Bogusiu była w ten weeekend...ale nie pisałam , bo ostatnio tak zdegustowana byłam , że szok a poza tym..chora jestem
Ale w najbliżsżà sobotę chyba jest kiermasz w zabrzańskim ogrodzie botanicznym myślę nad tym...tam jet to mniejsze , ale fajnie się zwiedza przy okazji
Daj znać , gdybyś chciała jechać
Ale zachodu z tym nasionkiem - to pływa, to trzeba piłować z dobrej strony. Trzymam kciuki, żeby urosło. Słonka coraz więcej, to nasionku też pomoże
Korytko super - jeszcze chwila i będzie na swoim miejscu
Elaaa, wiesz co? Zamówiłam w końcu perlit teraz tylko czekam na dostawę i rozmyślam nad formą a Ty formę spryskałaś olejem w sprayu, takim kuchennym? Bo ostatnio szukałam czegoś w sprawie hypertufy i natknelam sie, że ktoś psikał wd40
Noooo , naprawdę jazda z tym nasionkiem ale najważniejsze ,żeby wszytsko się dobrze skończyło... Koryto jeszcze potrzebuje nóg i izolacji..więc jeszcze troszku to potrwa ale nadzieja na sukces jest
Buuuziol wieelki
haaaa widzem ,źe Ciem wzięłoooooo
Ja tam lubię proste rozwiazania olej kujawski z pierwszego tłoczenia idealny do sałatek ... rozsmarowany na brzegach formy wacikiem kosmetycznym tak po prostu no i działa..przy obu formach wylazło bez problemu