Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

boguslawa_ma... 21:04, 17 maj 2017

gierczusia napisał(a)

Bogusiu była w ten weeekend...ale nie pisałam , bo ostatnio tak zdegustowana byłam , że szok a poza tym..chora jestem
Ale w najbliżsżà sobotę chyba jest kiermasz w zabrzańskim ogrodzie botanicznym myślę nad tym...tam jet to mniejsze , ale fajnie się zwiedza przy okazji
Daj znać , gdybyś chciała jechać

Nie ma co żałować ,napewno było tak jak w ubiegłym roku,albo jeszcze gorzej.
W tą sobotę nie mogę jechać mam gości.
gierczusia 21:05, 17 maj 2017

AsiaK_Z napisał(a)
Elaaaaaa, Ty taki Pomysłowy Dobromir Koryto wyszło zaje....fajne, za nasionko kciuki 3mam Będzie gitarrrrra, ffffiem toooo.
Dużo zdrówka życzę

Koryto też wydaje mi się ,że wyszło nienajgorzej teraz kwestia izolacji dziś wisiałam na telefonie i obdzwoniłam pół....nieee pół..calusiá Polskė od Lublina po Szczecin każdy ma innà teorię dotyczacà zabezpieczrnia przed wodà ale chyba już wiem...žywica epoksydowa

Za życzonka zdróówka dziękuję zaś kolejny lekarz , badania i kolejne leki...i już mi ciu lepiej
Ps..ja mam nadzieję ,że na Twój przyjazd wszystko już będzie git
gierczusia 21:08, 17 maj 2017

boguslawa_madejska napisał(a)

Nie ma co żałować ,napewno było tak jak w ubiegłym roku,albo jeszcze gorzej.
W tą sobotę nie mogę jechać mam gości.

No też tak myślę , dlatego nawetzbytnio się nie szarpałam...ja też nie wiem czy pojadę do Zabrza , choć dobre towarzystwo pewnie by mnie zmotywowało ale goście ważna rzecz w czerwcu jest tam podobna , nawet większa impeza..może wtedy się uda , jak nie przegapimy i coś nam nie wypadnie
Buziol Bogusiu
Magda70 21:10, 17 maj 2017

Pół ogrodowiska już czeka na tego Twojego lotosa

i się okazuje, że trzeba czekać na kolejne nasionko...no nie!

Zdolniacha z Ciebie...czekam Elcia na zdjęcia calości - koryta i lotosa
lojalna_ 21:12, 17 maj 2017

Elcia czekam i czekam ....

)))) na lotosa i cala resztę
Katkak 21:23, 17 maj 2017

Eluś i ja czekam, na korytko nawet bardziej niż na lotosa . Ekstra wyszło. Tyś to jest prze piernik .
gierczusia 22:22, 17 maj 2017

Kobitki wszyscy czekajaczekam i ja....koryto już prawie suche , ale jeszcze mi nogi sa potrzebne..a formy jeszcze nie kupiłam..no i ta izolacja .. sama łażę koło tego koryta jak koło jeża drugie nasiono zatonęło , więc jest szansa ,że nie jest puste ale póki co cisza...więc jeszcze musimy się uzbroić w cierpliwość
Pluszakowa 23:42, 17 maj 2017

Oj korytko i zaraz kolejka się ustawiła. hihihi sama kiedyś hodowałam palmy daktylowe z nasion

Teraz w weekend są targi ogrodnicze w Gliwicach koło politechniki. Będzie b kilku dostawców w tym bylinowy raj. Mam nadzieję że uda mi się i będę

Buziaki z jednego mini ogródka do drugiego
Sebek 23:46, 17 maj 2017

Pluszakowa napisał(a)
Oj korytko i zaraz kolejka się ustawiła. hihihi sama kiedyś hodowałam palmy daktylowe z nasion

Teraz w weekend są targi ogrodnicze w Gliwicach koło politechniki. Będzie b kilku dostawców w tym bylinowy raj. Mam nadzieję że uda mi się i będę

Buziaki z jednego mini ogródka do drugiego

Same imprezy A po juwenaliach pójdziemy kupować badylki...
Pluszakowa 23:55, 17 maj 2017

Sebek napisał(a)

Same imprezy A po juwenaliach pójdziemy kupować badylki...

Raczej przed 10-17 ale za to sobota i niedziela