Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

GosiaJoanna 10:22, 02 kwi 2017

Witaj Eluś ...macham i buziole ślę.
gierczusia 15:19, 02 kwi 2017

Justyś z piaskownicy dzięki bardzo

Ciociu Gosiu wiosnę mam w tasi .. Stęskniłam się już za Wami .. Odliczam już czas do jakowegoś spotkania
Kasik 19:25, 02 kwi 2017

Śpiochu- widzę, że się Obudziłaś. Dobrze, że wiosny nie przegapiłaś.

O stratach piszesz. Szkoda roślinek, ale Wiesz u Ciebie malutko miejsca i jak coś nie wypadnie to jak masz spełniać marzenia
gierczusia 16:38, 05 kwi 2017

Kasik napisał(a)
Śpiochu- widzę, że się Obudziłaś. Dobrze, że wiosny nie przegapiłaś.

O stratach piszesz. Szkoda roślinek, ale Wiesz u Ciebie malutko miejsca i jak coś nie wypadnie to jak masz spełniać marzenia

Lubiem spać .. Ale wiosna w tym roku taka cudniasta,że grzech by było chrapać
Z tymi roślinami jest tak jak piszesz ale najzabawniejsze jest to ,że ja nie wiem czemu pomarzły..nie zanotowałam jakiś nienormalnych spadków temperatury, a wręsz przeciwnie..wydaje mi się ,że sporo zim było gorszych..więc o co biega , nie wiem i śnieg był iiiiiii...no nie mam pojęcia poprostu..szok miałam totalny

Patrzac jednak na to z drugiej strony to jest właśnie moment , by kupić coś nowego, bo nieoczekiwany plac się zrobił i to jest suuuuper
Ściskam Was
gierczusia 16:41, 05 kwi 2017

GosiaJoanna napisał(a)
Witaj Eluś ...macham i buziole ślę.

Noo cześć Kochana dobrze, że jesteś cieszę się bardzo czasem myślę sobie co tam u Ciebie na końcu świata, ale wiem ,żeś teraz zabiegana, no bo sa w kobiecym życiu jakieś priorytety
Buziole dla Ciebie i Księciunia
gierczusia 16:45, 05 kwi 2017

Basia LT napisała
No nareszcie jesteś! Bardzo szkoda że masz tyle strat w ogrodzie. U mnie dwie magnolie ledwo żyją po zimie. Już myślałam że przemarzły ale mają malutkie pączki liściowe. Szkoda że nie będą kwitły ale grunt że żyją.

Dzięki za miłe słowo Basiu widzisz..Kasikowi już pisałam..skad te straty , nie wiem, ale kupować znów można , więc to jest na plus
A u Ciebie te magnolie ??? Też chyba szok , co nie ?? U Was zwykle cieplej chyba niż u nas, wiec..hmmmm...ale grunt ,że żyjà gdzieś czytałam o jakimś preparacie hormonalnym dla roślin przemarzniętych..muszę podumać , czy zechcę go używć i jak " tak " to trzeba w necie szukać..koedyś ktoś na ogrodowisku go używał i pamiętam ,że rośliny rosły jak gooopie..potem były problemy z zakupem preparatu ,,potem znów wrócił..sklerozisa mom takiego ksiażkowego ,że nawet nazwy preparatu nie pamiętam ... Echhhhhhh SKS

Buuuziole
gierczusia 08:40, 09 kwi 2017

Luki napisał(a)
Elu ta zima była do du... duszy, szkoda gadać. Też mam mnóstwo strat, ale cóż zrobić łopata do ręki i do przodu

Też masz straty ???.... strasznie były ostrzejsze zimy , a tyle roślin nie padło..wiesz może czemu tak się stało ??? bardzo mnie ciekawi Twoja koncepcja
Ale wiesz co , Łukasz??? Mamy miejsce na nowe roślinki huuurrrraaaaaaa
Ściskam wiosennie
gierczusia 08:41, 09 kwi 2017

Katkak napisał(a)
Cześć Eluś, fajnie że jesteś

Buuuuziool wieelgaśny Kaśko taki wiosenny
gierczusia 08:45, 09 kwi 2017

Sebek napisał(a)
Bluszcze oberwij - i mnie też w większości pomarzły, ale badyle zostawiłem, powinny puścić liście drugi raz

Sebuś no katastrofffa też Ci pomarzły ???? U mnie pierwszy raz od tylu lat bluszcze ślag trafił dosłownie..wszyściutkie ..echhh..
Mówisz : liście oberwać ?? Serio ??? Bo ja mam obawy , ze jak teraz wyglada to masakrycznie , to po oberwaniu liści bėdzie dramat do potęgi
Ale zrobię tak , za Twojà rada..zobaczymy co będzie wychlastać przy ziemi zawsze zdażę
Dzięki za pomoc
gierczusia 10:03, 09 kwi 2017

Witam Was w ta cudowna niedzielę u nas choć zimno , to jednak słoneczko świeci i ..no cóż...żyć się chce
Czy wiecie ,że w Casto jest loteria ????? Takie , noo fiecie... " koło fortuny "... Ja tam nigdy w žyciu niczego nie wygrałam , no bo lepiej mieć szczęście w miłości ,niż w " kartach " no nie ???? Ale za to mój chooop...nnooooo...ostatnio wygrał..no sami zobaczcie od razu wiadomo ,że chop ogrodniczki

Fajne , nieeee ?? takieeee ..niebieściutkie
Buuuziole dla Was i miłej niedzieli