Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

Mala_Mi 23:20, 11 kwi 2017

Gierczusia.. nic nie czytam... ale zostawiam wpsi bo cięlubię.
Gocha 00:05, 12 kwi 2017

Elu ja mam taką łopatkę i sekator- niebieskie z Fiskarsa od dwóch lat i kolor jest taki sam cały czas. I jest bardzo dobrej jakosci. Super prezent od M. Buziaczki
BasiaLT 11:31, 12 kwi 2017

gierczusia napisał(a)

No masz rację Basiu leży na stole w salonie mówisz ,że kolor zejdzie ??? No takkkkk, jak jest powlekany to klapa będzie ale może fiskars się postarał trudno mówić mi o ich jakości, bo nie mam ani jednej rzeczy z ich logo
Buuuziole

Akurat mam identyczny komplecik tyle że czarny i bardzo sobie chwalę. Sam kolor jaki taki nie zejdzie bo to jest barwiony plastik, tyle tylko że możesz nie doczyścić jak zaczniesz go używać.
ewa004 20:13, 12 kwi 2017

Gierczuś jak będziesz chciała sadzonki bluszczu ..takiego zwykłego ,ale niezawodnego ,takiego co nie przymarznie to napisz ,wyślę ci

U mnie na murze pnie się i nigdzie nigdy nie przymarza
gierczusia 11:30, 16 kwi 2017

W ten cudowny dzień dzień w Niedzielę Wielkanocną z pełnym brzuchem po cudownym światecznym śniadaniu źyczę Wam wszystkiego co najlepsze na Święta spotkań w gronie bliskich Wam ludzi, cudownej ,relaksujacej atmosfery, dużo śmiechu..nooo i niech Wam nie zdarzy się jakowaś katastrroffa, typu : mòj " dżist " zamiast pasty pieczarkowej wypełniajacej moje sztandarowe danie ( czyt. Jajka faszerowane ).. a to tylko..inny majonez tak więc jeszcze raz z całego serca życzę Wam ,żeby się nic takiego nie zdarzyło
Wesołych Świat

Katkak 11:53, 16 kwi 2017

Ewa777 napisał(a)
Ale śliczniutki prezencik
Bluszczem się nie przjmuj na pewno odbije i latem zapomnisz, że przemarzł
Przyjdź do mnie - mam kamienie w ogrodzie ale to nie są te, których się właśnie pozbyłam z brzucha

Ewcia niemożliwa jesteś, oplulam telefon .

Wesołych Świąt Elus
gierczusia 18:04, 18 kwi 2017

ewa004 napisał(a)
Gierczuś jak będziesz chciała sadzonki bluszczu ..takiego zwykłego ,ale niezawodnego ,takiego co nie przymarznie to napisz ,wyślę ci

U mnie na murze pnie się i nigdzie nigdy nie przymarza

Ewciu ..wielkieee dzięki za ofertę mam nadzieję ,że nie będę zmuszona korzystać z pomocy, bo bluszcz w końcu odbije i powiem Ci ,że moój bluszcz był też z gatunku tych " wiecznieżywych" ..coś a 'la lenin nie wiem co się stało ,że padł......ajjjjjj
Ale jeszcze raz dzięki za propozycję
Ściskam
gierczusia 18:47, 18 kwi 2017

BasiaLT napisał(a)

Akurat mam identyczny komplecik tyle że czarny i bardzo sobie chwalę. Sam kolor jaki taki nie zejdzie bo to jest barwiony plastik, tyle tylko że możesz nie doczyścić jak zaczniesz go używać.

Gocha napisała
Elu ja mam taką łopatkę i sekator- niebieskie z Fiskarsa od dwóch lat i kolor jest taki sam cały czas. I jest bardzo dobrej jakosci. Super prezent od M. Buziaczki

Bardzo się cieszę ,że komplet mój prezentowy zebrał tyle pozytywnych opinii no bo wiecie, jak to bywa z promocjami...nieraz jakieś badziewo pociskają które się nie sprzedaje
A tu mi się fuksło a raczej mężusiowi
Na razie leży i cieszy oczy problem brudu pojawi się za chwilkę
Buziaki Dziewczyny
gierczusia 18:50, 18 kwi 2017

boguslawa_madejska napisał(a)
Prezent super aż szkoda go używać

No racja. ale Dziewczyny piszą ,że kolor nie zlezie jeśli tak to będzie suuuper
Ściskam Bogusiu
Kindzia 19:29, 18 kwi 2017

Na razie się długo kolorem kompleciku pocieszysz Nie zapowiada się na roboty ogrodowe...
Pada śnieg u Ciebie? Bo w Zabrzu piękniutko prószy...

Buziaki i uściski...ciepłe