Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 21:15, 18 kwi 2017

Kindzia napisał(a)
Na razie się długo kolorem kompleciku pocieszysz Nie zapowiada się na roboty ogrodowe...
Pada śnieg u Ciebie? Bo w Zabrzu piękniutko prószy...

Buziaki i uściski...ciepłe

U mne nie dość ,że prószy to już nawet zalega.. a ja z uporem maniaka lub też debilnie wysokim poziomem optymizmu nic nie okryłam...( no bo po co..przecież troszkę pada, zaraz stopnieje bo ciepło...) echhhh..te uparte babska
Za ciepłe uściski serdecznie dziękuję bardzo a ściśnij mnie dość solidnie, to może jaki olej wyciśnięty z dołu do mózgownicy doleci
Buuuuziol
BasiaLT 21:19, 18 kwi 2017

gierczusia napisał(a)

U mne nie dość ,że prószy to już nawet zalega.. a ja z uporem maniaka lub też debilnie wysokim poziomem optymizmu nic nie okryłam...( no bo po co..przecież troszkę pada, zaraz stopnieje bo ciepło...) echhhh..te uparte babska
Za ciepłe uściski serdecznie dziękuję bardzo a ściśnij mnie dość solidnie, to może jaki olej wyciśnięty z dołu do mózgownicy doleci
Buuuuziol

Gierczusiu Kochany... jak mawiał imć Zagłoba żeby oleum doszło do głowy to trzeba dużo wina pić
Moniq 21:23, 18 kwi 2017

Solidaryzuje sie , tez nic nie okryłam, a jak pomarniały to bede biadolić.
Monia81 21:46, 18 kwi 2017

Elu u mnie też śnieg, też nic nie okryłam, tylko w szklarni dodatkowo pookrywałam włókniną i znicze zapaliłam pogoda nam robi niezłego psikusa...
gierczusia 08:50, 29 kwi 2017

Monia81 napisał(a)
Elu u mnie też śnieg, też nic nie okryłam, tylko w szklarni dodatkowo pookrywałam włókniną i znicze zapaliłam pogoda nam robi niezłego psikusa...

Jesteś niemożliwa zniczeeee ?????? To ci patent już to widzę oczyma duszy jakie miny mają Twoi sąsiedzi kiedy widzą ,że w szklarni masz znicze zapalone.... może myślą ,że kogoś tam zakopałaś ???????

Ooo rany...banana mam na ryjoku i to caałkiem sporego
Ściskam żartobliwie i mam nadzieję ,że jednak strat ńie ma zbyt dużo...
AsiaK_Z 08:52, 29 kwi 2017

Ela no gdzie Ty siem Kofana podziewasz? He? Uczysz siem do matury? Co tam w Mikro słychać? Ściskam mmmmmmocno ♡
gierczusia 09:13, 29 kwi 2017

AsiaK_Z napisał(a)
Ela no gdzie Ty siem Kofana podziewasz? He? Uczysz siem do matury? Co tam w Mikro słychać? Ściskam mmmmmmocno ♡

Aaasieńkoooo żyjem ino remont mom i chopa na wymuszonym urlopie to już troooszka za dużoo
Wkurza mnie niemożliwie ta pogoda , już pal sześć ten deszcz ale TOOOO ZIMNOOOOO ?????
W mikro ańi jedna rozpleńica nie ruszyła i ani jeden miskant może jeszcze się uda..nie wiem..tradycyjnie giardina mi w donicy wymarzła, ale już mam nową , bo to co roku przerabiam..w tym roku ją wprawdzie opatuliłam solidnie i na czas..hhmmmm..no nie wiem w czym problem..może za mało podlewałam.....aaaaa...

Matury nie zdajem w tym roku mój młody też nie planowane leżenie na bułach
Ściiiskammmm.
gierczusia 09:19, 29 kwi 2017

Moniq napisał(a)
Solidaryzuje sie , tez nic nie okryłam, a jak pomarniały to bede biadolić.

Nieeeee, nie biadolić .. kupimy lepszejszeeee
gierczusia 09:27, 29 kwi 2017

BasiaLT napisał(a)

Gierczusiu Kochany... jak mawiał imć Zagłoba żeby oleum doszło do głowy to trzeba dużo wina pić

Nooo ta właśnie ja fanką Zagłoby jezdem ostatnio pojazwiły się w necie odcinkowe stare przygody pana Michała..radochę miałam jak byk a mój syn polewkę ze mnie

Mój chłop robi wprawdzie nalewki a nie wino i traz to nie wiem czy te " oleum " idzie też do głowy po nalewce..bo jak nie..to nalewkę będę musiała winem popić Bożeszzzz, ja siem do grobu wpędzem
Trza gęstošć nalewki obliiczyć jak nic

Ściskam Basiu
gierczusia 09:44, 29 kwi 2017

Żarcik Wam zeserwuję skoro zdjęć nie mogę

Jak coniektórzy wiedzą chcę przerabiać swoje oczko wodne...przez prawie cały poprzedni sezon miotałam się co z tym zrobić..aż wreszcie... zobaczyłam to zdjęcie i wiedziałam ,że TO JEST TO koryto spoko..ale roślina.......

Sama nie wiem, w googlach nie znlalazłam ,więc piszę do internetowej dużej firmy specjalizującej się w sprzedaży roślin wodnych..no wiecie..że kcem kupić , ale co to jest...a oni mi odpowiedź

" chętnie byśmy pomogli ...aleeeee sami nie wiemy "
No i to by było na tyle dalej ńie wiem co to za roślina
Buziole dla Was i miłego weekendu i niech jest juz ciepło !!!!