Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

siakowa 22:16, 16 maj 2017

Fajne koryto
gierczusia 22:30, 16 maj 2017

Nallar napisała - sklerozo ku pamięci

Masz możliwość wydrukowania tego co Ci potrzebne a nie tego co producent serwetek uznał za ładne.
1. Wybierasz serwetkę składającą się z trzech warstw
2. Po rozwarstwieniu, jedną, czystą, białą warstwę przyklejasz na kartkę do drukarki (papier ksero) Na czterech rogach kawałkami taśmy klejącej
3. Wybierasz wzór, własne zdjęcie albo robisz napis w Wordzie
4. Dopasowujesz wielkość wzoru do potrzeb
5. I drukujesz na kartce z przyklejoną jedną warstwa serwetki
Dalej postępujesz jak ze zwykłym deku, naklejasz na co chcesz (wcześniej przedmiot malujesz białym akrylem)
Suszysz, lakierujesz, gotowe.
Dla mnie zrozumiałe, ale jeśli najdzie cię refleksja typu "Co autor miał na myśli" to pisz, postaram się precyzyjniej odpowiedzieć.
gierczusia 22:31, 16 maj 2017

siakowa napisał(a)
Fajne koryto

Dziękiiii rozpierducha w mikro ogrodzie trwa w najlepsze jeszcze nogi muszę dorobić i zagruntować a potem dać na mszę ,żeby wytrzymało
boguslawa_ma... 06:07, 17 maj 2017

Ale się dzieje u ciebieEla kiedy wystawa w tym roku wiesz coś?
gierczusia 06:25, 17 maj 2017

boguslawa_madejska napisał(a)
Ale się dzieje u ciebieEla kiedy wystawa w tym roku wiesz coś?

Bogusiu była w ten weeekend...ale nie pisałam , bo ostatnio tak zdegustowana byłam , że szok a poza tym..chora jestem
Ale w najbliżsżà sobotę chyba jest kiermasz w zabrzańskim ogrodzie botanicznym myślę nad tym...tam jet to mniejsze , ale fajnie się zwiedza przy okazji
Daj znać , gdybyś chciała jechać
Ewa777 07:37, 17 maj 2017

Ale zachodu z tym nasionkiem - to pływa, to trzeba piłować z dobrej strony. Trzymam kciuki, żeby urosło. Słonka coraz więcej, to nasionku też pomoże
Korytko super - jeszcze chwila i będzie na swoim miejscu
Kasia_CS 07:42, 17 maj 2017

Elaaa, wiesz co? Zamówiłam w końcu perlit teraz tylko czekam na dostawę i rozmyślam nad formą a Ty formę spryskałaś olejem w sprayu, takim kuchennym? Bo ostatnio szukałam czegoś w sprawie hypertufy i natknelam sie, że ktoś psikał wd40
AsiaK_Z 12:02, 17 maj 2017

Elaaaaaa, Ty taki Pomysłowy Dobromir Koryto wyszło zaje....fajne, za nasionko kciuki 3mam Będzie gitarrrrra, ffffiem toooo.
Dużo zdrówka życzę
gierczusia 20:58, 17 maj 2017

Ewa777 napisał(a)
Ale zachodu z tym nasionkiem - to pływa, to trzeba piłować z dobrej strony. Trzymam kciuki, żeby urosło. Słonka coraz więcej, to nasionku też pomoże
Korytko super - jeszcze chwila i będzie na swoim miejscu

Noooo , naprawdę jazda z tym nasionkiem ale najważniejsze ,żeby wszytsko się dobrze skończyło... Koryto jeszcze potrzebuje nóg i izolacji..więc jeszcze troszku to potrwa ale nadzieja na sukces jest
Buuuziol wieelki
gierczusia 21:01, 17 maj 2017

Kasia_CS napisał(a)
Elaaa, wiesz co? Zamówiłam w końcu perlit teraz tylko czekam na dostawę i rozmyślam nad formą a Ty formę spryskałaś olejem w sprayu, takim kuchennym? Bo ostatnio szukałam czegoś w sprawie hypertufy i natknelam sie, że ktoś psikał wd40

haaaa widzem ,źe Ciem wzięłoooooo
Ja tam lubię proste rozwiazania olej kujawski z pierwszego tłoczenia idealny do sałatek ... rozsmarowany na brzegach formy wacikiem kosmetycznym tak po prostu no i działa..przy obu formach wylazło bez problemu