurrrraaaaaaa
Ściskam wiosennie
Sebuś no katastrofffa też Ci pomarzły ???? U mnie pierwszy raz od tylu lat bluszcze ślag trafił dosłownie..wszyściutkie ..echhh..
Mówisz : liście oberwać ?? Serio ??? Bo ja mam obawy , ze jak teraz wyglada to masakrycznie , to po oberwaniu liści bėdzie dramat do potęgi
Ale zrobię tak , za Twojà rada..zobaczymy co będzie wychlastać przy ziemi zawsze zdażę
Dzięki za pomoc
Witam Was w ta cudowna niedzielę u nas choć zimno , to jednak słoneczko świeci i ..no cóż...żyć się chce
Czy wiecie ,że w Casto jest loteria ????? Takie , noo fiecie... " koło fortuny "... Ja tam nigdy w žyciu niczego nie wygrałam , no bo lepiej mieć szczęście w miłości ,niż w " kartach " no nie ???? Ale za to mój chooop...nnooooo...ostatnio wygrał..no sami zobaczcie od razu wiadomo ,że chop ogrodniczki
Fajne , nieeee ?? takieeee ..niebieściutkie
Buuuziole dla Was i miłej niedzieli