Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

Ewa777 10:14, 09 kwi 2017

Ale śliczniutki prezencik
Bluszczem się nie przjmuj na pewno odbije i latem zapomnisz, że przemarzł
Przyjdź do mnie - mam kamienie w ogrodzie ale to nie są te, których się właśnie pozbyłam z brzucha
BasiaLT 21:43, 09 kwi 2017

Komplecik pierwsza klasa, aż szkoda go używać bo szybko przestanie być taki niebieściutki
Kindzia 18:57, 10 kwi 2017

U mnie bluszcz rośnie jak głupi na słupach, tyle, że to taki zwyczajny, nie taki jak to ten Twój, co sam bez żadnej podpory go góry rośnie...chcesz, to masz. Powiedz, przywiozę Ci szczepki.

U mnie zima nie była taka zła, jeszcze nie wszystkie jeżówki widzę, z bukszpanami mam pogrom, prezentowej lilii mutantki nie widzę, miskanty jeszcze nie wszystkie ruszyły...ale róże żyją!!!!

Gierczuś...dobrze, że znowu jesteś
m_gocha 22:51, 10 kwi 2017

O pogromie roślinek czytam
U mnie największe straty we wrzoścach i wrzosach. Wymarzły 7-letnie ogromne kępy wrzośców i wrzosów. Najbardziej żal mi tych wrzośców. Cudne były
No ale cóż, nowe miejsce zyskałam w moim małym ogrodzie będzie można zaszaleć

Pozdrawiam wiosennie
sylwia_slomc... 22:55, 10 kwi 2017

gierczusia napisał(a)

Lubiem spać .. Ale wiosna w tym roku taka cudniasta,że grzech by było chrapać
Z tymi roślinami jest tak jak piszesz ale najzabawniejsze jest to ,że ja nie wiem czemu pomarzły..nie zanotowałam jakiś nienormalnych spadków temperatury, a wręsz przeciwnie..wydaje mi się ,że sporo zim było gorszych..więc o co biega , nie wiem i śnieg był iiiiiii...no nie mam pojęcia poprostu..szok miałam totalny

Patrzac jednak na to z drugiej strony to jest właśnie moment , by kupić coś nowego, bo nieoczekiwany plac się zrobił i to jest suuuuper
Ściskam Was

Ostatnie zimy ciężko było zimami nazwać , rośliny się rozhartowały i takie skutki terazU koleżanki podmarzła zwykła jodła taka jak z lasu. Fajnie, że Jesteś znowu
Sebek 23:41, 10 kwi 2017

Ostatnio robiłem dużo zakupów w Casto i... mam grac dalej?
gierczusia 17:15, 11 kwi 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)

Ostatnie zimy ciężko było zimami nazwać , rośliny się rozhartowały i takie skutki terazU koleżanki podmarzła zwykła jodła taka jak z lasu. Fajnie, że Jesteś znowu

Nooo patrz Sylwia a o tym jakoś nie pomyślałam..rozhartowane....może to właśnie o to chodzi..łażę koło tych moich bidoków jak koło jeża i tylko zezuję , czy coś łaskawie wypuszczaja.... A tu dooopa zbita - nic
Ale żeby zwykła jadła zmarzła to już kompletna klapa
Dzięki Ci za ciepłe słowo buziole

Sebek napisał
Ostatnio robiłem dużo zakupów w Casto i... mam grac dalej?

Sebuś Ty najwidoczniej nie masz szczęścia w kartach ( czytaj - loterii ) ale za to masz szczęście w miłości
Poza tym..taki błękitniutki dla Chopa , o może raczej niekoniecznie ... No i jeszcze auto Ci zostało fo wygrania
Tak wiec graj i to do upadłego
gierczusia 17:26, 11 kwi 2017

Kindzia napisał(a)
U mnie bluszcz rośnie jak głupi na słupach, tyle, że to taki zwyczajny, nie taki jak to ten Twój, co sam bez żadnej podpory go góry rośnie...chcesz, to masz. Powiedz, przywiozę Ci szczepki.
U mnie zima nie była taka zła, jeszcze nie wszystkie jeżówki widzę, z bukszpanami mam pogrom, prezentowej lilii mutantki nie widzę, miskanty jeszcze nie wszystkie ruszyły...ale róże żyją!!!!
Gierczuś...dobrze, że znowu jesteś

Kindziuś u mnie też te dwa przed domem zupełnie zwyczajne były .. Te w ogrodzie..to nie zaprzeczam - fiku miku rodzaje..a zmarzły wszystkie bez wyjatku jakby tylko te delikatniejsze odmiany by padły to rozumię..ale wszytstkie ????
Za ofertę szczepkowa dziękuję jak nic nie wyjdzie z odbicia z moich łodyg to siem zgłoszę
Z buksami masz kłopot ??? Ojjjjj, już w kilku watkach o tym czytałam i tak se myślę ,że bluszcz to naprawdę małe piwo i ni ma co narzekać..a cena i kłopotliwość bukszpanów??? aaaaaa...to jest dopiero klapa
Grunt ,że róże żyjà
Ściskam mocno i za ciepłe słowa dziękuję

M Gocha napisała
O pogromie roślinek czytam
U mnie największe straty we wrzoścach i wrzosach. Wymarzły 7-letnie ogromne kępy wrzośców i wrzosów. Najbardziej żal mi tych wrzośców. Cudne były
No ale cóż, nowe miejsce zyskałam w moim małym ogrodzie będzie można zaszaleć

Pozdrawiam wiosennie

7 letnie ?????? no to jest strata .. Serio kupić można kolejnà kępę , ale zanim dorosna do takich rozmiarów to jednak potrwa
Ale...miejsce na nowe chciejstwa masz czyli..nia ma takiego złego......
Buuuziole
gierczusia 17:32, 11 kwi 2017

Ewa777 napisał(a)
Ale śliczniutki prezencik
Bluszczem się nie przjmuj na pewno odbije i latem zapomnisz, że przemarzł
Przyjdź do mnie - mam kamienie w ogrodzie ale to nie są te, których się właśnie pozbyłam z brzucha

Ja Ciem Koffana trzymam za słowo z tym bluszczem o niczym innym nie marzę , jak tylko aby Twe prorocze słowa się sprawdziły
Kamienie widziałam..cudo prawdziwe jak oni Wam to dostarczyli ??? przeca to chyba ważyło w tonach ???normalnie w glowę zachodzę
Ściskam moocno

Basia LT napisała
Komplecik pierwsza klasa, aż szkoda go używać bo szybko przestanie być taki niebieściutki

No masz rację Basiu leży na stole w salonie mówisz ,że kolor zejdzie ??? No takkkkk, jak jest powlekany to klapa będzie ale może fiskars się postarał trudno mówić mi o ich jakości, bo nie mam ani jednej rzeczy z ich logo
Buuuziole
boguslawa_ma... 17:40, 11 kwi 2017

Prezent super aż szkoda go używać